Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojte,
vážně uvažuji,že se zapíšu do 3 měs. kurzu TAI CHI (24 pohybů). zejm. pro psychické zklidnění po mateřské ![]()
prosila bych o vaše pocity, názory či rady na toto cvičení ( sport)
chodím do posilovny,ale třeba power joga je už na mne moc táááhlá a pomalá, tak se bojím, zda to vůbec bude pro mne ![]()
děkujiiii,Irias
Ahoj Irias
cca před 7 lety (tehdá mi bylo 20:o) mě na to naverbovala moje kámoška… je docela spiritálně založená.. no abych nekazila partu, dala jsem se překecat, ale vydržela jsem jen 3 návštěvy…
Pro akčnější lidi je to pomalé až nudné.. pokud hledáš zklidnění, klidné ladné pohyby tak jo… ale pokud jsi akční tak bych zkusila se domluvit na první návštěvě - a pak se rozhodnout…
Pro mě to určitě nebylo.
Bylo to jak píšu před sedmi lety, ale ani ted by mě tam nikdo nedostal… možná za dalších 7 let - kdo ví:o)))
Tak u mě to bylo přesně stejné, asi před 4 lety. Zaplatila jsem si celý kurs a vydržela jsem asi 4 hodiny. Byla jsem vždycky zvyklá na akční cvičení, aerobic, spinning atd. a tohle mě vůbec nechytlo. Přišlo mi to jen takové mávání rukama nohama, maximálně přenášení váhy … nějak jsem nebyla schopná se dostat do té „spirituální“ roviny toho cvičení. A z úplně přesně stejného důvodu mě nechytla ani power joga.