Přítelkyně zhubla a přestala mě přitahovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2558
29.9.21 13:16

Já to chápu, ale upřímně, jak bys reagoval, kdyby ti přítelkyně řekla abys zhubnul/přibral protože ji takhle nepřitahuješ? I přesto, že ty se takhle cítíš skvěle a dost jsi na tom pracoval, abys tak vypadal? I když jsem toho názoru, že neni důležitá jen vnitřní krása, ale i ta vnější, tak po 6 letech vztahu už by tam mohlo být něco víc, než jen vzrušení, že je „baculka“, pokud to tam není, úplně nevěřím tomu, že ji tak miluješ a klape Vám to, jak se nám tady snažíš vnutit. Pokud je to pro tebe taková překážka, tak to ukončete, protože to pouto (alespoň) z tvojí strany nebude tak velký, jak si myslíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 13:20

Já to mám třeba naopak. Mám chlapa, co za 15 let našeho vztahu těch 10 kg přibral. Předtím taky nebyl žádná střízlík, byl ramenatý, ale teď mu celkem narostl pupek :? Nelíbí se mi to a byla bych ráda, kdyby ho shodil (je v tom samozřejmě i zdravotní hledisko. Chci, aby tu s námi byl zdravý co nejdéle). Ale přeci se s ním kvůli tomu nerozejdu 8o Máme dvě děti a náš vztah stojí na pevnějších základech než je (ne)existující pivní břuch :mrgreen:
Pokud je to pro tebe ale nepřekonatelný problém, nech ji najít si chlapa, který ji bude mít rád takovou, jaká je.

• Citovat
  • Upravit
53518
29.9.21 13:21
@Anonymní píše:
@Mína91 a to soudíš podle čeho? Psal jsem že jinak nám to klape bezproblému. Ale mám pocit že i jakási přitažlivost a sexualita do vztahu patří ne? :think:

A jsi si jistý, že to je „jen“ kvůli tomu, že zhubla? Třeba nejsi schopný zůstat se ženou moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
29.9.21 13:23
@Anonymní píše:
@Mína91 a to soudíš podle čeho? Psal jsem že jinak nám to klape bezproblému. Ale mám pocit že i jakási přitažlivost a sexualita do vztahu patří ne? :think:

Podle tvého příspěvku. Životní partnerka není dekorace ani sexuální hračka. Až ji bude 50, budeš brečet nad tím, že tebe přitahují jen dvacítky? Úplně každý člověk se během života mění :nevim:

@Ronnie123 Nebyla bych takový pesimista, jsou i normální muži :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 13:25

@Russet Jsem si tím jistý na 100%

• Citovat
  • Upravit
1702
29.9.21 13:25

Tak zhubni taky: pak bude proporčně vůči tobě stejně jako předtím. :nevim: Když zhubneš třeba víc, tak bude vedle tebe i se 60 kg vypadat jako baculka. Pokud tedy už teď nejsi rachitik, tam pak moc prostoru ke změně není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15239
29.9.21 13:30
@Anonymní píše:
S přítelkyní jsme spolu 6 let, na začátku a po dobu vztahu měla kyprou postavu 70 kg/168 cm, ale teď za poslední půlrok zhubla 10 kg a přestává mě přitahovat(líbí se mi baculaté holky). Nevím co mám dělat, přestávám mít chuť na sex s ní, protože už mě prostě nepřitahuje. Ona ví, že se mi líbí baculky už od začátku co jsme spolu. Žádné zdravotní problémy nemá. Jinak nám vztah perfektně klape, jen v posteli to teď kvůli tomu začíná dost pokulhávat jednoduše mě od toho co zhubla nevzrušuje. Několikrát jsem jí říkal, že se mi víc líbila předtím a ona to vůbec nebere v potaz. Říká mi, že kvůli tomu, aby se mi zase líbila přece nepřibere… Jsem z toho už zoufalý, co mám dělat? Píšu to sem, protože mi tu třeba některá z žen poradí nebo aspoň pomůže tohle pochopit. :nevim:

A co ti tu máme radit? Když je to takovéj problém tak si najdi jinou oplacanou, to jistě nebude problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
29.9.21 13:36

A miluješ ji nebo její špeky? Tvůj příspěvek je celkem sobecký, holt se holka cítí líp s nižší váhou, já jsem podobně vysoká a mít 70 kilo, tak jsem úplné prasátko. Je snad podstatné jaký je to člověk, postava se může průběžně během života měnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.9.21 13:41

Tak doufám, že jí miluješ i kvůli jiným věcem, než je postava. Ono je pro ženy většinou prostě důležité, aby byly spokojené hlavně sami se sebou. Rozhodně ji neříkej, že tě teď méně přitahuje. To by nebylo hezké a ani žádoucí pro váš budoucí vztah. Třeba se ti zase časem zakulatí. Mě také dost kolísá váha. Udělejte si pár hezkých filmových večerů s pizzou a zmrzkou..občas jí něco dobrého uvař.. Ale hlavně ji ber takovou, jaká je. Určitě má i jiné kvality ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
29.9.21 13:47
@Berkyova píše:
Tak doufám, že jí miluješ i kvůli jiným věcem, než je postava. Ono je pro ženy většinou prostě důležité, aby byly spokojené hlavně sami se sebou. Rozhodně ji neříkej, že tě teď méně přitahuje. To by nebylo hezké a ani žádoucí pro váš budoucí vztah. Třeba se ti zase časem zakulatí. Mě také dost kolísá váha. Udělejte si pár hezkých filmových večerů s pizzou a zmrzkou..občas jí něco dobrého uvař.. Ale hlavně ji ber takovou, jaká je. Určitě má i jiné kvality ;)

Holka je šťastná, že se cítí lépe a my jí pěkně zpátky vykrmíme pizzou a zmzkou na noc. Parádička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
29.9.21 13:55
@Mora Čamuška píše:
Holka je šťastná, že se cítí lépe a my jí pěkně zpátky vykrmíme pizzou a zmzkou na noc. Parádička :palec:

On si to člověk co na sobě maká prostě nedá, ať si kdo chce zkouší co chce :D i večerní restaurace u mě konci jen salátem s masem bez zálivky.

• Citovat
  • Upravit
133
29.9.21 13:59
@Mora Čamuška píše:
Holka je šťastná, že se cítí lépe a my jí pěkně zpátky vykrmíme pizzou a zmzkou na noc. Parádička :palec:
:lol: tak nebude to do ni prát násilím ne? Nikdo neví, co je za tím, že zhubla. Ženě občas stačí i blbé rejpy od příbuzných..a zase lepší než mít doma anorektičku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
29.9.21 14:01

Pak jí po kojení povolej prsa a břicho bude mít samou strii a smůla, neb do vztahu přece přitažlivost patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
29.9.21 14:07
@Altavista píše:
On si to člověk co na sobě maká prostě nedá, ať si kdo chce zkouší co chce :D i večerní restaurace u mě konci jen salátem s masem bez zálivky.

Tak Ty seš v tréningu ;) Taky myslím, že by jí tahle manipulace ve jménu „zpátky do kulaťoučka“ byla pěkně podezřelá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
29.9.21 14:10
@Berkyova píše: :lol: tak nebude to do ni prát násilím ne? Nikdo neví, co je za tím, že zhubla. Ženě občas stačí i blbé rejpy od příbuzných..a zase lepší než mít doma anorektičku :lol:

Tak bez ohledu na motivaci je to jednoznačně v její prospěch, zdravotní, pocitový.. Anorektička by nebyla ani s 50 kg, dle osvalení samozřejmě. Problém má spíš chlapec, že jí nepodporuje v jednoznačně pozitivní věci pro ní. Pokud ho přitahují boubelky, jak se vyjádřil, tak asi bude muset jít o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí