Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj mám „známého“ z vesnice kde bydlím. Nikdy jsme se nijak moc nebavili, až před dvěmi měsíci mi začal psát jak se mám atd. Vlastně mi dřív psal dost oplzlé řeči (7 let zpátky), ale to už jsem hodila za hlavu… Je rozvedený, má novou ženskou, vlastně i psal jak je úžasná a kdesi co si. A nakonec se mě ptal jaký se mi líbí sex, a už se dvakrát chtel sejít. Dále mi psal kecy jakože se mu ženská v sexu poddá a další hovadiny. Taky nerozumím tomu proč mi na jednu stranu píše o své skvělé ženě, a na druhou stranu o sexu, a ať se sejdeme. Já to nechápu, proč má čtyřicetiletý chlap tendenci pořád zahýbat?Nijak zvlášť často si nepíšeme, jednou do týdne se ozve. Já zájem nemám, nechci chytit nějakou pohlavní nemoc. Ale opravdu takovým lidem nerozumím.
To jsou nějací chorobní proutnici? Prostě vyhledávají nové objevy? Nebo čím to je? Zvyšují si sebevědomí? Jinak teda v okolí není jediný kdo to takhle má..
Jo, přesně tak to je.
Na tvém místě bych si ho zablokovala nebo na něj alespoň vůbec nereagovala.
@Anonymní píše:
Ahoj mám „známého“ z vesnice kde bydlím. Nikdy jsme se nijak moc nebavili, až před dvěmi měsíci mi začal psát jak se mám atd. Vlastně mi dřív psal dost oplzlé řeči (7 let zpátky), ale to už jsem hodila za hlavu… Je rozvedený, má novou ženskou, vlastně i psal jak je úžasná a kdesi co si. A nakonec se mě ptal jaký se mi líbí sex, a už se dvakrát chtel sejít. Dále mi psal kecy jakože se mu ženská v sexu poddá a další hovadiny. Taky nerozumím tomu proč mi na jednu stranu píše o své skvělé ženě, a na druhou stranu o sexu, a ať se sejdeme. Já to nechápu, proč má čtyřicetiletý chlap tendenci pořád zahýbat?Nijak zvlášť často si nepíšeme, jednou do týdne se ozve. Já zájem nemám, nechci chytit nějakou pohlavní nemoc. Ale opravdu takovým lidem nerozumím.
To jsou nějací chorobní proutnici? Prostě vyhledávají nové objevy? Nebo čím to je? Zvyšují si sebevědomí? Jinak teda v okolí není jediný kdo to takhle má..
Je to prase no…napsala bych mu ať mě neotravuje a nepíše mi jinak to ukážu jeho partnerce…asi by se kluk divil
@unuděná píše:
Jo, přesně tak to je.
Na tvém místě bych si ho zablokovala nebo na něj alespoň vůbec nereagovala.
Já ani vylozene moc nereaguju. Fakt nemám zájem, ale nechápu že tohle na nějakou zabere. I kdybysme si jen psali o sexu, tak už předtím mě znechutil s jeho přítelkyní.
Poslední či by mě zajímalo je co má ona rada…
Zablokovat si ho půjdu, a budu doufat že se moc nepotkáme.
Každopádně jsem celkem ráda že vím co tady žijou za lidi. Opravdu mi vrtá hlavou že takový lidi nemají svědomí.
@Anonymní píše:
Jednoznacne si zvysujou sebevedomi, je to nemoc…Nejedna se o naruzive chlapy, prave ze to jsou taci co se sazi na kvantitu ( pocet „trofeju“ jak tomu rikaji nebo " objevu") misto kvality. V dlouhodobem sexu s novym „objevem“ jejich tzv. libido mizi tak po max. 3 mesicich bych rekla, nekdy 6. Vesmes to jsou chlapi co bud 1. Nejsou moc pohledni 2. Maji nejakou viditelnou vadu 3. nemaji otce nejcasteji = nlchybi prirozene muzske sebevedomi 4. Maji ho dole malyho a samo aby se ty objevy na ne chytaly takmaji postaveni nebo penize a tak.
Vsechny " obecne byky" o kterych vim ve svem okoli projevujou jednu ci vice znamek z uvedeneho. Mam doma jednoho takoveho, a uznava ze to dela a delal v. kazdem vztahu pro svoje ego
. Rad rika jak mu holky nadbihaji ( bodejt ne kdyz bydlime z zapadakove kde 99 procent muzu delaj ve fabrikach a on je podnikatel s drahym autem). Z pohledu mych sester a kamaradek ( vsechny jsou zajistene) je to proste lapacka pro zeny co prachnou po penezich, ons na nem nic zazracneho nevidi jako na muzi tzn. vzdy kdyz jim vypravim o jeho xxx zenach se kteryma on kde co mel i ores 15 lete dlouhodobe vztahy doma, tak cumej a rikaj no jo podivej se kde zijes
Skutecne naruziveho chlapa jsem mela, v sexu byl a je borec (ikdyz byl starsi nez muj o 10 let), a kdyby mu nehrablo tak stale bysme to meli bohuzel casem se z neho vyklubal zarlivy magor
. Ale sex nas nikdy spolu neomrzel…PS kdybych to vedela kdyz se s nim seznamila ( a to byly kecy jak se chce usadit atd. ve skutecnosti jsem byla jenomd alsim jeho objevem
) tak bych do toho nesla..Ted jsou v tom deti, takze kvuli nim to neukoncuji. Jinak pohlavni nemoc klidne muzes chytit ty chlapi nepouzivaji kondom ani se zenskyma po jednodenni znamosti
a ten muj to kdysi davno pred 20 lety to chytil od stejne „obecne sl***ty“ jako je on. ![]()
Příspěvek upraven 29.09.21 v 08:32
@Annabela11 píše:
Je to prase no…napsala bych mu ať mě neotravuje a nepíše mi jinak to ukážu jeho partnerce…asi by se kluk divil
No ona to právě ví. Já jsem s ní občas prohodim slovo. Říkala že ji vadí že si hodně píše. Nicméně ona zároveň spí s jeho kamarádem, a její přítel to ví. ![]()
@Anonymní píše:
Jednoznacne si zvysujou sebevedomi, je to nemoc…Nejedna se o naruzive chlapy, prave ze to jsou taci co se sazi na kvantitu ( pocet „trofeju“ jak tomu rikaji nebo " objevu") misto kvality. V dlouhodobem sexu s novym „objevem“ jejich tzv. libido mizi tak po max. 3 mesicich bych rekla, nekdy 6. Vesmes to jsou chlapi co bud 1. Nejsou moc pohledni 2. Maji nejakou viditelnou vadu 3. nemaji otce nejcasteji = nlchybi prirozene muzske sebevedomi 4. Maji ho dole malyho a samo aby se ty objevy na ne chytaly takmaji postaveni nebo penize a tak.
Vsechny " obecne byky" o kterych vim ve svem okoli projevujou jednu ci vice znamek z uvedeneho. Mam doma jednoho takoveho, a uznava ze to dela a delal v. kazdem vztahu pro svoje ego. Rad rika jak mu holky nadbihaji ( bodejt ne kdyz bydlime z zapadakove kde 99 procent muzu delaj ve fabrikach a on je podnikatel s drahym autem). Z pohledu mych sester a kamaradek ( vsechny jsou zajistene) je to proste lapacka pro zeny co prachnou po penezich, ons na nem nic zazracneho nevidi jako na muzi tzn. vzdy kdyz jim vypravim o jeho xxx zenach se kteryma on kde co mel i ores 15 lete dlouhodobe vztahy doma, tak cumej a rikaj no jo podivej se kde zijes
![]()
![]()
Skutecne naruziveho chlapa jsem mela, v sexu byl a je borec (ikdyz byl starsi nez muj o 10 let), a kdyby mu nehrablo tak stale bysme to meli bohuzel casem se z neho vyklubal zarlivy magor
. Ale sex nas nikdy spolu neomrzel…
On kromě keců nemá nic. Ale díky za příspěvek. Přijde mi že snad normální chlapi už neexistují. Jinak osobně si myslím že to žádný číslo nebude.
A co jiného by měl chlap v jeho věku dělat? Rybařit? Buď ráda, že je o tebe zájem, zanedlouho opadne…
@zoidberg píše:
A co jiného by měl chlap v jeho věku dělat? Rybařit? Buď ráda, že je o tebe zájem, zanedlouho opadne…
Jsem o dost mladší, ale děkuji. ![]()
@Anonymní píše:
No ona to právě ví. Já jsem s ní občas prohodim slovo. Říkala že ji vadí že si hodně píše. Nicméně ona zároveň spí s jeho kamarádem, a její přítel to ví.
Tak v tom případě asi prostě mají volný vztah a on si tím honí ego, které mu sráží přítelkyně
Ona se mu na to nějaká chytne, to si buď jistá.
@Anonymní píše:
No ona to právě ví. Já jsem s ní občas prohodim slovo. Říkala že ji vadí že si hodně píše. Nicméně ona zároveň spí s jeho kamarádem, a její přítel to ví.
Tak to jo ono je to vzájemné…
@zoidberg píše:
Nevím, proč si chlapi myslí, že o tento druh zájmu ženy stojí
To pardon, ale radši žádný zájem, než oplzlosti a líčení sexu se současnou partnerkou ![]()
Ahoj mám „známého“ z vesnice kde bydlím. Nikdy jsme se nijak moc nebavili, až před dvěmi měsíci mi začal psát jak se mám atd. Vlastně mi dřív psal dost oplzlé řeči (7 let zpátky), ale to už jsem hodila za hlavu… Je rozvedený, má novou ženskou, vlastně i psal jak je úžasná a kdesi co si. A nakonec se mě ptal jaký se mi líbí sex, a už se dvakrát chtel sejít. Dále mi psal kecy jakože se mu ženská v sexu poddá a další hovadiny. Taky nerozumím tomu proč mi na jednu stranu píše o své skvělé ženě, a na druhou stranu o sexu, a ať se sejdeme. Já to nechápu, proč má čtyřicetiletý chlap tendenci pořád zahýbat?
Nijak zvlášť často si nepíšeme, jednou do týdne se ozve. Já zájem nemám, nechci chytit nějakou pohlavní nemoc. Ale opravdu takovým lidem nerozumím.