Přítelkyně zhubla a přestala mě přitahovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5075
29.9.21 15:39
@Kutil Tom píše:
Když žena řekne, že na vzhledu zas až tolik nezáleží, myslí tím, že na JEJÍM vzhledu přeci až zas tak nemá záležet.

A když žena přijde s tím, že by bylo třeba z rodinného rozpočtu uvolnit několik desítek tisíc na zlepšení JEJÍHO vzhledu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
29.9.21 16:08

@Lorre To mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30674
29.9.21 16:46
@Mína91 píše:
@Lorre To mě mrzí.

Ty ženy by to mělo mrzet! :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
29.9.21 17:05
@Anonymní píše:
S přítelkyní jsme spolu 6 let, na začátku a po dobu vztahu měla kyprou postavu 70 kg/168 cm, ale teď za poslední půlrok zhubla 10 kg a přestává mě přitahovat(líbí se mi baculaté holky). Nevím co mám dělat, přestávám mít chuť na sex s ní, protože už mě prostě nepřitahuje. Ona ví, že se mi líbí baculky už od začátku co jsme spolu. Žádné zdravotní problémy nemá. Jinak nám vztah perfektně klape, jen v posteli to teď kvůli tomu začíná dost pokulhávat jednoduše mě od toho co zhubla nevzrušuje. Několikrát jsem jí říkal, že se mi víc líbila předtím a ona to vůbec nebere v potaz.Říká mi, že kvůli tomu, aby se mi zase líbila přece nepřibere… Jsem z toho už zoufalý, co mám dělat?Píšu to sem, protože mi tu třeba některá z žen poradí nebo aspoň pomůže tohle pochopit. :nevim:

Tak ona se s váhou, kterou měla když si jí poznal asi prostě necítila dobře, tak na sobě mákla. Budˇjí budeš mít rád takovou jaká je, nebo si najdi někoho jinýho, co na to říct? Stejně se asi brzy rozejdete, když tě už jak píšeš nevzrušuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.9.21 17:16
@Luboš P píše:
a platí to i opačně? Tedy, když se líbí štíhlá? Má ji na začátku upozornit, že nesmí ztloustnout? A když ztloustne, tak si udělat jasno v tom, jestli chce doma spokojenou ženu a nebo jít prostě o dům dál.

Nee. Brát víc na procházky a zaplatit permici do fitka :lol:
Ne. Dělám si legraci..Mě to přijde uhozené. Většinou asi nejde mít celý život stejnou postavu ale jasně že hubená dívka by se musela asi hodně prepapavat aby byla boubelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
29.9.21 17:38
@Anonymní píše:
S přítelkyní jsme spolu 6 let, na začátku a po dobu vztahu měla kyprou postavu 70 kg/168 cm, ale teď za poslední půlrok zhubla 10 kg a přestává mě přitahovat(líbí se mi baculaté holky). Nevím co mám dělat, přestávám mít chuť na sex s ní, protože už mě prostě nepřitahuje. Ona ví, že se mi líbí baculky už od začátku co jsme spolu. Žádné zdravotní problémy nemá. Jinak nám vztah perfektně klape, jen v posteli to teď kvůli tomu začíná dost pokulhávat jednoduše mě od toho co zhubla nevzrušuje. Několikrát jsem jí říkal, že se mi víc líbila předtím a ona to vůbec nebere v potaz. Říká mi, že kvůli tomu, aby se mi zase líbila přece nepřibere… Jsem z toho už zoufalý, co mám dělat? Píšu to sem, protože mi tu třeba některá z žen poradí nebo aspoň pomůže tohle pochopit. :nevim:

No to ma pravdu… Podarilo se ji schodit a urcite je rada a chce si to udrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
29.9.21 17:53
@karkarka píše:
168cm a 70 kg snad není baculatá ženská ne??
Zalezi na typu postavy
@Ronnie123 píše:
Jde mu o vzhled asi jako každýmu druhýmu chlapovi. Už se nad tím nepozastavuju. Tady očividně panáčkovi víc záleží na tom, jak přítelkyně vypadá než na jejím zdraví. Smutný.

Pise, ze maji hezky vztah, tak asi zalezi, jen ho prestala vzrusovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
29.9.21 18:04
@Anonymní píše:
Já to mám třeba naopak. Mám chlapa, co za 15 let našeho vztahu těch 10 kg přibral. Předtím taky nebyl žádná střízlík, byl ramenatý, ale teď mu celkem narostl pupek :? Nelíbí se mi to a byla bych ráda, kdyby ho shodil (je v tom samozřejmě i zdravotní hledisko. Chci, aby tu s námi byl zdravý co nejdéle). Ale přeci se s ním kvůli tomu nerozejdu 8o Máme dvě děti a náš vztah stojí na pevnějších základech než je (ne)existující pivní břuch :mrgreen:
Pokud je to pro tebe ale nepřekonatelný problém, nech ji najít si chlapa, který ji bude mít rád takovou, jaká je.
Chapete rozdil mezi tim mit nekoho rad a sexualni přitažlivosti?
@Altavista píše:
On si to člověk co na sobě maká prostě nedá, ať si kdo chce zkouší co chce :D i večerní restaurace u mě konci jen salátem s masem bez zálivky.
To je hrozna predstava
@ugluk píše:
Pak jí po kojení povolej prsa a břicho bude mít samou strii a smůla, neb do vztahu přece přitažlivost patří.

Samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
29.9.21 18:09
@Lorre píše:
Jo na tom něco bude :mrgreen:. Já už tolikrát zazil na internetovém seznamování, že se mnou byla zena nadmíru spokojena z hlediska komunikace, ale pak došlo k výměně vzhledu a už jsem tak dobrý nebyl, že. Aneb po ženě se ihned slehla zem :lol:. Tolik k tomu, že ženám o vzhled nejde :jazyk:

Jde… Rozhodne je vic muzu z hlediska porozumeni, traveni volneho casu nez na sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
29.9.21 18:16
@Anonymní píše:
(líbí se mi baculaté holky).

Tak to si myslim, ze mas z ceho vybirat.
Ta tva by musela byt padla na hlavu, aby kvuli tobe pribirala, kdyz se ji podarilo docilit normalni vahy na jeji vysku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí