Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim, jen by me zajimalo, jestli poleti s nami nejake dalsi ditko
? trochu se bojim aby z letadla nevyskakali vsichni pasazeri, mam 2 letou holcicku a poleti poprve. Jste na tom nekdo stejne? Letime na Zakynthos.
@zudina píše:
My letime s rocnim na Kos
Tam je moc krasne. Byli jsme tam s pritelem pred narozenim male.. a ted v cervnu?
@TeriiTerii píše:
Tam je moc krasne. Byli jsme tam s pritelem pred narozenim male.. a ted v cervnu?
Ne v cervenci pritel jindy nema dovolenou. Taky maly poleti prvne a mam obavy, s dvouletou uz by to melo byt v pohode ![]()
Deti to zvladaji lepe nez my.. dcera ma 16 mesicu a uz ma 13 preletu..takze vim. o cem mluvim.. to dospeli se prochazi posilnuji alkoholem a tak podobne ![]()
My se chystáme se skoro 2 letým, ještě nevím kam, ale Řecko by mohlo být fajn.
Taky letos poletíme s triletakem poprvé do Řecka na Korfu. Tesime se hrozně, ale máme i dost obavy. S tim, že bude odpočinková dovolená jsme se už rozloučili, ale desime se, jak budeme zvládat 12 denní pobyt s dítětem v šíleném období vzdoru
Kdy nebude možnost ho někam na chvilku odložit
Jinak letadla se neobavam, předpokládám, že to prospí, když letíme na večer a bude bez odpoledního spánku, teda jestli nevytuhne cestou do Prahy, což samozřejmě vytuhne ![]()
@TeriiTerii my byli v lednu na Kanarech a teď nás ceka Řecko. ![]()
Loni jsem letěli se skoro 2 letou k do Bulharska. Let tam naprostá pohoda let zpátky naprostá katastrofa. Brečela celou cestu, nebyla k utišení na závěr se ještě celá pozvracela a mě samozřejmě také
letos to zkusíme znovu ikdyž manžel z toho nespí už teď ![]()
@elinka90 nebolely ji uši, když tak plakala?
Já se přiznám, že skrz ty uši jsem s dítětem ještě neletěla. Já na to trpím hrozně.
Tyhle kratke prazdninove lety jsou plne deti. To je normalni.
@elinka90 píše:
Loni jsem letěli se skoro 2 letou k do Bulharska. Let tam naprostá pohoda let zpátky naprostá katastrofa. Brečela celou cestu, nebyla k utišení na závěr se ještě celá pozvracela a mě samozřejmě takéletos to zkusíme znovu ikdyž manžel z toho nespí už teď
Tohle je moje černá můra, letět s takovým dítětem jako spolucestující. Naštěstí se charterovým letům vyhýbám. A naprosto chápu tvého manžela, že to nechce zkoušet. Taky bych další pokus odložila ještě o nějaký ten rok, až dítě bude všechno chápat a nebude hrozit takový scéna.
Jinak my už jednu dovolenou u moře máme za sebou a další nás bude čekat nejspíš na podzim. Ale nelítáme chartery, s cestovkami a rozhodujeme se poměrně dost na poslední chvíli, kam a kdy vyrazíme.
Taky za tyden odletame na Kefalonii. Mame 4,5letou a 17 mesicni. A uprimne se desim, jak to mala zvladne. Je to rarach, nevydrzi sedet…porad nekde lita, zkouma, leze…budu muset nabrat knizky a neco, co ji zabavi. Kdyz jsme leteli pred 3 roky se starsi(mela 1,5roku),tak to zvladla naprosto skvele. Po vzletu vytuhla a spala skoro celou cestu. A ve zbytku casu si hrala. Jenze ona je povahove uplne jina. Byla mamanek, kam jsem ji posadila, tam jsem ji nasla. Tuhle nekam dam a za 5s je na druhym konci. Tak jsem zvedava…