Take letite s ditetem letos k mori?? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
31.5.18 12:38
@lucenka píše: :roll: nic jiného než vydržet mi nezbývá. Ale nedá se pak divit, že se pak na danou rodinku nebudu radostně culit, a napíšu o otřesném zážitku na netu

tak třeba na tvůj úcul nejsou ani zvědaví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
31.5.18 12:41

Bože dvě hodiny plačící dítě - to je fakt otřesný zážitek. Už ti dokonale rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
31.5.18 12:45

@lucenka takže budu dítě držet 12 hodin v autě místo toho abychom byli za 2 hodiny na místě. V letadle se to nese pouze pár míst dozadu. Rozhodně to neslyší všichni. Volíme destinace, které jsou v krátké doletové vzdálenosti. Na druhou stranu pokud to tobě tak strašně vadí proč nejedeš autem ty? Pokud člověk použije hromadnou dopravu, musí počítat i s nejhorším scénařem. Nikdy neodhadneš u dítěte jak bude reagovat v autě, letadle, vlaku atd. Jak jsem psala cestou tam byla milionová, cestou zpátky prostě brečela. Stalo se stejně jako se to může stát všem lidem okolo nás s dětmi. Takže rodiče s dětmi podle tebe nemají nárok na leteckou dovolenou, protože dítěti zrovna let nemusí vyhovovat. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 12:52
@elinka90 píše:
@lucenka takže budu dítě držet 12 hodin v autě místo toho abychom byli za 2 hodiny na místě. V letadle se to nese pouze pár míst dozadu. Rozhodně to neslyší všichni. Volíme destinace, které jsou v krátké doletové vzdálenosti. Na druhou stranu pokud to tobě tak strašně vadí proč nejedeš autem ty? Pokud člověk použije hromadnou dopravu, musí počítat i s nejhorším scénařem. Nikdy neodhadneš u dítěte jak bude reagovat v autě, letadle, vlaku atd. Jak jsem psala cestou tam byla milionová, cestou zpátky prostě brečela. Stalo se stejně jako se to může stát všem lidem okolo nás s dětmi. Takže rodiče s dětmi podle tebe nemají nárok na leteckou dovolenou, protože dítěti zrovna let nemusí vyhovovat. :pankac: :pankac:

protože se sem autem nedostanu ;) a čti pořádně, klidně ať na dovolenou jezdí, ale ne s kojencem, dítětem v období vzoru apod.

• Citovat
  • Upravit
3869
31.5.18 12:52

@TeriiTerii na cucání ti to moc u dítěte nepomůže. Měla jsem pro dceru lízátka, dudlík a vše možné. Uši měli zalehlý všichni včetně dospělých- Neustálé turbulence. Jakmile jsme přistáli byl okamžitě klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
31.5.18 12:53

@lucenka já kam chci se také autem nedostanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
31.5.18 12:56

@inkakřivák když jsme s manželem byli ještě bez dcery, tak jsme lítali několikrát do roka. Můj problém je, že jakmile zvlétnem, tak mám najednou strašně nutkavou potřebu čůrat :-D sednu na záchod jednou cvrknu a víc to nejde. Sednu na místo a je ten pocit zpátky :-D takže je někdy i chápu :-D ale já to pak už teda držela, protože jsem věděla, že je to jen vnitřní pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
31.5.18 12:59

Ja treba charterem nelitam proto, protoze jsem tam lidi naskladany na sobe a musi proste jen pretrpet cestu.

V linkovem letu snadno predem vyberete mista k sezeni, business trida je na kazdem spoji, daji se rezervovat specialni postylky, kde se dite muze natahnout atd., proste ten komfort cestovani je (predevsim s detmi) nesrovnatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
31.5.18 13:01
@lucenka píše:
@TeriiTerii tak ono se právě dá při výběru dovolené přemýšlet a když vím, že je dítě v období vzdoru, tak ho nenacpu do letadla k další stovce cestujících, kteří jedou za odpočinkem. Ale na tu dovolenou vyrízm třeba autem ;)

Aby si se nezblaznila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
31.5.18 13:01

Mnohem horsi nez rvouci male dite mi prijdou dospeli, co se chovaji jako hovada. A pravdepodobnost potkat v letadle aspon jednoho debila je temer 100%, narozdil od nespokojeneho miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 13:03
@Nairol píše:
Mnohem horsi nez rvouci male dite mi prijdou dospeli, co se chovaji jako hovada. A pravdepodobnost potkat v letadle aspon jednoho debila je temer 100%, narozdil od nespokojeneho miminka.

tak já mám tedy vždycky štěstí na uřvané dítě, dítě neustále kopající do sedačky před sebou… dospělého, který by mě při letu obtěžoval jsem nepotkala ani jednou.

• Citovat
  • Upravit
3869
31.5.18 13:07

@lucenka asi máš smůlu na lidi v letadle, když lítáš tak často a nikdy si nezažila let v klidu. Před dcerou jsme lítali také několikrát do roka a 99% letů bylo v pohodě. Kde bude chyba? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
31.5.18 13:08
@lucenka píše:
Tak letěla jsem s dítětem dostatečně starým na to, abych měla jistotu, že mi nebude v letadle brečet dlouho dobu a v případě nějaké nepřídvadatelné události ho dokážu rychle uklidnit.
A tedy mně by vadilo i na to charteru, kdyby nějaké dítě prořvalo celý let.

Protože ty jsi dokonalá ;) Je jasný, že bys nám tady ani nenapsala pravdu, kdyby tvoje dítě řvalo. Ja poletím s malým poprvé a je mi putna, jestli tam bude takovej člověk jako ty a bude mít díky dvoum hodinám zkaženou celou dovolenou, to tě asi dokáže rozhodit fakt maličkost, stejně tak, jako by mi bylo putna, kdybych letěla sama a někde tam 2 hodiny řvalo dítě. Samozrejme budu dělat vše pro to, aby jsem dítě případně utišila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.5.18 13:10
@lucenka píše:
tak já mám tedy vždycky štěstí na uřvané dítě, dítě neustále kopající do sedačky před sebou… dospělého, který by mě při letu obtěžoval jsem nepotkala ani jednou.

tak jestli ty děcka neřvou nakonec kvůli tobě člověče. :jazyk:
A jinak jsi jak nějaký sociopat. Normálního člověka napadne co dítě trápí, že pláče, cítí lítost, ale ty jen víš, že tě to otravuje a že tam ti lidi s tím děckem nemají bejt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 13:10
@Danulinka16 píše:
Protože ty jsi dokonalá ;) Je jasný, že bys nám tady ani nenapsala pravdu, kdyby tvoje dítě řvalo. Ja poletím s malým poprvé a je mi putna, jestli tam bude takovej člověk jako ty a bude mít díky dvoum hodinám zkaženou celou dovolenou, to tě asi dokáže rozhodit fakt maličkost, stejně tak, jako by mi bylo putna, kdybych letěla sama a někde tam 2 hodiny řvalo dítě. Samozrejme budu dělat vše pro to, aby jsem dítě případně utišila. :zed:

klidně bych to napsala, kdyby moje dítě v letadle vyvádělo. Ale ono se to nestalo.
Tak ono opravdu není příjemné poslouchat řev cizího dítěte, když chceš spát ;) Kor na dálkových letech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix