Take letite s ditetem letos k mori?? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3869
31.5.18 08:13
@lucenka píše:
Tohle je moje černá můra, letět s takovým dítětem jako spolucestující. Naštěstí se charterovým letům vyhýbám. A naprosto chápu tvého manžela, že to nechce zkoušet. Taky bych další pokus odložila ještě o nějaký ten rok, až dítě bude všechno chápat a nebude hrozit takový scéna.Jinak my už jednu dovolenou u moře máme za sebou a další nás bude čekat nejspíš na podzim. Ale nelítáme chartery, s cestovkami a rozhodujeme se poměrně dost na poslední chvíli, kam a kdy vyrazíme.

To bysme mohli cekat take do jejich 15 let. Bohuzel celou cestu byly turbulence. Nebrecela jen dcera, ale i ostatni. Nejspis ji boleli usi, protoze cesta tam byla bez jedineho kniknuti. Je to dite a rozumni dospeli by to meli pochopit. Take mi to nebylo prijemne, ale k mori letame hlavne kvuli ekzemu a Italie nebo Chorvatsko neni moje srdcova destinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 08:36
@elinka90 píše:
To bysme mohli cekat take do jejich 15 let. Bohuzel celou cestu byly turbulence. Nebrecela jen dcera, ale i ostatni. Nejspis ji boleli usi, protoze cesta tam byla bez jedineho kniknuti. Je to dite a rozumni dospeli by to meli pochopit. Take mi to nebylo prijemne, ale k mori letame hlavne kvuli ekzemu a Italie nebo Chorvatsko neni moje srdcova destinace.

tak ono se dá cestovat i jiným dopravním prostředkem, kde není obtěžován nikdo další ;)
A proč do 15? 8o Nejpozději s nástupem do školy by snad dítě mělo být schopné pochopit, že nemůže přoječet celý let.

• Citovat
  • Upravit
3869
31.5.18 09:54

@lucenka to máš sice pravdu, ale opět kam mohu v dojezdové vzdálenosti cestovat. Itálie nebo Chorvatsko? Děkuji, ale za ty prachy raději poletím. Nemusí to být pravidlo, že dítě brečí. Když jsem ještě neměla dceru, tak paní vedle nás v uličce celou cestu zas v letadle zvracela. Je to společený dopravní prostředek a lidé k sobě mají být ohleduplní. Pokud ti bude brečet dítě v paneláku v noci a ty to uslyšíš a bude tě to budit, tak jím řekneš ať se odstěhují do baráku než mu přestanou růst zuby a bude mít rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 09:55
@elinka90 píše:
@lucenka to máš sice pravdu, ale opět kam mohu v dojezdové vzdálenosti cestovat. Itálie nebo Chorvatsko? Děkuji, ale za ty prachy raději poletím. Nemusí to být pravidlo, že dítě brečí. Když jsem ještě neměla dceru, tak paní vedle nás v uličce celou cestu zas v letadle zvracela. Je to společený dopravní prostředek a lidé k sobě mají být ohleduplní. Pokud ti bude brečet dítě v paneláku v noci a ty to uslyšíš a bude tě to budit, tak jím řekneš až se odstěhují do baráku než mu přestanou růst zuby a bude mít rozum?

v paneláku to není tolik otravné jak o v letadle. V letadle se to nese daleko víc. Tedy alespoň, když to srovnám s naším panelákem, kde by mě brečící dítě sousedů nemělo šanci vzbudit, narozdíl od letadla.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
31.5.18 10:00
@elinka90 píše:

No tak na ekzem je chorvatske more daleko vhodnejsi nez more v Bulharsku uz jen koncentraci sole. Navíc do Chorvatska se da taky celkem pohodlne letet…tak jen tak na okraj…

• Citovat
  • Upravit
80475
31.5.18 10:03

Nevím, jestli to ještě jezdí, ale taky jezdil do Chorvatska vlak. Ale to nevím. My jsme kvůli ekzému jezdili do Chorvatska, a neskutečně to pomáhalo. Astma i ekzém se pak držely dobře půl roku v klidu i bez nějakých léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
31.5.18 10:04

No letos jsme letěli do Afriky a letělo s námi asi roční dítě, které řvalo celou dobu, zabít ty rodiče fakt…to děcko z takové dovolené nic nemá, akorát jelo domů poštípané na celém obličeji, jen znechutí dovolenou ostatním hned ze startu… :cert:

• Citovat
  • Upravit
849
31.5.18 11:05

@xstrasilka Tak to už budete letět úplně v klidu :-) A kdy letíte?
@elinka90 Ježiši, to jsi chudák! A i tvá dcerka! :-/ A zas letos do Bulharska?

@lucenka Upřímně se toho taky bojím, aby to neskončilo podobně jako u Elinky, ale právě kolem 2-3 let dítěte, rodiče potřebují nějakou dovču, období vzdoru je dost vysilující, někdy je to dobré, jindy se jen špatně vyspí a všichni jsou na prášky.. Zase chápu, že chce Elinka někam pryč, a když nemá hlídání, tak ho prostě musí na tu dovču vzít :mrgreen:

@Enicka Letíme 11.6. :-) A vy?

@martanek29 Úplně tě chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
31.5.18 11:07

V pohodě, litame s dětmi od dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 11:08

@TeriiTerii tak ono se právě dá při výběru dovolené přemýšlet a když vím, že je dítě v období vzdoru, tak ho nenacpu do letadla k další stovce cestujících, kteří jedou za odpočinkem. Ale na tu dovolenou vyrízm třeba autem ;)

• Citovat
  • Upravit
9073
31.5.18 11:10

Hlavne se z toho nenervujte, akorat prenesete nervozitu na deti.

Letame se vsemi nasimi detmi (4 ks) nekolikrat do roka a I hodne velke vzdalenosti. Nikdy jsme zadny vetsi problem nemeli. Obcas si nekdo poplakal, ale nikdy to nebyl x hodinovy rev na cele letalo. To by me slehlo.
Ale taky neletame charterovymi lety. Tuto kratochvili si radsi nechame ujit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.5.18 11:13
@Doe_Jane píše:
No letos jsme letěli do Afriky a letělo s námi asi roční dítě, které řvalo celou dobu, zabít ty rodiče fakt…to děcko z takové dovolené nic nemá, akorát jelo domů poštípané na celém obličeji, jen znechutí dovolenou ostatním hned ze startu… :cert:

No tak takové rodiče také moc nechápu. V Africe je smrtelné vedro, daleká cesta - to je opravdu neohleduplné-nejen k cestujícím ale také k dítěti.. Chudinka. My letíme s dvouletou, ale je chápavá a když jí vše vysvětlim, je klidná. Stačí si s ní prohlížet knížku, ukázat z okna, ukazovat si a povídat si, nebo při uplne krajni situaci ji pustit pohadku na mobilu. Ale za me si myslim, ze bud bude spat, nebo bude tak fascinovana novym prostredim, ze se ode me po zbytek cesty nebude chtit hnout-natoz aby pochodovala po letadle. To ji radsi necham pochodovat pred odletem, nez abych ji pak nahanela po palube-to je zas nocni mura pro me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.5.18 11:16

@Nairol ty 4ks mě pobavili :mrgreen: :mrgreen: máš můj obdiv.. tolik dětí! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.5.18 11:17

@lucenka :mrgreen: To je pravda, ale třeba chce, aby si to vyzkoušeli všichni, aby pocítili, jak to má chudák těžké :mrgreen: :mrgreen: A nebo-prostě jen chce ostatním zničit dovču! :mrgreen: To je samozřejmě vtip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 11:20
@TeriiTerii píše:
@lucenka :mrgreen: To je pravda, ale třeba chce, aby si to vyzkoušeli všichni, aby pocítili, jak to má chudák těžké :mrgreen: :mrgreen: A nebo-prostě jen chce ostatním zničit dovču! :mrgreen: To je samozřejmě vtip ;)

no ono to ale tak vtipné není, když máš takové cizí děcko v letadle a jsi unavená a chtěla bys spát a ono řve jak pominutý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix