Take letite s ditetem letos k mori?? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
31.5.18 11:49
@kontramatka píše:
@TeriiTerii moje zkušenost je asi deset letů s dětmi a z toho jeden absolutně celý prořvaný naším synem a to nebyl jeho první let. Nikdy neměl problém. Prohlížel si knížky, zdříml, pojedl, popil, hrál si s auty… A věř, že tenkrát nepomohlo prostě vůbec nic. Tři hodiny nepřetržitého křiku, my oba spocení, druhé dítě vlezlé pod sedadly, všichni kolem nasraní a synátor přestal okamžitě, když letadlo zastavilo na zemi. Potom usnul a spal asi deset hodin tahem. Všem okolo jsme se tisíckrát omlouvali, oni nám podávali různé věci, co je jen napadlo malému strčit aby přestal…Měla jsem chuť ho tam nechat a odejít. Bohužel v letadle nemáš kam. Pro mě osobně trauma jako prase, kdy si opakuješ, že neumíš se svým děckem zacházet. Pak nám mudra pověděla o problému zalehnutých uší a tím se to vysvětlilo.

A sakra… Tak to je teda zkušenost nad zkušenosti! 8o To bych byla taky zpocená až někde.. Takže lízátka sebou, chápu.. Píšu si :mrgreen: Tak jo, ted mam teprve strach z letu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.5.18 11:51
@Enicka píše:
@TeriiTerii My letíme 12.6.A jaky hotel?

Do oblasti Vasilikos, hotel ma nejake dlouhe jmeno :mrgreen: a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.5.18 11:56
@TeriiTerii píše:
A sakra… Tak to je teda zkušenost nad zkušenosti! 8o To bych byla taky zpocená až někde.. Takže lízátka sebou, chápu.. Píšu si :mrgreen: Tak jo, ted mam teprve strach z letu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chtěla jsem jen nastínit, že ne vždy jsou rodiče kreténi, kteří nechají děcko řvát nebo lítají s uřvancem a jsou splachovací. My jsme ho takto vůbec neznali, naprosto spavé pohodové děcko, kterém ustrčíš dudyna a plínu na ňuňání a on se baví tři hodiny, chovací, mazlivý ťuňťa. Tenkrát nám ukázal skrytou tvář. Poprvé a naposledy. Dneska si říkám, jestli se mě to jenom nezdálo, ale spolucestující by mě jistě vyvedli z omylu. a to za náma jeli se stejně starým děckem, které ani nepíplo, oni se nám snažili pomoct, poradit, no všichni viděli že děláme co můžeme, ale marně. Prostě trpěli všichni. :nevim:
Ať to máte na pohodu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.5.18 12:03

@kontramatka Já myslím, že aspoň už víš, že je dobré vzít něco na cucání, takže by to mělo zabrat. Už se nemusíš toho tak bát, jsi už zkušená a víte co a jak. Právě proto bych se už asi nebála tolik. Každopádně aspoň jsi mě psychicky připravila na obě možnosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.5.18 12:08

@TeriiTerii no spolehlivá je jedině celková anestezie :-D buď děcku nebo těm okolo :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
31.5.18 12:18

@lucenka takže na charteru by to dítě řvalo, kdežto na linkovém letu ne? proč ne? tam jsou jiné podmínky, nemohou dětem ty uši zalehnout? mně spolehlivě zaléhají tam i tam - a někdy to bolí přímo šíleně. A třeba i dva dny poté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 12:20
@kontramatka píše:
A když ti pětkrát neřve a po šesté ano a ty nevíš proč tak co uděláš? Vystoupíš? :zed:
Nebavím se o rozcapených děckách, které vřeští pro zábavu, kopou do sedadel a atd.. bavím se o pláči.

tak kdybys četla pořádně, tak jsem tu ragovala na paní, jejíž dítě proječelo zpáteční cestu z první dovolené letadlem…a ona ho stejně musí o rok později stále v nízkém věku tahat na dovču letadlem, ačkoliv její manžel z toho nemá dobrý pocit

• Citovat
  • Upravit
80475
31.5.18 12:20
@kontramatka píše:
@TeriiTerii no spolehlivá je jedině celková anestezie :-D buď děcku nebo těm okolo :-D :mavam:

Ahoj! Anestezii bych dávala tak nějak všem cestujícím, mně strašně štvou chodiči, co jim musí člověk furt uhýbat a pouštět ven. Nechápu, proč musí každý můj soused jít během letu třikrát na hajzlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 12:21
@inkakřivák píše:
@lucenka takže na charteru by to dítě řvalo, kdežto na linkovém letu ne? proč ne? tam jsou jiné podmínky, nemohou dětem ty uši zalehnout? mně spolehlivě zaléhají tam i tam - a někdy to bolí přímo šíleně. A třeba i dva dny poté.

tak na linkovém letu samozřejmě taky děti bohužel řvou. A proti zalehnutí uší se dá bojovat, proto je dobré létat s dítětem, které již chápe, co se má v letadle dělat ;)

• Citovat
  • Upravit
80475
31.5.18 12:21

@lucenka On to to ten manžel říkal, že z toho nemá dobrý pocit? no ale zase třeba si to to dítě přílo, ne? mají mu to odepřít, tu dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
31.5.18 12:25

@lucenka Aha, takže proč zdůraznovat, že tedy nelétáte charterem? A navíc zažila jsem miminka, která řvala a miminka, která neřvala a větší děti které řvaly a menší děti které neřvaly. Co si říci - i dospělý bývá otrávený, třeba jen z čekání na letišti, natož pak děti. jenom to zkrátka neumějí říci, tak to ventilují takto. Je to nepříjemné, to jistě, ale co nadělám, mám snad těm rodičům diktovat, že mají sedět doma na zadkuu a nekazit lidem dovolenou? Ale fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 12:29

@inkakřivák třeba proto, že na charterech je větší koncentrace dětí, takže je větší pravděpodobnost, že tam bude nějaký řvát.
Tohle není o diktování, ale os osudnosti lidí ;)

• Citovat
  • Upravit
80475
31.5.18 12:31

Nemyslím si, že se to nějak výrazně liší, s miminy zas tolik lidí nelétá a ty menší už chodící jsou tak šulnul. A když rodiče usoudí, tak tak usoudí. Oni vědí lépe nežli někdo cizí, co mají doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.5.18 12:31
@lucenka píše:
@inkakřivák třeba proto, že na charterech je větší koncentrace dětí, takže je větší pravděpodobnost, že tam bude nějaký řvát.
Tohle není o diktování, ale os osudnosti lidí ;)

Tak buď soudná prostě to vydrž. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.18 12:33
@kontramatka píše:
Tak buď soudná prostě to vydrž. :mavam:
:roll: nic jiného než vydržet mi nezbývá. Ale nedá se pak divit, že se pak na danou rodinku nebudu radostně culit, a napíšu o otřesném zážitku na netu
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix