Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky já mám také zelený a jsem max spokojena a všichni mi ho chválí. hnědý má známá, a i přes to, že mimi nenecháváš na sluníčku, tak ji přes léto vyblednul a už není tak hezký. kdybych si teď ale vybírala tak jdu do šedý
ale zelený je taky fajn a to v něm mám holčičku
vůbec nezměnil barvu a teď už pripravuju sportovní verzi
horší je ve sportovní verzi dostat se do košíku, kdyby nebyl rozepínací na zip tak by to bylo špatný. přístup je horší než u korby.
@Kate00 Ahojky,s tím košíkem jsem počítala, je totiž vysoko, ale to jsem chtěla. Že je tam zips, nevím, ještě kočárek nemám tak prostudovaný
Ale určitě je to fajn..Leží mi v hlavě pořád ta barva, jestli jsme se neunáhlili, manžel chtěl vyloženě výrazný kočárek, já bych snesla i ten hnědý, ale nakonec jsem ustoupila a objednala na prodejnu ten zelený. Barva je na mě až moc křiklavá. Pořád přemýšlím jaké oblečení k němu budu nosit, mám ráda růžovou, fialovou, červenou, tak nevím jestli nebudu vypadat jak šašek
Už se v tom asi moc piplám. Je pravda, že tohle mě vůbec nenepadlo, když jsme ho koupili.Co myslíš je nutné být sladěná s kočárkem? Nechci vypadat jak z cirkusu ![]()
No je fakt, že já to moc neladím, ale jelikož nosím ráda černou, šedou a zelenou, tak ani moc řešit nemusim. teď teda jedu i ve fialový ale v zimě jsem měla stejně kabát a na jaro a léto mám také dost neutrální barvy. ale tohle mě vážně nenapadlo
jinak košík jsem chtěla taky vysoko, jelikož bydlíme na vesnici a cesty tu nejsou moc dobrý. a v létě na tu zelenou taky dost lítaly včely a různá havěť
takže jsem byla neustále v pozoru. je to o vkusu, každýmu se líbí něco jiného, já mám zelenou hodně rada, mám i v domě obývák a kuchyň zelenou a dětský pokoj taky trochu
je to jinak docela praktická barva a není na ní nic moc vidět. ale teď bych asi kupovala sedy. viděla jsem ho a je takovej elegantní ![]()
@Kate00 no s tím hmyzem jsi mě nepotěšila, s toho mám v létě celkem strach, ale dívala jsem se, že už jsme dostali i síťku proti hmyzu, akorát jsem nepřišla na to jak tam napasovat ty suchý zipy, pořád mi tam na každé straně jeden přebývá
Kočárek je jinak super vymakaný, už jsem ho stihla okuknou detalněji, tak jsem spokojená
. U ńás to bylo horší, manžel žádnou takovou barvu nechtěl, chtěl barevný, nemá rád takové barvy na kočárkách i když já bych hnědou uvítala. Byl problém se na barvě domluvit.Ale už jsem si zvykla, zelenou mám ráda, tak aspoň budeme všude vidět
Oblečení řešit nebudu, to bych musela kupovat nový šatník a co se tak dívám na ostatní, je jim to taky šumák ![]()
Holky tak my nakonec objednali kočárek a máme ten fialový a je faaakt krásný
už se tak těšim až s nim poprvé pojedu ![]()
@Lulu91
fialovej je krásnej, jezdí s ním jedna paní u nás, moc se mi líbí, čekat holčičku jdu do nej ![]()
Ahojky, tak my máme modrý a jsem maximálně spokojená a oblečení neřeším, chodím převážně v černé, tak ani nemusím
Máme ho už skoro rok a žádné změny barvy jsem nezaznamenala, viděla jsem ho v hnědé verzi a tam jsem viděla vyšisované místa od sluníčka, takže jsem ráda, že do hnědé jsem nešla.
@Anath ten modrý je také moc hezký, už se těším až vyjedu
myslím, že budu spokojená, modrou jsme nechtěli kvůli druhému prckovi, kdyby byla holka
.Jinak to je ta tmavě modrá barvička?
@nika1988 Ano, ta tmavě modrá
A mě nebude vadit, když pak holka bude jezdit v modrém, já na ty růžové věci moc nejsem, brala bych ho tak jako tak ![]()
@Anath no já právě jo, tak doufám, že se u druhého holky dočkám
jinak malý má moc pěkné jméno, nezvyklé ![]()
@Kate00 Dívám se, že máš na str.13 foto kočárku, to máte tu barvičku takovou světlou? nebo zkresluje foťák, ta naše je teda o dost výraznější zelená ![]()
@nika1988 no fotka zkresluje
spíš se barvě podobá ta druhá fotka jakoby vzadu dole u korbičky… je dost výrazná… barva odpovídá tomuto obrázku http://www.eandilek.cz/…tako-monodi/
Maminky, používáte už některá sporťáček? Zajímalo by mě, zda je tam dost místa i s fusakem..díky ![]()