8měsíční holčička neusne odpoledne doma

veselabaculka
20.11.10 09:43

Taky jste měli ten problém

AHoj, chtěla jsem se zeptat. Máme skoro 8 měsíční holčičku a je zvyklá, že každý den po čtvrté hodině se jde na procházku nebo aspoň autem nakoupit, něco vyřídit a tak. Jenže nastane problém jako včera, že bylo hnusně a ven se nešlo. Ona prostě neusne doma, řve a řve a řve. Vím, že kdyby byla venku už chrní, ale tak.....Teď to počasí bude každou chvíli takový, tak fakt nevím, co si počnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
20.11.10 09:45

Tak to jsme na tom stejně, jsem zvědavá, co ti holky poradí. Já doufám, že za pár dní si zvykne a bude usínat i doma. Jinak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.11.10 09:47

Ahoj u nás je to lautr to samé.Doma nechce spát,takže teď ještě neni zas tak hrozný počasí takže jí dávám ven dokud to jde.Včera když pršelo tak jsem jí dala pláštěnku na kočárek a jak byla spokojená.Ani jí nevadí že je brzo tma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.11.10 09:49
Mari20 píše:
Tak to jsme na tom stejně, jsem zvědavá, co ti holky poradí. Já doufám, že za pár dní si zvykne a bude usínat i doma. Jinak fakt nevím :nevim:

Až uhodí mrazy bude hůř to pak nevim co budem dělat…hold si asi drobečkové budou muset zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12900
20.11.10 09:51

Nepomohlo by ji třeba dát jen do kočáru a vozit přes práh? Je už docela velká, takže se možná takhle oblbnout nedá… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.11.10 09:55

Ahoj. Mája mívá střídavá období. Nějakou dobu spí přes den jedině venku v kočárku, pak zas naopak, jedině v postýlce. Když byla nemocná, tak jsem ji uspala doma v kočárku. Myslím, že když ji tam „zabedníš“, aby toho moc neviděla, tak nepozná, že není venku, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
20.11.10 09:56

Bydlíme v paneláku-bohužel bez výtahu a nosit kočár nahoru a dolu a umývat kolečka- na to nemám já:-))Ale díky za radu. V baráku bych to určitě udělala.

• Citovat
  • Upravit
4515
20.11.10 09:58

Hm v paneláku je to horší to je fakt.A co balkon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
20.11.10 10:03

My bydlíme v paneláku a balkon nemáme :-( takže s ní musím vždycky ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
20.11.10 10:04

Ten je malinkej. Tam těžko. Ale jak říkám, pořád tahat kočár nahoru a dolu- to se nedá- s výtahem možná- ale není, není:-))Tak to nějak musíme zvládnout.

• Citovat
  • Upravit
3321
20.11.10 10:06

Já jsem vždycky vozila doma, když jsme se nedostali ven. Pomáhá zatáhnout žaluzie, zavřít dveře, aby nic nerušilo a vozit a vozit 8-) . Obě děti takhle vždycky usnuli. Sice to trvalo déle, než venku ale ono ti asi nic jiného nezbyde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
20.11.10 10:07

Já s Matym chodila na 3-4 hodiny den co den, za jakýhokoliv počasí :roll: V našem případě to byla jediná doba, co vydržel bez jídla dýl než 2 hodiny :roll:
Tvoje holčička je jasně režimová, takže svou pravidelnost/jistotu bude vyžadovat. Ale neboj, zvykne si spát doma. Maty byl to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
20.11.10 10:08
veselabaculka píše:
Ten je malinkej. Tam těžko. Ale jak říkám, pořád tahat kočár nahoru a dolu- to se nedá- s výtahem možná- ale není, není:-))Tak to nějak musíme zvládnout.

aha…vy nemáte výtah…tak to je fakt blbý :think: …kamarádky to většinou řešili starším kočárem, který měly doma čistě jen na uspávání…ale otázka je, kde ten kočárek skladovat, když nemáte ani balkon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.11.10 10:12

Já teda taky doufám že se mi malá naučí spát doma až budou mrazy tak nebude moct být furt venku.Asi bude usínat s řevem no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.11.10 10:17

Aha, takže doma kočárek nemáš? A v autosedačce by neusnula? Že bys ji třeba víc oblíkla, otevřela na ni okno a houpala? Já takhle uspávala Anežku, je to velký nespavec a byla doba, kdy se uklidnila právě jen v autosedačce (houpala jsem ji ne na podložce, ale držela jsem za držadlo a rukou houpala ve vzduchu - to bylo posilování :lol: ). No ale uznávám, že to bylo spíš ze zoufalství, protože ona jinak fakt řvala a řvala. U Máji jsem zatím nemusela :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí