Taky máte doma hrozný nepořádek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
10.7.16 08:37
@Anonymní píše:
On nemá více méně dobrý vztah s žádnou ženou ze svého okolí. S matkou se nestýká, se sestrou také ne. S nevlastní sestou zřídka. Má opravdu rád jen babičku. Je rozvedený, bývalá žena ho podváděla a nakonec k milenci odešla i s dětmi. Je tím hodně poznamenaný a v hodně věcech ho kvůli tomu omlouvám, ale taky mám svoje hranice :nevim:Co se sexu týká, tak to moc sláva není, ale to má jiné důvody. Rozhodně nevedu uklízecí soboty nebo jinak, nevedu cíleně úklid tak, abych ho dělala když je doma. Ale nebudu se zase omezovat, když na to mám zrovna v tu dobu čas a čekat, až on odejde :nevim: Na to zas nemám čas ani náladu já.

A proč bys ty měla odnášet, že ho žena podváděla? To snd nejsi povinná, nikdo není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 09:44
@g.sandova píše:
není zač. Uvědom si, že jeho přístup není ok.Si představ, až budete mít mimino třeba.
Já osobně bych tohle nedala, jak jinak ti pomáhá? Je ti psychickou oporou?

Vím, že jeho přístup není OK, snažím se to právě nějak řešit. Ale moc nevím jak na něj. Je hrozně tvrdohlavý. Cítím v něm oporu, můžu za ním s čímkoli přijít. Vyslechne, poradí, ale jakmile má vynaložit nějakou vlastní aktivitu, tak je problém (poprosím aby uklidil, nebo něco zařídil) :zed: Včera už jsem vytekla a řekla jsem mu, že jsem snad v životě většího sobce neviděla, pro mě je to prostě sobecké, že člověk do očí řekne druhému „Mě se nechce, nebudu to dělat“ Jakoby mě se asi chtělo trávit půl dne s hadrem v ruce. Tak teď máme tichou domácnost a já vážně uvažuju nad tím, že to už nebudu absolutně nijak řešit a prostě si začnu žít svůj život, ať si on přebere co teda vlastně chce nebo nechce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.16 09:48
@Kobea píše:
Pán má problém se ženami ve vlastní rodině (tedy i s Tebou), sex žádná sláva, buzeruje…Prosím Tě, na co ho máš?
Jestli se mu nelíbí, jak uklízíš, tak ať zaplatí uklízecí firmu :think:.
Poradím Ti něco: kup si knihy Lidmily Pekařové: S. O.S. Je v ní řada případů, od dětí až po seniory, jak se řeší problémy s nimi. Tam se dočteš, jak se zachází s týpky, jako máš doma. Autorka je poněkud drsná, ale má pravdu ve všem.

Nad uklízecí firmou jsme se bavili, ale tu nechceme ani jeden. Maximálně nějaký větší úklid typu okna, ale takový běžný úklid. Mě by to bylo hodně nepříjemné, :zed:. A díky za typ na knihu, určitě se po ní podívám. My jsme se poznali, když se rozváděl. Prošla jsem s ním vším tím peklem a nikdy v životě jsme si s nikým nebyli tak blízcí. Fungovalo to docela dlouho. Poslední rok to jde ale od 10 k 5. Jsme spolu přes 5 let. Fakt nevím, jak to řešit. Já jsem takový typ, co není zvyklý prostě vzdávat věci. Ale na druhou stranu mě přijde, že ta krize přerostla pro mě únosnou mez. Že prostě nedávám, když mi někdo do očí řekne ať se seberu a vypadnu a že je nejhorší, že se mnou musí žít, když ani nechce. :poblion: Sice je to v hádce, ale i přes to prostě nechápu, jak tohle může vypustit z pusy.

• Citovat
  • Upravit
16986
10.7.16 11:49
@Anonymní píše:
Nad uklízecí firmou jsme se bavili, ale tu nechceme ani jeden. Maximálně nějaký větší úklid typu okna, ale takový běžný úklid. Mě by to bylo hodně nepříjemné, :zed:. A díky za typ na knihu, určitě se po ní podívám. My jsme se poznali, když se rozváděl. Prošla jsem s ním vším tím peklem a nikdy v životě jsme si s nikým nebyli tak blízcí. Fungovalo to docela dlouho. Poslední rok to jde ale od 10 k 5. Jsme spolu přes 5 let. Fakt nevím, jak to řešit. Já jsem takový typ, co není zvyklý prostě vzdávat věci. Ale na druhou stranu mě přijde, že ta krize přerostla pro mě únosnou mez. Že prostě nedávám, když mi někdo do očí řekne ať se seberu a vypadnu a že je nejhorší, že se mnou musí žít, když ani nechce. :poblion: Sice je to v hádce, ale i přes to prostě nechápu, jak tohle může vypustit z pusy.

ja vim, ze zkusenost je neprenosna, ale.. Ja v tom vidim hodne varovnych signalu. Ve tvem prvnim a ostatnich prispevcich. Ale vidim to az s tim svym batohem na zadech. Rozhodne ta slova v hadce nejsou vubec hezka. To bych se snadneji prenesla pres „jdi do prdele“ - chapu, kazdy musi nekdy upustit paru a obcas se to proste nepovede, ale ten radoby racionalni dovetek uz nemusel byt.
No, urcite jsi nestala o rozbor, tak uz se klidim. Jdu makat. Uklid tento vikend tez vazne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 12:12
@AniNevim píše:
ja vim, ze zkusenost je neprenosna, ale.. Ja v tom vidim hodne varovnych signalu. Ve tvem prvnim a ostatnich prispevcich. Ale vidim to az s tim svym batohem na zadech. Rozhodne ta slova v hadce nejsou vubec hezka. To bych se snadneji prenesla pres „jdi do prdele“ - chapu, kazdy musi nekdy upustit paru a obcas se to proste nepovede, ale ten radoby racionalni dovetek uz nemusel byt.
No, urcite jsi nestala o rozbor, tak uz se klidim. Jdu makat. Uklid tento vikend tez vazne..

Mě moje hodně dobrá kamarádka jednou řekla, že všechny problémy v našem vztahu pramení z toho, že on si táhne svůj batoh všech problémů za celý život, nefunkční rodina, rozvedení rodiče, vlastní rozvod, to že se nesmí stýkat s vlastním dítětem. A že mám rychle utéct, jinak si zadělám na to, že ten batoh celý jak je prostě přehodí na mě, já ho ponesu, on bude v pohodě a nebude muset nic z toho v sobě řešit, protože na to bude mít mě, aby mě to trápilo. Mě by jen zajímalo, jestli je něco mezi tím odejít a snášet to, jestli prostě existuje nějaké řešení :oops:

• Citovat
  • Upravit
9880
10.7.16 12:25

@g.sandova no myslím, že spíš ty máš dost.. typický feministícký názor..
Sama zakladatelka psala, že právě na uklid neni, že ji to nebaví, že uklízí jednou třeba za 10 dní, tak asi se moc nenadře..
Píšeš to jakoby byla sedraná z kuže :roll: a chlapovi se nedivím, pokud opravují dům, tak asi neleží asi i venku dělá nebo ne.. Nebo i zakladatelka třeba je venku.. nebo mají firmu..
mísot toho, aby si ji poradila, aby si rozdělila práci, tak z ní uděláš chudáka, když sama uznala, že se jí jenom nechce…
No jo no.. kdyby to napsal chlap, tak byste ho tady utupaly
tady maminky řeší s dvěma dětmi, domem a zahrady, co třeba opravují dům, že nestíhají, tak prostě když napsala, že by mohla uklízet víc, že se jí nechce, nebaví, tak jako co. na to.. proč hne d utočit na chlapa..
Kdyby napsala, že je uhnatá jak kuň a nestíhá, tak neřeknu, ale sama to přizná..

Příspěvek upraven 10.07.16 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.7.16 12:27

A jeslti je na ni zlý, tak to neni jen o uklidu, ale o vztahu, to nemá suklidem nic společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 12:44

Hlavně se kvůli mě nedohadujte ;). Asi bude problém jinde, než v úklidu, to je možné. Na druhou stranu, to že mě úklid nebaví a dělám ho jednou za týden až deset dní neznamená, že jsem šmudla a ani to, že mám hromady volného času ;)

Mimochodem, okolo domu ani jeden z nás nic nedělá, maximálně jednou za týden společně něco doděláváme. O dovoz/odvoz všeho možného se starám já, chlap zařizuje lidi. Jediná pravidelná věc spojená s rekonstrukcí je vysávání nanoseného bordelu do baráku :mrgreen: To jen pro úplnost. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14335
10.7.16 12:52

Anonymní, tak možná vám ty upravy vám berou energii…
tak ber to tak, že tobě se občas nechce, tak mu se taky nechtělo zrovna vysávat :mrgreen:
Ne v klidu…
Ale jako souhlasím, třeba si to rozvrhnut je to diskuse o uklidu, ale zase neskákat kolem chlapa.. Takové dones přines…
Já taky nejsme uklidový typ, ale rozdělila jsem si činnosti, když se mi nechce, tak vím, že toho mám míň..
Zrovna mám chlapa u tchýně a plánuji už od rána žehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 12:55
@kvaček píše:
Anonymní, tak možná vám ty upravy vám berou energii…
tak ber to tak, že tobě se občas nechce, tak mu se taky nechtělo zrovna vysávat :mrgreen:
Ne v klidu…
Ale jako souhlasím, třeba si to rozvrhnut je to diskuse o uklidu, ale zase neskákat kolem chlapa.. Takové dones přines…
Já taky nejsme uklidový typ, ale rozdělila jsem si činnosti, když se mi nechce, tak vím, že toho mám míň..
Zrovna mám chlapa u tchýně a plánuji už od rána žehlení :mrgreen:

Tak jemu určitě. Vráží do toho hrozně moc peněz. Takže je to pro něj stres jak Brno. No uvidím. Mám díky vám nad čím přemýšlet. Třeba se to dokončením zahrady uklidní. A bude prostor víc pro komunikaci a nějaký posun vpřed. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.24 10:43

@Rezii Ahojky, docela by mě po těch moooc letech zajímalo, jestli po přestěhování do domu jsi si uspořádala domácnost a úklid už je v pohodě? Jen tak, taky řešim v tomhle směru teď několik věcí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný