Taky nechcete vypadat jako matka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky nechcete vypadat jako matka??
ahoj holky,
chci vědět, jestli jsem tak praštěná jenom já, nebo je nás víc ![]()
Mám tři děti během 14 měs., miluju je, což o to, první jsou po IVF, takže opravdu víc než chtěné děti, třetí je omyl, ale vůbec nám to nevadí
, nějak se v tom chumlu ztratí
a teď k tématu. Nechci vypadat jako matka, prostě mám hrůzu z toho, že na mě jsou děti vidět, že mám pupek, vytahanou kůži, zadek jak hroch, nejde tak o rozměry jako o změny, no ano, je mi 30 a nestačím zírat, že ten věk je tak znát. Před dětma jsem vypadala mladší, docela mě to i štvalo, když mě v práci považovali za studentku, nikoliv učitelku (no chodila jsem oblečená v mikině, riflích a keckách, takže jsem prostě splynula s davem). Když jsem šla se studenty na nějakou akci, často mi bylo tykáno
, žáci se bavili a já trpěla. Co bych za to ted dala, proste nechci vypadat jako matka, nenamítejte, že mám být šťastná , že mám děti a tak, nejde tu tak o děti, jako o ten status, když se řekne matka, tak si málokdo z nás představí nějakou dobře vypadající mladou paní
asi na mě padla poporodní depka
, asi neumím stárnout no… ale uznávám, že s dětma na pískovišti si to užívám, miluju bábovičky, asi mě to baví víc než kluky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
znam plno maminek co vypadaji frcne a sik
a sama si teda jako cuchta domaci taky nepripadam ![]()
nevim jak dlouho jsi po porodu ale neni to hned, az se das pekne do kupy a budes moct tak zajdi treba 1× tydne na cviceni, kup si na leto neco pekneho na sebe a k tomu frcne doplnky ![]()
a bude lip ![]()
jasny ze za prcekm po pisku se nebudu honit v jehlickovych podpadkach ale na dovcu jsme si pekny saty koupila, taky novy plavky a budu za damu aspon chvili
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj! předně gartuluju k takovým přírustkům…
a že nechceš vypadat jak matka??? hele tak to prostě otoč! jako mámy nemusíme mít jen obnošený a popatlaný oblečení,nemusí nám všude viset hračky a flašky…velká moderní kabelka to schová
velký břicho a vytahanou kůži ti asi nepomůžu,taky mě zůstalo ale já mám zase problém opačný…mě nikdo jako matku nebere. dokonce se mě jednou jedna babička zeptala kolik že je sestřičce
je mi 24 a nemyslím že to je věk kdy se musí každý podivovat že mám dítě
tak teď je na řadě to klišé- užívej si to a buď naplněná mateřstvím
a určitě to není o tom že neumíš stárnout,myslím že je mnohem lepší ženská která stojí pevně nohama na zemi!!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky je mi 30 a vypadám holt trochu jinak než náctky. Je fakt, že jsem si při pohledu do zrcadla připadala jiná než před porodem.
Podle mě nemusíš nutně vypadat jako matka, ale jsi prostě jiná.
No a co s tím. Zvyknout si.
Prostě si zvyknout na tu změnu. Čas nevrátíš. ![]()
btw.: Ne, že já bych si zvykla, to tedy zatím ne.
Ale radí se mi to dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Flyingfrog píše:
Taky je mi 30 a vypadám holt trochu jinak než náctky. Je fakt, že jsem si při pohledu do zrcadla připadala jiná než před porodem.
Podle mě nemusíš nutně vypadat jako matka, ale jsi prostě jiná.No a co s tím. Zvyknout si.
Prostě si zvyknout na tu změnu. Čas nevrátíš.
btw.: Ne, že já bych si zvykla, to tedy zatím ne.Ale radí se mi to dobře.
jo to je ono, já vím, že si mám zvyknout, ale nejak to nejde ![]()
jo a k tomu opatlání, no zkuste nebýt opatlané s tolika dětma ![]()
doma nosím sice tričko a tepláky, ale značkové, takové co mi sluší, nic vytahanýho, teda když zrovna zmetci neušipiní všechno oblečení a já pak už nic na sebe nemám ![]()
jo a jehlový podpatek bych nemohla mít ani v botníku, by mi to trpaslíci okousali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Já chci vypadat jako hezká matka.
holky a existuje sexy matka??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já si tak nějak připadnu nejpohodlnějc v mikině a keckách i teď s miminem (a 30 je mi taky). Vlasy se mi mastěj, denně je myju, ksicht mám jak puberťák … jako „matka“ si teda nepřipadám:-) Ale břicho mám taky a to mám jen jedno mrně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky nevim jak stare mate decka ale ja si hezky pripadam asi posledni 3 mesice, co jsme zhubla a to je malymu pres 2,5 roku..
ne zy bych byla nejak obr tlusta ale tak 3kg bych jeste dat dolu chtela, ale teda obleceni dela hodne
a daji se sehnat pekny veci i ve vetsim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:
No, já si tak nějak připadnu nejpohodlnějc v mikině a keckách i teď s miminem (a 30 je mi taky). Vlasy se mi mastěj, denně je myju, ksicht mám jak puberťák … jako „matka“ si teda nepřipadám:-) Ale břicho mám taky a to mám jen jedno mrně.
to je ono, já si jako matka nepřipadám, psychicky, ale tělo to řekne za mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mě zase hodně štve, že mají lidé tendenci mi přidávat na věku, ač bych řekla, že vypadám mladší (a netvrdím to sebevědomě sama
, ale i mé okolí
). Každý totiž vidí 6 dětí a řekli by, že mi musí být min. 35
a ejhle, není
Když vyrazím sama, tak prý vypadám jako studentka
Asi budu chodit častěji bez dětí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já si rozhodně jako sexy matka nepřipadám
. Jsem víc jak rok po porodu a nějak se furt nemůžu dát do kupy ![]()
Příspěvek upraven 02.05.11 v 17:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas taky těžce nesu, že už nemám postavičku jako dřív. No, budu muset změnit šatník, ale žena může být krásná v každém věku. Neumím nějak přepnout mozek a pořád si kupuju oblečení na původní postavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Madla žádné změny, kterými bych trpěla, na mně nezanechala (ale to přijde), co mě ovšem děsí, že postupem času začínám vypadat jako MOJE matka!
(děsivá podoba…)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit