Talentované dítě - zpěv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
11.4.13 17:55

@kolozubka konkurence tam je velká, to je fakt, ona třetím rokem studuje flétnu a druhým operní zpěv. Až to dokončí chce do školy do Německa nebo do Anglie, protože u nás už jí nic dalšího neláká. Na příští rok už má nabídku že může v hudební škole učit flétnu :-)

• Citovat
  • Upravit
7932
11.4.13 17:55
@Tiger-lily píše:
Zkus ji někam do hudebky vzít, ať si ji poslechnou a řeknou ti co a jak. Teď koncem školního roku budou zápisy, tak je příležitost.

přesně :palec: hned budeš vědět víc - a pokud ji rovnou nevezmou, tak ti aspoň poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.4.13 17:59
@Tiger-lily píše:
@kolozubka Zkus ji někam do hudebky vzít, ať si ji poslechnou a řeknou ti co a jak. Teď koncem školního roku budou zápisy, tak je příležitost.

Mě zase trochu neštimuje s tím zpěvem malé temperament. Je jak z hadích ocásků a neumím si představit, že se vydrží soustředit jen na ten zpěv, ale třeba takhle malé děti vedou trochu jinak, nemám vůbec představu. Manžel jí chce dát na balet, tak to se mi tak nějak nepozdává, ale taky nemám vůbec představu, co vše to obnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.4.13 18:01
@ohýnek píše:
@kolozubka konkurence tam je velká, to je fakt, ona třetím rokem studuje flétnu a druhým operní zpěv. Až to dokončí chce do školy do Německa nebo do Anglie, protože u nás už jí nic dalšího neláká. Na příští rok už má nabídku že může v hudební škole učit flétnu :-)

Hm, tak to malá nikam nepůjde, ještě by se mi někam odstěhovala potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.4.13 18:02

@kolozubka Balet je dřina a brutální. Zkusila bych najít zatím nějaký hudebně-pohybový kroužek, tam budou zpívat, dělat rytmická cvičení, nějaký tanec a za ty2 - 3 roky uvidíš, co jí jde nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.4.13 18:02
@chaarleene píše:
přesně :palec: hned budeš vědět víc - a pokud ji rovnou nevezmou, tak ti aspoň poradí ;)

Já jsem právě našla jen to DDM a jak jsem psala, tak tam ani talentovky nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.4.13 18:03
@Tiger-lily píše:
@kolozubka Balet je dřina a brutální. Zkusila bych najít zatím nějaký hudebně-pohybový kroužek, tam budou zpívat, dělat rytmická cvičení, nějaký tanec a za ty2 - 3 roky uvidíš, co jí jde nejlíp.

No to si taky myslím, ale nemůžu do toho moc kafrat, když o tom houby vím. Manžel právě dělal balet leta, tak mu těžko můžu argumentovat. Taky mám představu dřiny a drilu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
11.4.13 18:04
@kolozubka píše:
No pěkně děkuju za radu ;) :mrgreen:

No to jako znamenalo, že Bambini nebrat :lol:

Ale jinak samozřejmě moc gratuluji k talentované holčičce, taky bych to viděla nejdřív an nějaký slušný sbor a když bude opravdu šikovná tak to sbormistr pozná a věnuje jí sólo a jistě ji poradí jak a kde se dál realizovat a zlepšovat…

Pro inspiraci - můj oblíbený sbor: zpívají bez hudebních nástrojů.. tato písnička o dešti v africe a co dovedou s rukama??? Neskutečný… normálně déšť a bouřka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.4.13 18:09
@kolozubka píše:
No to si taky myslím, ale nemůžu do toho moc kafrat, když o tom houby vím. Manžel právě dělal balet leta, tak mu těžko můžu argumentovat. Taky mám představu dřiny a drilu. :nevim:

To máš správnou představu :lol:. Ale taky je balet a balet, záleží na tom, kam by chodila. Ty lidové školy nejsou tak brutální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.4.13 18:12
@Cmochy píše:
No to jako znamenalo, že Bambini nebrat :lol:

Ale jinak samozřejmě moc gratuluji k talentované holčičce, taky bych to viděla nejdřív an nějaký slušný sbor a když bude opravdu šikovná tak to sbormistr pozná a věnuje jí sólo a jistě ji poradí jak a kde se dál realizovat a zlepšovat…

Pro inspiraci - můj oblíbený sbor: zpívají bez hudebních nástrojů.. tato písnička o dešti v africe a co dovedou s rukama??? Neskutečný… normálně déšť a bouřka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Mrknu na to večer, až bude klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
11.4.13 18:15
@kolozubka píše:
Mrknu na to večer, až bude klid ;)

Určitě se bude líbit… komu jsem to pouštěla tak měl bradu o tři patra níž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
11.4.13 18:21
@kolozubka píše:
No tak to muselo být nádherný… To bych naší malé taky přála, ale to je fakt asi náhoda, narazit na někoho, koho to baví. Jinak doma si zpíváme hodně, na nic nehraju, jen manželovi na nervy :mrgreen:

to jo, byla to paráda, bohužel se mi pak vdala a odstěhovala :,(
ale zase jsem se „pošoupla“ dál, začala jsem pak chodit do sboru a tam už jsem skoro 20 let :lol: sice mám muziku jen jako koníček, neživím se jí, ale díky sboru jsem se podívala kousek po Evropě, zkusila jsem si na pěveckém festivalu práci s výbornými dirigenty, chvíli jsem i zpívala v jednom poloprofesionálním sboru, pak jsem prožila skvělé období, když sbor vedl jeden neskutečně talentovaný člověk, vyzkoušela jsem si, jaké to je natáčet ve studiu, prostě je to sice jen koníček, ale nesmírně naplňující :srdce:
když jsem šla na VŠ a nestíhala jsem zkoušky „svého“ sboru, tak jsem se párkrát přistihla, že stojím na zastávce MHD, čekám na autobus a zpívám, prostě mi to hrozně chybělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22053
11.4.13 21:52
@kolozubka píše: Ředitelka ze školky mě upozornila, že naše malá má prý velký talent na zpěv, že bychom ho měli rozvíjet. Poradíte, kde nejlépe začít? Nechci nějaký dril, spíš něco trochu volnějšího. Malé jsou čtyři roky.

Moje pětiletá dcera je už rok členkou Kühnova dětského sboru.

Je nadšená, chodí tam strašně ráda a z mého hlediska je to ten nejlepší hudební základ, jaký může dostat. Počínaje tím, že noty uměla dřív než číst, přes rozšíření hudebních obzorů až k obrovské hudební disciplině a kázni.

Zkoušky jsou dvakrát v týdnu odpoledne, buď na Ortenově náměstí v Holešovicích nebo ve Stodůlkách.

Pokud by Tě to oslovilo, termíny přijímacích zkoušek najdeš na jejich webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.4.13 22:12
@Cmochy píše:
No to jako znamenalo, že Bambini nebrat :lol:

Moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.4.13 22:17
@chaarleene píše:
to jo, byla to paráda, bohužel se mi pak vdala a odstěhovala :,(
ale zase jsem se „pošoupla“ dál, začala jsem pak chodit do sboru a tam už jsem skoro 20 let :lol: sice mám muziku jen jako koníček, neživím se jí, ale díky sboru jsem se podívala kousek po Evropě, zkusila jsem si na pěveckém festivalu práci s výbornými dirigenty, chvíli jsem i zpívala v jednom poloprofesionálním sboru, pak jsem prožila skvělé období, když sbor vedl jeden neskutečně talentovaný člověk, vyzkoušela jsem si, jaké to je natáčet ve studiu, prostě je to sice jen koníček, ale nesmírně naplňující :srdce:
když jsem šla na VŠ a nestíhala jsem zkoušky „svého“ sboru, tak jsem se párkrát přistihla, že stojím na zastávce MHD, čekám na autobus a zpívám, prostě mi to hrozně chybělo…

Tak to máš krásný koníček. Já jsem byla ve sboru párkrát a vůbec mě to tam nebavilo. :oops: Naše třídní na základce byla sbormistr a chodilo tam tenkrát pár holek ze třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí