Tampóny - vaše zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25233
22.10.17 13:47
@Anonymní píše:
Tampony byly super, ale dost vysušovali, takže jsem přešla na kalíšek a za mě paráda! Až je mi líto, že jsem ho nepořídila dříve. Vložky používám první dvě noci pod kalíšek, jinak ne. Před kalíškem a tampony jsem používala vložky a nikdy více :poblion:

Moje slova ;) Mám ho už 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.10.17 14:00

Vložky bych nepřežila, takže jen tampony a po zkoušení všech mě sedly O.B.pro comfort. Jiné tampony už jen s odporem.O.B.pro comfort mají bezvadný povrch(není chlupatý)takže jsou hladké, takový ten "umělý povrch jako mají některé vložky, dobře se zavádí a i lépe absorbují.
Po porodu jsem si koupila kalíšek, protože krvácení tak zesílilo, že to bylo neúnosné a to jsem vzala na milost i vložky a používala obojí naráz a i tak to bylo na prd. Kalíšek mě zachránil, mám Gaia cup a sedl skvěle, jen pozitiva a už nikdy jinak :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.17 14:03

Od te doby co jsem se dozvedela, ze jsou tampony napustene ruznym chemickym svinstvem, tak pouzivam bud vlozky a nebo kalisek..

• Citovat
  • Upravit
32933
22.10.17 14:12

Kalíšek, už 5 let skoro. Ale první den, když jsem zrovna v práci, tak tampony. Většinou kotex, jessa, ria. Ale další dny kalíšek, i na noc. Úplně ke konci látkové slipovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.10.17 16:33

O. B. Pro comfort. Absorpce dle sily krvaceni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.17 17:20

@andelka83 já kalíšek zkoušela a tlačí ať ho zavedu jak ho zavedu… tak nevím co dělám špatně.

• Citovat
  • Upravit
32933
22.10.17 20:43
@Anonymní píše:
@andelka83 já kalíšek zkoušela a tlačí ať ho zavedu jak ho zavedu… tak nevím co dělám špatně.

Možná zkusit jiný tvar nebo velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.10.17 20:44

Já používám O. B., u těchto nejčastěji velikost mini a normal a Tampax s aplikátorem (ty jen, když mám dlouhé gelové nehty) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí