Taška do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37125
11.5.17 12:14

Ja si koupila poporodni balicek v dr max, byli tam jak vlozky, tak sitovane kalhotky. Kloboucky bych neresila, ty vlozky vetsinou maj v porodnici, ze je tahat nemusis, to chce zjistit co tam davaj a co ne. Kloboucek bych nehrotila, ale poridila bych vlozky do podprdy, za ty sem byla rada, jak sem.se rozkojila mliko teklo proudem a behem chvile bych mela promoceny triko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76168
11.5.17 12:32

@Tejule kalhotky dírkované a vložky porodnické - nejsou s lepítkem, aspoň o takových nevím, prioritou je totiž aby spodek po porodu větral, lépe se to hojí

a kloboučky dopředu neřeš, kdyby kojení nešlo, tak ti v porodnici půjčí, aspoň u nás to tak je, pak zjistíš velikost kloboučku a necháš si ho koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.5.17 13:13

Kalhotky jestli muzu poradit kup takove ty sitovky lepe mi tam ta vlozka drzela a asi bych volila bez lepitka v porodnici jsem mela i dve az tri jak jsem se cistila a ty sitovane to krasne udrzeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.5.17 13:17

Vložky mi vyhovovaly Samu midi (jsou bez lepítka, ale ty u porodnických vložek prostě nevyčaruješ) a k tomu síťované kalhotky Abri-net, sice jsou psané jako inkontinenční, ale ono je to prašť, jak uhoď. Jsou po 5ks v balíčku a cenově se vejdeš v pohodě do 100Kč ;)
Kloboučky bych nepořizovala, kdyžtak půjčí v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.5.17 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
11.5.17 13:35

Poporodní vložky jsem měla obyč s Tesca, kloboučky jsem neřešila, stejnak bych nevěděla jaké koupit, poporodní kalhotky ve zdravotnických potřebách - ty síťované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
11.5.17 13:42

@Tejule poporodní vložky kup bez lepitja, vem ty velké a aspoň 2 balení (já osobně spotřebovala 2,5baleni, ale my měli k dispozici na WC Erar). S lepitkem nebo normální prý nejsou ideální, aby spodek dýchal, hlavně po siti. Obyčejné jsem si dala na cestu domů a už jsem u nich zustala. Kalhotky byly super síťovaný nohavickovy, brala jsem tuším 5ks a stačilo.. v případě potřeby premachnes a za chvilku jsou suché.. oboje sem kupovala ve zdravotnických potřebách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.5.17 13:44

@Tejule Nemám ráda jakékoli předchystané „výhodné“ balíčky a ráda si vyberu to, co mi sedí. Vložek mi přijde málo, kalhotek taky. To, co kupuju já, jsem psala v mém prvním příspěvku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
11.5.17 15:56
@Tejule píše:
https://www.drmax.cz/…-molipants-lStačí todle?

Jo presne to sem mela ja a stacilo, ale ja nebyla nastrihla, takze sem ty sitovky pouzivala do druhyho dne po porodu a vlozky sme meli erar tam, tyhle sem si nechala az na doma. Pokud jdes do, porodnice kde ti vlozky nedaj tak to nestaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.5.17 05:48

@Tejule
Tak vlozky bych doporucila nejaky dlouhy aspon 27 cm, nevzpomeni si na nazev co jsem mela. Jedny co pouzivala znama se jmenuji Flower Batist nebo tak nejak.Ja pouzivala i Samu a ty jsou kratsi. Kalhotky mi vyhovovaly ty, co byly u techto vlozek, protoze mi na moji velikost xl/xxl jine nebyly. Jinak 2 baliky vlozek, jak je v odkaze, ti vystaci tak na 3 dny, zalezi jak budes krvacet a jak dlouho budes v nemocnici.
Kloboucky neresit, zalezi, jak se mimco chyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.23 20:10

Zdravím. Potřebovala bych poradit jsem prvorodička a chtěla bych znát váš nároz co je lepší. V čem jste odjela do porodnice zabalená malý kufr nebo nějaká sportovní taška (třeba ta co se používá do fitness)? Mě totiž paní doktorka řekla že je lepší mít kufřík ale já si osobně myslím že je to zbytečné že taška stačí ale nevyznám se proto se raději poptám zkušenějších. Děkuji za Vaše rady s Pozdravem Martina :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10879
18.11.23 10:19

@Martina1998 Jela jsem v obou případech s tou sportovní taškou, stačila bohatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.11.23 10:24

@Martina1998 já jako sestra ti řeknu, že na manipulaci je lepší kufr. Navíc, pokud máš skořepinový, je i dobře omyvatelný. Ale osobně cestovní tašky od dob intru nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.11.23 17:48

To je hlavně na tobě, mě ji tahala pak sestřička a myslím byla ráda, že ta má měla kolečka. Volila bych to co si seš schopna i s velkým břichem při nástupu do porodnice odnést. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková