Sledujete na facebooku stránku Táta parťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22796
7.3.18 13:54

Já si jen představim sebe v roli tý učitelky a jsem orosená až na zadku :oops: Víc takových agilních a uvedomělých rodičů a nebude mít kdo učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 14:07
@krtek93 píše:
Přitom by stačilo Rišánkovi pořádně zmalovat prd. l :jazyk: :mrgreen:Ne, neberte mě doslova, sama nevim, jak bych na to reagovala (a třeba špatně a kontraproduktivně). Ale teda prohlásit, že se na něj za to nezlobí - to bych já prohlásit nemohla, já bych se zlobila, a to dost. A byla bych dost zklamaná. A o čokoládě by si Rišánek moh nechat tak akorát zdát.

Upřímně, já bych v tomto případě klidně byla kontraproduktivní a Ríšánkovi pr.el zmalovala. Terorizovat mladší, smát se jim do obličeje, že je nepustí na záchod a dostat to tak daleko, že se malá holčička bojí jít do školky a ráno kvůli tomu pláče - no ten byl jel. A zlobila bych se fest!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.3.18 14:09

Mě by teda zajímalo, jak to chudák učitelky řeší, aby nedostaly averzi vůči dítěti, které má za rodiče takto arogantního jedince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.3.18 14:11
@anonymni_prezdivka píše:
Upřímně, já bych v tomto případě klidně byla kontraproduktivní a Ríšánkovi pr.el zmalovala. Terorizovat mladší, smát se jim do obličeje, že je nepustí na záchod a dostat to tak daleko, že se malá holčička bojí jít do školky a ráno kvůli tomu pláče - no ten byl jel. A zlobila bych se fest!

tak ale nikdo tady asi nečekal, že by se tatínek zlobil…to dítě to bude mít v životě strašně těžký (hlavně v mezilidských vztazích) díky tomu otci…
Zajímalo by mě, jak se to čte mamince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.3.18 14:16
@anonymni_prezdivka píše:
Přesně tak… Přímo z něj ta potřeba čiší. Upřímně lituju každou instituci a její zaměstnance, kam ti jeho nevychovaní spratci přijdou.
V jednom z jeho přípěvků například píše, jak předposlední den školky učitelka „velmi netaktně před některými rodiči, dětmi i Ríšou“ (!) supertátovi sdělila, že jeho Ríšánek šikanuje jiné děti, jedna holčička se kvůli němu bojí chodit do školky a jiným dětem že brání jít na záchod a směje se jim u toho… A na starší nebo stejně staré si netroufne, jen na mladší/menší.
Supertáta pančelce řekl, že jí za Ríšu nic neslíbí (!), ale že si s ním o tom promluví. Spratkovi v autě řekl, že se na něj nezlobí (!) a že si o tom promluví doma. Ríšánek prý v autě pookřál.
Doma supertáta Ríšánkovi (6!) vysvětlil, že jemu je to teda jedno, ale že by ho mohli vyloučit ze školky a tak by po prázdninách musel do jiné a jestli by to tak chtěl (!!!). (6 a po prázdninách do školky… to asi bude tou super výchovou a péčí o úkoly a tak). A Ríšánek že teda nechtěl.
Tak koupili holčičce a ještě jednomu, co ho šikanoval, čokoládu, Ríšánkovi koupili čokoládu (čokolády za Ríšovy ušetřené peníze), pančelce růži (za peníze tatínka, který synkovi řekl, jak se mu moc líbí, jak to vyřešil) a byli strašně šťástní všichni. Hlavně jak to Ríšánek sám vyřešil (když mu to teda supertáta poradil).
Jo a čokolády za dvacku, tak úplně nevím, co to bylo za dobroty.

proč by měl táta za dítě něco učitelce slibovat? 8o ale jinak bych synáčkovi zmalovala zadnici a teprve pak bych si s ním o tom promluvila :oops: jo a za své kapesné by taky musel něco koupit. Stejně jako Ríša by to byla nejspíš čokoláda kolem 20 korun (to se dá sehnat Milka, Kinder čokoládky, Kinder vajíčko, což nepovažuju za žádnou hrůzu)

• Citovat
  • Upravit
22796
7.3.18 14:22

No já bych měla taky tendence ho seřezat, a asi bych to i uskutečnila, načež bych podlehla panice, že teď bude ještě víc frustrovanej a místo nepuštění na záchod začne ty děti ještě mlátit :oops: Nebo bych s emožná uchýlila k psychoteroru :twisted: (prostě bych si nechtěla hrát s někým, kdo ve školce ubližuje, a tak). Každopádně říct mu, že se na něj nezlobim, a s čokoládama pro oběti koupit i jednu pro něj… no nevim, jestli je to správný řešení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
7.3.18 14:24

Taky by mě zajímal pohled maminky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 14:24
@lucenka píše:
proč by měl táta za dítě něco učitelce slibovat? 8o ale jinak bych synáčkovi zmalovala zadnici a teprve pak bych si s ním o tom promluvila :oops: jo a za své kapesné by taky musel něco koupit. Stejně jako Ríša by to byla nejspíš čokoláda kolem 20 korun (to se dá sehnat Milka, Kinder čokoládky, Kinder vajíčko, což nepovažuju za žádnou hrůzu)

Šlo mi čistě o jeho reakci „no já vám za Ríšu nic neslíbím, ale popovídáme si o tom“. Mně se tohle stát, tak se okamžitě omlouvám, zvažuju, co jsem vychovala za grázla a slíbím nápravu - ne že slibuju, že to Ríša už nikdy neudělá, ale že se budu já snažit, aby se nic takového už nikdy neopakovalo.

Jinak právě ta milka je už dost dlouho přes 30 a to v kauflandu, takže v běžných menších obchodech bude rozhodně dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.3.18 14:39
@anonymni_prezdivka píše: Šlo mi čistě o jeho reakci „no já vám za Ríšu nic neslíbím, ale popovídáme si o tom“. Mně se tohle stát, tak se okamžitě omlouvám, zvažuju, co jsem vychovala za grázla a slíbím nápravu - ne že slibuju, že to Ríša už nikdy neudělá, ale že se budu já snažit, aby se nic takového už nikdy neopakovalo.Jinak právě ta milka je už dost dlouho přes 30 a to v kauflandu, takže v běžných menších obchodech bude rozhodně dražší.

tak já ji kupuju v akci. A to se dá sehnat kolem 20. Navíc to není aktuální příspěvek, když Ríša už chodí do školy. Takže se to muselo stát před cca 2 roky a to ty ceny byly nižší.
Ale tedy učitelce bych nejspíš v té chvíli řekla něco podobného jako Ríšův tatínek. Ono co jiného v té chvíli říkat/dělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
7.3.18 14:43
@krtek93 píše:
Taky by mě zajímal pohled maminky :think:

Maminka je zcela jistě v péči psychologů, protože tohle individuum musí připravit o rozum každého, s kým tráví více času.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
7.3.18 14:44
@lucenka píše:
tak já ji kupuju v akci. A to se dá sehnat kolem 20. Navíc to není aktuální příspěvek, když Ríša už chodí do školy. Takže se to muselo stát před cca 2 roky a to ty ceny byly nižší.
Ale tedy učitelce bych nejspíš v té chvíli řekla něco podobného jako Ríšův tatínek. Ono co jiného v té chvíli říkat/dělat :nevim:

To ti i věřím. S tím pánem jste jistě spřízněné duše. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.3.18 14:45
@Kobliha51 píše:
To ti i věřím. S tím pánem jste jistě spřízněné duše. :mavam:

A co by jsi jí řekla ty? Slíbila bys ji něco za dítě?

• Citovat
  • Upravit
7.3.18 14:48

@lucenka

Tady odkaz na celý článek. Já si opravdu nemyslím, že reakce „Nemůžu Vám za Ríšu nic slíbit, ale my si o tom doma s Ríšou popovídáme a uvidíme. Třeba na něco přijdeme“ je v pořádku.

https://www.facebook.com/…688319048310

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41598
7.3.18 14:48
@lucenka píše:
A co by jsi jí řekla ty? Slíbila bys ji něco za dítě?

Třeba to, že se těm dětem omluví? A že já osobně to budu doma řešit a dítko potrestám? Ano, slíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 14:50
@Keyllah píše:
Třeba to, že se těm dětem omluví? A že já osobně to budu doma řešit a dítko potrestám? Ano, slíbila.

Asi tak, no. Ale zase supertáta parťák děti neučí ani zdravit, natož se omlouvat (mají to od něj okoukat a když se jim chce, pozdravit/omluvit se, když se jim nechce, tak ne - to je zase z jiného příspěvku - včera a dnes jsem si to procházela. je to síla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí