Sledujete na facebooku stránku Táta parťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41598
9.3.18 13:47
@krtek93 píše:
Ano, to mě přesně napadlo. Taky doufám, že až takovýho berana doma nemám (a hlavně že nikdy k podobné situaci vůbec nedojde, že zkrátka moje dítě nikdy nikoho šikanovat nebude), ale kdo ví, nikdy neříkej niky. V případě, že by se odmítala omluvit i přes moje naléhání, asi bych to vztáhla na celou rodinu, jakože „my“ se za situaci omlouváme, mrzí nás to a uděláme všechno proto, aby se to neopakovalo. No a doma by pak asi bylo velký zle, nějaký tresty, zákazy a podobně. Když by to nešlo po dobrým a přes pochopení a domluvu, tak by to holt muselo jít přes obavu z trestu. Není to nejlepší řešení, ale opravdu bych udělala všechno pro to, aby moje dítě už nikomu neubližovalo. A jeho vnitřní pohnutky by pak šly stranou, hlavně že nikomu nebude dál ubližováno. (a pak bych si to asi šla hodit, co jsem to vychovala za monstrum :oops: )

Asi tak. Pořád věřím, že dítko by to snad pochopilo a omluvit by se šlo, ale víc doufám, že snad nebude patřit k těm, co šikanují mladší a slabší viz. ten klouček tady. Každopádně asi místo mašle (mám doma ještě další kousek, přežít bych musela :-)) bych vyrazila hledat odbornou pomoc, protože toto už mi přijde jako opravdu velké selhání -) buď ve výchově anebo by tam byl třeba nějaký psych. problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.3.18 13:48
@Keyllah píše:
nemám tušení, snad by ho vlastní rodiče doma nějak zabavili, ale aspoň by se té omluvy od nás dočkali ;)

Takže byste se k nim nakýblovali domů a tam čekali než se omluví? No tak takovou návštěvu bych fakt ocenila

• Citovat
  • Upravit
41598
9.3.18 13:49
@lucenka píše:
Takže byste se k nim nakýblovali domů a tam čekali než se omluví? No tak takovou návštěvu bych fakt ocenila

Ty by ses možná nakýblovala, ale já o ničem takovém nepsala, že? ;) měla bych dost slušnosti počkat venku ;) a už mi odpovíš, nebo stále nic? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
9.3.18 13:51
@Keyllah píše:
Asi tak. Pořád věřím, že dítko by to snad pochopilo a omluvit by se šlo, ale víc doufám, že snad nebude patřit k těm, co šikanují mladší a slabší viz. ten klouček tady. Každopádně asi místo mašle (mám doma ještě další kousek, přežít bych musela :-)) bych vyrazila hledat odbornou pomoc, protože toto už mi přijde jako opravdu velké selhání -) buď ve výchově anebo by tam byl třeba nějaký psych. problém :think:

Jj, přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
9.3.18 18:14

Tohle je taky dobrý: synáček měl taky asi tátu parťáka

https://ona.idnes.cz/…t-/deti.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
1102
9.3.18 18:20

No, na obranu línýho rodiče - ono je fakt, že ten přebujelej kult „matky a dítěte“ případně „otce a dítěte“, je strašnej. Totální volný liberální přístup bez mantinelů a restrikcí je ale taky průser. Zlatá střední cesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5176
11.3.18 09:48

Nejsrm v CR a tady deti ukoly na prvnim stupni nemaji, krome cteni. Chce to vseho s mirou, nejaky DU ano ale ne aby u toho dite travilo hodinu denne… A nikdy jsem nechapala, ze treba za zapomenuty ukol nam ucitelky daly poznamku a jeste petku :roll: nebo jak ukoly musely byt podepsane od rodicu (treba uz na druhem stupni). Prece pokud dite zapomene nebo nestihne, proc by to nemohlo napsat rano ve skole, proc trvani na tom, ze to bude doma a, podepsano rodicema, jeste nekdy v 15. To naopak podporuje lhani, falsovani podpisu.
A dutky za neudelane ukoly, to mi pripomina ten vtip, kde se chlapec pta pani ucitelky, jestli muze byt potrestany za neco, co neudelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.3.18 09:42

Sledujete někdo ten duel? Běží? Díky. Jsem si to chtěla poslechnout a nemůžu to najít… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
29.3.18 21:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.3.18 21:29

@majdula1 Už jsem to slyšela, děkuju.

• načítám...