Sledujete na facebooku stránku Táta parťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22796
8.3.18 09:45
@anonymni_prezdivka píše:
@Z.jev no v takovém případě ano, jen nechápu, který rodič by si stěžoval na to, že družinářka nezkontrolovala úkol…

Já taky ne. Asi jsme holt jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.3.18 09:45
@lucenka píše:
ale vždyť tady nidko nechce, aby s nimi družinářky dělaly úkoly. Jde jen o to, aby si je děti mohly udělat v družině. Když už si v družině mohou číst, být na tabletu, tak mi zákaz dělání úkolů přijde ujetý.

Mě přijdou ujetý jiný věci. Dnes se učitelé pomalu musí bát co s dětmi vůbec smí a nesmí…nechtěla bych to dělat ani týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.3.18 09:46
@lucenka píše:
tak ono by třeba stačilo, kdyby na začátku školního roku podepsali nějkaý souhlas s tím, že jejich dítě si může dělat úkoly v družině a že za to nenese družinářka odpovědnost.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.3.18 09:47
@Anna766 píše:
Mě přijdou ujetý jiný věci. Dnes se učitelé pomalu musí bát co s dětmi vůbec smí a nesmí…nechtěla bych to dělat ani týden.

Hrozný je, že ve finálě člověk zjistí, že ty „ujetosti“ vznikaj kvůli rodičům :? Nemaj to dneska obecně lidi ve školství vůbec jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.18 09:50
@Anna766 píše:
To mě trochu zarazilo 8o jak v sedm večer? Myslíš i s kroužkem?

naprosto reálný a bez kroužku… stačí se stavit po družině v obchodě, dojíždět na vesnici, jít na chvíli po družině na hřiště… a tedy popravdě ono je dítě unavený už i v těch pět. Vidím na klukovi, jaký je rozdíl ve psaní ale i jeho oblíbené matice, když si cvičení dělá ve 3 a když se k tomu dostane v 5 a cca v 7.

• Citovat
  • Upravit
150066
8.3.18 09:52
@Z.jev no v takovém případě ano, jen nechápu, který rodič by si stěžoval na to, že družinářka nezkontrolovala úkol…

Právě že se takoví najdou no.Hele v klukovo škole bylo haló proto že bylo pár školních výletů v sobotu. Já osobně jsem byla ráda že se kluk někam dostane, kam se mnou v tu dobu ne, že se najdou učitelé kteří jsou ochotni ve svém volnu, měli energii s dětmi někam jet.Kluk pokaždé nadšen, natěšen, plný zážitků…
No s našli se tací rodiče co přišli dělat zle, že jak si škola vůbec dovolí chtít po dětech v sobotu školní činnost. Lucenka tu teď asi začne taky dstít síru :lol: no ale já to tedy nechápala, tu zlobu. Opravdu jsem byla za kluka ráda že jede na výlet a tak.
A víš co je zajímavé? Že nejvíc řvalo ti rodiče co s těmi dětmi nejedou nikam

Příspěvek upraven 08.03.18 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.3.18 09:55
@lucenka píše:
naprosto reálný a bez kroužku… stačí se stavit po družině v obchodě, dojíždět na vesnici, jít na chvíli po družině na hřiště… a tedy popravdě ono je dítě unavený už i v těch pět. Vidím na klukovi, jaký je rozdíl ve psaní ale i jeho oblíbené matice, když si cvičení dělá ve 3 a když se k tomu dostane v 5 a cca v 7.

Dojížděla jsem do školy celý čas docházky, holka moje taky i kluk dojíždí(ten tedy pravda ne tak daleko) a nikdy jsme nedojeli domů déle než po 4-5 hodině. Proto se divím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.18 09:55
@Anna766 píše:
Právě že se takoví najdou no.Hele v klukovo škole bylo haló proto že bylo pár školních výletů v sobotu. Já osobně jsem byla ráda že se kluk někam dostane, kam se mnou v tu dobu ne, že se najdou učitelé kteří jsou ochotni ve svém volnu energie dětmi někam jet.Kluk pokaždé nadšen, natěšen, plný zážitků…
No s našli se tací rodiče co přišli dělat zle, že jak si škola vůbec dovolí chtít po dětech v sobotu školní činnost. Lucenka tu teď asi začne taky dstít síru :lol: no ale já to tedy nechápala, tu zlobu. Opravdu jsem byla za kluka ráda že jede na výlet a tak.
A víš co je zajímavé? Že nejvíc řvalo ti rodiče co s těmi dětmi nejedou nikam

Tak ty soboty bych nechala na dobrovolnosti. My třeba prakticky na každý víkend máme nějaké plány, jsme dost akční rodina. Takže by mi asi úplně nevyhovovalo, kdybych musela povinně posílat kluka v sobotu na školní akci.

• Citovat
  • Upravit
22796
8.3.18 09:56
@Anna766 píše:
Právě že se takoví najdou no.Hele v klukovo škole bylo haló proto že bylo pár školních výletů v sobotu. Já osobně jsem byla ráda že se kluk někam dostane, kam se mnou v tu dobu ne, že se najdou učitelé kteří jsou ochotni ve svém volnu energie dětmi někam jet.Kluk pokaždé nadšen, natěšen, plný zážitků…
A víš co je zajímavé? Že nejvíc řvalo ti rodiče co s těmi dětmi nejedou nikam

Tak to je teda smutný :? Pro učitele fakt motivace s dětma něco dělat nad rámec svých povinností. Takovej výlet je navíc asi dobrovolnej ne? Pak to už vůbec nechápu, proč kvůli tomu někdo dělá zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.18 09:56
@Anna766 píše:
Dojížděla jsem do školy celý čas docházky, holka moje taky i kluk dojíždí(ten tedy pravda ne tak daleko) a nikdy jsme nedojeli domů déle než po 4-5 hodině. Proto se divím.

Tak ono je to třeba tím, že běžně rodiče pravují do 4, 4:30 a nějakou dobu trvá, než se dostanou pro dítě do školy. Některé družiny už mají i delší otvírací dobu než do 5, protože to rodiče dřív z práce nstíhají.

• Citovat
  • Upravit
3429
8.3.18 10:06

No vzhledem k tomu, že celá diskuze je o rodiči, který si stěžuje že kluk vůbec úkol dostal, určitě se by se jich pár našlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.18 10:10
@Z.jev píše:
No vzhledem k tomu, že celá diskuze je o rodiči, který si stěžuje že kluk vůbec úkol dostal, určitě se by se jich pár našlo

tak já z něho spíš měla pocit, že mu vadí, že učitelka dávala poznámku za nesplnění úkolu a vyhrožovala třídní důtkou. Pokud by to nechala na dobrovolnosti, tak by to nejspíš neřešil.

• Citovat
  • Upravit
8.3.18 10:11
@Z.jev píše:
No vzhledem k tomu, že celá diskuze je o rodiči, který si stěžuje že kluk vůbec úkol dostal, určitě se by se jich pár našlo

Pravda.
@lucenka tím byl asi myšlen extrém do druhé strany - jakto, že s mým děťátkem nevypracováváte úkol?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.3.18 10:12

Přečetla jsem si pár příspěvků Táty parťáka a mám z toho pocit, že ten pán si asi léčí svoje mindráky. Na jednu stranu požaduje po škole pozitivní motivaci, na druhou s klukem oslavuje, že přežili pololetí v systému povinné školní docházky. Nedivila bych se, kdyby byl Ríša díky tatínkovi velmi neoblíbené dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.3.18 10:28
@krtek93 píše:
Tak to je teda smutný :? Pro učitele fakt motivace s dětma něco dělat nad rámec svých povinností. Takovej výlet je navíc asi dobrovolnej ne? Pak to už vůbec nechápu, proč kvůli tomu někdo dělá zle.

Bylo to v rámci školní výuky, tak se to bralo jako dobrovolně povinná školní akce.Ale byl to tak jeden výlet do měsíce, do dvou. Pravda je že mě to přišlo smutné, vztekat se že dítě musí v sobotu na výlet, obzvláště když vím že to děcko jinak ten víkend profláká(myslím to určité dítě toho řvoucího rodiče).No, už se ty výlety nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí