Sledujete na facebooku stránku Táta parťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
8.3.18 10:47
@Anna766 píše:
Bylo to v rámci školní výuky, tak se to bralo jako dobrovolně povinná školní akce.Ale byl to tak jeden výlet do měsíce, do dvou. Pravda je že mě to přišlo smutné, vztekat se že dítě musí v sobotu na výlet, obzvláště když vím že to děcko jinak ten víkend profláká(myslím to určité dítě toho řvoucího rodiče).No, už se ty výlety nedělají.

Tak ale někomu to může narušit plány, kdy je rodina pohromadě

• Citovat
  • Upravit
150066
8.3.18 10:48
@lucenka píše:
Tak ale někomu to může narušit plány, kdy je rodina pohromadě

Což bych pochopila.Ale bohužel v tomhle případě to tak nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.3.18 10:54
@lucenka píše:
tak já z něho spíš měla pocit, že mu vadí, že učitelka dávala poznámku za nesplnění úkolu a vyhrožovala třídní důtkou. Pokud by to nechala na dobrovolnosti, tak by to nejspíš neřešil.

Pokud by to nechala na dobrovolnosti, tak potom ty úkoly nemusí dávat vůbec. Já jsem z toho měla pocit, že tatínkovi se nechce řešit škola, tak velkou část svého posvátného času s rodinou (jak sám píše) věnoval hádání se o legálnosti domácích úkolů. Celkově z něj mám pocit, že je proti škole zaujatý a řeší i maličkosti, jen aby jim „ukázal“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.3.18 11:05
@Anna766 píše:
Bylo to v rámci školní výuky, tak se to bralo jako dobrovolně povinná školní akce.Ale byl to tak jeden výlet do měsíce, do dvou. Pravda je že mě to přišlo smutné, vztekat se že dítě musí v sobotu na výlet, obzvláště když vím že to děcko jinak ten víkend profláká(myslím to určité dítě toho řvoucího rodiče).No, už se ty výlety nedělají.

Aha, tak já čekala tak jeden, dva do roka. Tak to by se i nám mohlo stát, že by to s něčím kolidovalo. Ale tak všechno se dá řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.3.18 11:07
@Z.jev píše:
Pokud by to nechala na dobrovolnosti, tak potom ty úkoly nemusí dávat vůbec. Já jsem z toho měla pocit, že tatínkovi se nechce řešit škola, tak velkou část svého posvátného času s rodinou (jak sám píše) věnoval hádání se o legálnosti domácích úkolů. Celkově z něj mám pocit, že je proti škole zaujatý a řeší i maličkosti, jen aby jim „ukázal“

Přesně. Ten příspěvek o „oslavě“ prvního vysvědčení mi přišel tak nějak smutnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.3.18 11:10
@krtek93 píše:
Aha, tak já čekala tak jeden, dva do roka. Tak to by se i nám mohlo stát, že by to s něčím kolidovalo. Ale tak všechno se dá řešit.

Jo však dá :kytka: oni tam ty děti nehnaly s pistolí u hlavy.
Mě jen přišlo smutné jít se rozčilovat do školy na ty zlé pedagogy, co chtějí jet s dětmi v sobotu do Techmánia například, když to dítě si může v klidu polítat po ulicích, jen proto že rodič naznal jak si to můžou ti zlí učitelé vůbec dovolit to po nich chtít. Že by to dítě rádo jelo, to už je věc druhá že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.3.18 11:17

@Anna766 To je právě smutný no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.18 12:00
@Anna766 píše:
Mě jen přišlo smutné jít se rozčilovat do školy na ty zlé pedagogy, co chtějí jet s dětmi v sobotu do Techmánia například, když to dítě si může v klidu polítat po ulicích, jen proto že rodič naznal jak si to můžou ti zlí učitelé vůbec dovolit to po nich chtít. Že by to dítě rádo jelo, to už je věc druhá že?

a ty jsi jako dítě nelítala po ulicích a dělala jsi ve volném čase jen řízené aktivity? Co je špatného na obyčejném dětství, kdy děti běhají venku? 8o

• Citovat
  • Upravit
lolink
8.3.18 12:05
@Anna766 píše:
Mě jen přišlo smutné jít se rozčilovat do školy na ty zlé pedagogy, co chtějí jet s dětmi v sobotu do Techmánia například, když to dítě si může v klidu polítat po ulicích, jen proto že rodič naznal jak si to můžou ti zlí učitelé vůbec dovolit to po nich chtít. Že by to dítě rádo jelo, to už je věc druhá že?

Tak treba moje dite beha venku furt, takze bych zpestreni jednou za cas uvitala. A taky tu volnou sobotu, kterou jsem nemela roky a dle meho uz to patri spis do baji a povesti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
150066
8.3.18 12:06
@lucenka píše:
a ty jsi jako dítě nelítala po ulicích a dělala jsi ve volném čase jen řízené aktivity? Co je špatného na obyčejném dětství, kdy děti běhají venku? 8o
:lol: hezký pokus.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.3.18 12:10
@lolink píše:
Tak treba moje dite beha venku furt, takze bych zpestreni jednou za cas uvitala. A taky tu volnou sobotu, kterou jsem nemela roky a dle meho uz to patri spis do baji a povesti :mrgreen:

Ježiš, to mi došlo až teď - že kdyby dítě bylo na dobrovolně povinném školním výletě, máme s manželem půlku víkendu jen pro sebe. Tak to bych si teda určitě nestěžovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.3.18 12:10
@lolink píše:
Tak treba moje dite beha venku furt, takze bych zpestreni jednou za cas uvitala. A taky tu volnou sobotu, kterou jsem nemela roky a dle meho uz to patri spis do baji a povesti :mrgreen:

Ta jedna, nejukřičenější matka, se na mě tenkrát obrátila a jakože „to je hrozný tohleto, co si to dovolujou vůbec“ a tak, a já jí odpověděla ať mě do toho netahá, že jsem ráda že se mnou nemusí kluk čumět doma a někam se podívá, že se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
8.3.18 12:13

@Anna766 :mrgreen: dnesni doba je na hlavu. Clovek chce byt aktivni ucitel a ma z toho bud problemy nebo je za blbce. Plat na prd, samy dohady, motivace nulova s timhle pristupem rodicu. Osobne bych ucila snad jen na vysoky :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
8.3.18 12:53
@lolink píše:
@Anna766 :mrgreen: dnesni doba je na hlavu. Clovek chce byt aktivni ucitel a ma z toho bud problemy nebo je za blbce. Plat na prd, samy dohady, motivace nulova s timhle pristupem rodicu. Osobne bych ucila snad jen na vysoky :mrgreen:.

To si taky moc nepomůžeš :-D kdybys ty zvířátka viděla… když to dojde na přednášku, tak to hučí a bučí, chválí se tím, že za život přečetli jedinou knížku a to krtečka, na seminářích taky pořád binec, řeší akorát kde si nejlépe vypít a kdo se kde jak „zhulil jako hovado“,… a k tomu máš, krom výuky a přípravy na ni, milion papírování a navíc musíš publikovat :-) to si fakt nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
8.3.18 12:55
@anonymni_prezdivka píše:
To si taky moc nepomůžeš :-D kdybys ty zvířátka viděla… když to dojde na přednášku, tak to hučí a bučí, chválí se tím, že za život přečetli jedinou knížku a to krtečka, na seminářích taky pořád binec, řeší akorát kde si nejlépe vypít a kdo se kde jak „zhulil jako hovado“,… a k tomu máš, krom výuky a přípravy na ni, milion papírování a navíc musíš publikovat :-) to si fakt nevybereš.

já po nich občas chtěla nějakou práci -) třeba vyřešení konkrétního případu na další hodinu a tos měla vidět ten šrumec. Prý jsem je traumatizovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí