Tatry nebo moře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
27.2.17 07:00
@bartsch píše:
S dětmi jezdíme od mala a nikdy nebylo potřeba platit za atrakce. Ony děti toho ujdou poměrně hodně. Lanovky se hodí, za ty člověk může zaplatit, ale jaké jiné atrakce dítě potřebuje? Spíš jsme treky a jejich náročnost uzpůsobili věku dětí. Ale děti mají neuvěřitelnou výdrž a sílu. Ale pokud už samotní rodiče berou, že jim na horách „stačí“ chodit a dětem ne, treky na horách pro ně nejsou. Ale musím říct, že na horách (Tatrách, Alpách, „Julkách“…) potkáváme těch dětí hodně. Nás to naopak po dvou dnech na pláži v záplavě turistů ubíjí. Potřebujeme akci.

my bychom jeli v červenci, bývají také taková vedra? těmi vstupy se dovča prodraží, ale zase když už tam člověk se vydá, tak je škoda se třeba nepodívat do toho aquaparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.2.17 08:38
@večernice40 píše:
my bychom jeli v červenci, bývají také taková vedra? těmi vstupy se dovča prodraží, ale zase když už tam člověk se vydá, tak je škoda se třeba nepodívat do toho aquaparku.

V srpnu je na horách stálejší počasí. A vedra? Jo, dole ti je teplo a ve 2000 m máš třeba 5°C :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
27.2.17 08:49

Podle mě zdravotní efekt bude podle toho, na jak dlouho pojedete a taky kde žijete. Tatry jsou krásné, miluju je, ale tím že bydlím pod Šumavou, za barákem les a chalupu máme přímo na Šumavě, tak ten efekt horského vzduchu u mě není takový. Zato moře je u mě i dětí jistota odhlenění a odsoplení, u nás tedy ještě hraje svou roli ekzém. :think:Děti maceruju v moři poctivě a nedovolím jim se sprchovat hned. Ráno hned po snídani šupou na zdravotní dýchací prochajdu na pláž a pak hned po svačině koupat do moře.
Ale pokud jste v Tatrách nikdy nebyli, tak to doporučuju zkusit. Byli jsme i v Tatralandii a skvělé, my jsme na tu vodu no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí