Taxi na kroužek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.10.22 13:45

@Zlopocasna.Babi dvakrát za měsíc i to nikdo nebude mít zájem, paní na hlídání jsme řešili v minulostí a byla to tragédie.
Vím, že jednoho dne se samostatným dojížděním mít problém nebude.
Ale přesně jak píše @markytka3 města jsou plná divných existencí a po posledním vystoupení v parku, kde se tam hádanky dvě smazky, kolem šla městská policie a jako by se :dance: nic nedělo…to co se občas děje v MHD a co sedí na hlavním nádraží, díky, samotného bych ho ani pouštět nechtěla…samostatnost dítěte je jedna věc a jeho bezpečí také..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.22 13:46

@Svistice já se hvězdy neptám zda jste pro nebo proti, já se ptám těch, zda s taxíkem na kroužek má někdo zkušenosti :nevim: porozumění textu se tomu říká…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.22 13:51

@vokishka vyzvedával by ho doma… když bude mít zpoždění, tak čeká doma…
Jako i já si raději večer vezmu taxi než jet nočním městem v MHD…
Tady má většina v zádech babičky, zkrácené úvazky… :nevim:
Já prostě hledám alternativu pro naši rodinu, která je o mě, manželovi a synovi bez podpory nikoho třetího…
Při mém platů je fakt 600 mesicne zanedbatelná částka.
Já se opravdu ptám na to, zda takto někdo děti na kroužek nechával vozit… :nevim:
Na koho na dovezení co 14 dní na kroužek nenajdu…

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.10.22 13:52
@markytka3 píše:
bud v pohode, tohle jsou stare zenske, ktere se jen vali u emimina
a klovaji a klovaji, kamoska ti takhle dela taky, a na pohodu :mavam:… o jejich financni gramotnosti nemluve, asi si mysli, ze kdyz sve dite vezou na krouzek autem ony, maji to zdarma 😄 😄 😄 😄

Ty sis zas dlouho nevrzla, tak jsi sem přišla vypustit tenzi, viď? Já chápu, že to máš těžký….. :hug:
Jako obvykle tu budeš dva dny prudit, klovat do všech okolo, přitom se pochlubíš, jak moc gramotná a úžasná jsi ty a pak zas zalezeš do brlohu… :mrgreen:
Typická hokynářka na pavlači, no…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65132
28.10.22 13:53
@Anonymní píše:
@vokishka vyzvedával by ho doma… když bude mít zpoždění, tak čeká doma…
Jako i já si raději večer vezmu taxi než jet nočním městem v MHD…
Tady má většina v zádech babičky, zkrácené úvazky… :nevim:
Já prostě hledám alternativu pro naši rodinu, která je o mě, manželovi a synovi bez podpory nikoho třetího…
Při mém platů je fakt 600 mesicne zanedbatelná částka.
Já se opravdu ptám na to, zda takto někdo děti na kroužek nechával vozit… :nevim:
Na koho na dovezení co 14 dní na kroužek nenajdu…

A ptala ses ho, jestli by to tak chtel? Sednout do auta k cizimu? Zaplatit? Rict, kam jede (i kdyz se nas pri objednani ptaji, kam pojedeme, ridic se pta znovu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 13:54

@Janli můžeš se laskavě držet tématu. Pokud máš s dovozem taxi na kroužek zkušenost, díky za komentář. Jinak myslím, že nemá smysl se vyjadřovat…

• Citovat
  • Upravit
27259
28.10.22 13:56

Staršímu synovi bylo 7 a půl, když začal jezdit domů autobusem. Musí MHD, pak přes autobusové nádraží na meziměsto a domů. Světe div se, žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 13:56

@vokishka tak jistě se dá dohodnout platba na fakturu a taxikář s prominutím není blb, když bude vědět, že jede pro dítě…jednalo by se o pravidelnou službu, proto se zde ptám na ty zkušenosti…jak to měl nastavený někdo, KDO TO VYUŽIVAL…

• Citovat
  • Upravit
7228
28.10.22 13:57
@Anonymní píše: Řeším, jak syna dopravovat na kroužek.
Nemáme nikoho na hlídání, ani babičky, kamarádky a známí všichni zamestnani.
Je to jediný kroužek tohoto typu, který jsme ve městě našli.
Zatím se střídáme s manželem ( dělá krátký dlouhý týden).
Já budu od ledna v jiné práci. Možnost jako nyní ho vyzvednout ve škole a dovézt 40 minut městskou dopravou, mít nebudu. Vyzvednutí z kroužku už pak problém není. Samotného ho posílat nechci, přestup vramci městské ve velkém městě a občas divné individua v MHD či na zastávkách..
Tak mě napadlo, že co využít taxi? Máte někdo zkušenosti z většího města? Jo synovi je čerstvě devět.
Díky

Přítel jezdí pro Uber, Bolt a občas takhle děti vozí…určitě bezpečnější než MHD, jestli na to máte peníze, tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.10.22 13:59
@vokishka píše:
A ptala ses ho, jestli by to tak chtel? Sednout do auta k cizimu? Zaplatit? Rict, kam jede (i kdyz se nas pri objednani ptaji, kam pojedeme, ridic se pta znovu)

Normálně mu objedná Uber, zaplatí online, kluk si sedne dozadu…oni vidí v appce kam jedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65132
28.10.22 13:59
@welovefashion píše:
Normálně mu objedná Uber, zaplatí online, kluk si sedne dozadu…oni vidí v appce kam jedou

I takbych se nejprve kluka zeptala, aby to pro nej nebyl vetsi stres nez cokoliv jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 14:01

@welovefashion díky, konečně někdo k tématu…
Ve kterém městě jezdí? Tady mi to přijde bezpečnější než to MHD, zvlášť když se syn na to necítí…

• Citovat
  • Upravit
7228
28.10.22 14:01
@vokishka píše:
I takbych se nejprve kluka zeptala, aby to pro nej nebyl vetsi stres nez cokoliv jineho

A ta jasně že by s tím dítě nemělo mít problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
28.10.22 14:03

Pokud je cestou na kroužek hodně přestupů, můžete si na pár cest zaplatit člověka, který s ním cestu absolvuje, než se jí naučí sám. Pokud je cesta jednoduchá, neřešil bych ani to. Ale v devíti letech už by měl spoustu věcí zvládat sám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.22 14:04

@lleennttiillkkaa no jo, syn taky umí manželi poskytnout pomoc a zavolat rychlou po epi záchvatu a píchnout mu glukopur, když má hypo… Já se fakt ptám na něco jinýho!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi