Taxi na kroužek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
28.10.22 16:10
@markytka3 píše:
bud v pohode, tohle jsou stare zenske, ktere se jen vali u emimina
a klovaji a klovaji, kamoska ti takhle dela taky, a na pohodu :mavam:… o jejich financni gramotnosti nemluve, asi si mysli, ze kdyz sve dite vezou na krouzek autem ony, maji to zdarma 😄 😄 😄 😄Příspěvek upraven 28.10.22 v 13:20

Já si úplně tak stará nepřipadam, do důchodu fakt daleko :think: a děcka rozvazim, pokud nejede bus :think: :think: za benzín dám měsíčně kolem 8 tis, zrovna tam asi problém nebude, tam už se těch pár cest ztrácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 16:28

@KimL opět další, co má problém s porozuměním textu.
Ptám se na zkušenosti těch, které své dítě taxikem samotné posílají…
Jo fakt nejsem v tíživé finanční situaci, aby mě 600 měsíčně zabilo…
@martina.se
Tak v jednom komentáři děti jezdí MHD běžně a v druhém si protiřečíš, že děti vozíš na kroužky :pankac:
Jako sorry, ale Ostrava a MHD vaši snědí spoluobčané… táta pochází z Ostravy, město znám a jako safe place mi to fakt nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
65162
28.10.22 16:31
@Anonymní píše:
@KimL opět další, co má problém s porozuměním textu.
Ptám se na zkušenosti těch, které své dítě taxikem samotné posílají…
Jo fakt nejsem v tíživé finanční situaci, aby mě 600 měsíčně zabilo…
@martina.se
Tak v jednom komentáři děti jezdí MHD běžně a v druhém si protiřečíš, že děti vozíš na kroužky :pankac:
Jako sorry, ale Ostrava a MHD vaši snědí spoluobčané… táta pochází z Ostravy, město znám a jako safe place mi to fakt nepřijde.

myslíš, že v Ostravě nikdo tramvají nejezdí, že všichni mají taxíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
28.10.22 16:39
@vokishka píše:
ale on nemá jít ve tmě, ne? Jde jen o odpoledne, po kroužku ho vyzvednou
čas nepíše. Syn mel více kroužku a i piano bylo od 18, tanec, modeláři…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
28.10.22 16:40
@Anonymní píše:
@nikitice a taxikář v pohodě, nebyl s ním problém, že dítě pojede samo?

Já to hlásila dopředu a dokonce si řekla o ženskou taxikářku, že se bojíme a syn má větší pocit bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65162
28.10.22 16:40
@nikitice píše: čas nepíše. Syn mel více kroužku a i piano bylo od 18, tanec, modeláři…

tak po kroužku už si ho vyzvedne, tak předpokládám, že začne tak kolem čtvrté, možná i dřív, protože těžko bude sám doma v jiné dny do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
28.10.22 16:50

Ja jsem teda pro to, svy sw detem dopřál jakýkoliv kroužek..a dopřát mu i to, aby se cítilo komfortně, takze ano udelat klido full servis.
Nejlepsi je teda, kdyz autem rozvazi rodice, ale jestliže rodice časové nemohou a jsou taxi přímo na toto určené, tak bych to využila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.10.22 16:51
@Anonymní píše:
@Kelsey
@martina.se
Má VD, takže sice devět, ale sám se na cestu přes celé město s přestupem na Hlavním nádraží, kde nanastupisti staví 4 linky MHD plus pak přejít přes dvouproudovku, fakt necítí.
Domů těch pár zastávek ze školy dojede.
Díky za nerypave komentáře, jen se podívejte okolo, kolik dětí rodiče rozváží po aktivitách autem, to k té helikoptéře a rozmazlování…
Jako v Ostravě bych dítě do MHD nepustila, je to adrenalin i pro mě.
Ptám se na zkušenosti s taxi. Těch pár stovek dvakrát za měsíc nás finančně nepoloží…

Naučit se trasu přeci nemá nic společného s VD.
:nevim:
Nemůžeš to s ním natrénovat?
Pokud 8) to nezvládne a nebo ty si nepřeješ aby to zvládal, tak mu budeš muset platit taxi nebo nějakou chůvu ( studentku, babičku, atd…) která ho tam odvede.

Pokud to pro chuvu není zajímavé, najmi taxikáře.
Nevím co víc je k tomu k řešení.. :kytka:
Vám to takhle bude vyhovovat tak co řešíš.
Předpokládám že se nejdřív budeš u té služby informovat. Pokud to lze, jela bych pro obhlídku několikrát se synem.

Příspěvek upraven 28.10.22 v 17:03

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
28.10.22 16:58

Mně tedy jednou dítě taxikář vzal.
Dítě mělo jet od nás do bodu B dopravním prostředkem. Tam na něj čekal další rodič, který společně děti odvezl do místa C na zápas ( čili akce časově daná) a mému dítěti ten spoj ujel a další jel za hodinu. Pokud by se daný rodič otáčel pro me dítě, tak by to už nestihli, což zase blokovalo jeho dítě. Stejně jako kdyby mé dítě čekalo na další spoj. ( Já byla 40 km v práci, čili na prd )..
Sehnala jsem místního taxikáře, vysvětlila mu po telefonu situaci. Za 5 minut nabiral dítě na nádraží a odvezl ho do místa B k danému rodiči ( řídiči). Proběhlo to ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.22 17:03

@kocourGarfield nejde o naučení trasy, ale o to, že se dítě necítí na samostatnou cestu.
S VD souvisí soustu věci… bohužel ten start ty děti mají jinej…

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
28.10.22 17:05
@Anonymní píše:
@kocourGarfield nejde o naučení trasy, ale o to, že se dítě necítí na samostatnou cestu.
S VD souvisí soustu věci… bohužel ten start ty děti mají jinej…

V pohodě. Náš VD naopak ma velmi super orientační smysl a cestovat mu naopak vůbec problém nedělalo. Tak to spíš bude co dítě než co diagnóza. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27259
28.10.22 17:15
@Sisika9 píše:
Proboha kde žiješ? V Bronxu?

Taky mě to napadlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.10.22 17:17
@Janli píše:
Ty sis zas dlouho nevrzla, tak jsi sem přišla vypustit tenzi, viď? Já chápu, že to máš těžký….. :hug:
Jako obvykle tu budeš dva dny prudit, klovat do všech okolo, přitom se pochlubíš, jak moc gramotná a úžasná jsi ty a pak zas zalezeš do brlohu… :mrgreen:
Typická hokynářka na pavlači, no…. :mrgreen:
ja tu zacla s posmeskami o helikopterach? tohle delaji hokynarky na pavleci :mavam: sorry, ale srovnavat situaci ve meste pred 40ti lety a dnes, to ti fakt prijde adekvatni vysoke inteligenci? :D… autorka se jen zeptala na zkusenosti s tagem pro dite, kdyz se ji jeji cerstve 9ti lete sverilo, ze cestu jeste nezvladne, a z tech posmesku je mi k zbliti…

Příspěvek upraven 28.10.22 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
28.10.22 17:31
@vokishka píše:
ale on nemá jít ve tmě, ne? Jde jen o odpoledne, po kroužku ho vyzvednou

od neděle bude tma už v 16.30 přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit