Tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
29.3.18 19:16

A co ti vlastne tak strasneho udelali, ta nenavist je dost brutalni ale proc??? To ze chteji videt vnuka je prece normalni, jste jejich rodina. Taky jsem spis samotar, ale takovehle chovani s tim uz ani nesouvisi. Jen nevim, jak z toho ven. Proste se premoct a jit je nekdy navstivit dolu? Asi by to chtelo psychologa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 19:27

Ahoj, k tomu jen jedno - byla jsem v podobné situaci, bydleli jsme s nimi ve spodním patře, měli jsme 2 místnosti jen pro sebe a společnou kuchyň, wc a koupelnu. Rekonstruovali jsme si patro. Manžel tam chtěl být, aby se měl kdo o rodiče na stará kolena postarat. Byla to ale velká chyba. Vydržela jsem to dlouhých 8 měsíců. Opravdu jsem se snažila, ale věčné pletení se do našich věcí, pomlouvání mě na denním pořádku…Vyústilo to v jednu obrovskou hádku, po které jsem řekla, že odcházím s (půlročním dítětem)k rodičům, což je na druhém konci republiky. Nečekala jsem, že by šel s námi manžel. Ale překvapil mě, začal hledat pronájem, já jsem odjela na 2 týdny k rodičům a pak si pro nás přijel a jeli jsme do pronajatého bytu. Tam jsme nějakou dobu bydleli a teď už bydlíme ve svém bytě. Sice jsou tcháni blíž, než bych chtěla a stále se nám snaží organizovat život, ale vše lepší, než bydlet s nimi pod jednou střechou. Už nikdy víc..

• Citovat
  • Upravit
1805
29.3.18 19:35
@Anonymní píše:
Určitě jsem to sem nepsala. Takže si to možná pletete s něčím jiným…
Našetřeno nemáme, samozřejmě, protože to dáváme sem, už jsme si tu zrekonstruovali svépomocí vše kromě koupelny, která sežere nejvíce peněz, takže na to teď není. Ale nemyslím si, že by se tím něco změnilo.

A ano, asi máte pravdu, že jsem nevděčná, ale já jsem tu žít nechtěla. Bohužel co jiného jsem mohla dělat a co jiného můžu dělat teď - nic.

Není moc co poradit, vím. Když partner pryč nechce stejně tu budeme muset být.

A já to zas chápu že ti to vadí a máš na ně už trochu averzi, já jsem na soukromí fakt háklivá a dlouho bych to nevydržela, natož chodit k nim do koupelny a na záchod :zed:

Na druhou stranu, já bych se tam prostě nenastěhovala ani náhodou! Jsi dospělá, měla sis upíchnout dítě až byste to bydlení měli vyřešené k oboustranné spokojenosti, to byla zásadní chyba a teď to budeš muset prostě jen vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
29.3.18 19:49

@lenkahav
V 70 jsou tu uz jen na chvili? Klidne se muzou dozit vnukovy maturity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
29.3.18 21:13

Poradím ti, vymysli si dvakrát týdně hlídání v pevný čas. Oni se budou těšit a časem se jejich návštěvy sníží, budou mít jistotu, že vnuka uvidí.

• Citovat
  • Upravit
1054
30.3.18 16:03

A co dělají tak strašného? buď ráda, že mají zájem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
30.3.18 16:10

A jaký je důvod, že se prarodiče nemohou stýkat s vnukem? Možná, že kdybys jim dala šanci, přestali by číhat na chodbě… a že mají ošklivé řeči? Nedalas jim k tomu náhodou důvod? Nevidím nic hrozného, čím by si zasloužili takovou nenávist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová