Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mabit nezavidim tchyni.. uz som citala predchodzie historky a mam dost .. taketo tchyne by bolo vesat.. ono nie sme na tom o nic lepsie .. ![]()
drzim palce, ale tchyne nedostane rozum nikdy takze strazit, kontrolovat, nedoverovat ![]()
rozumbrado tak to mna by si za snachu nechcela uz duplom.. drzime bezlepkovu dietu a to by si mala vidiet scenu co som urobila ked to nerespektovali a ani co sa dialo ked mi malou zatriasla ..
pudli drzim palce … my mame tiez nejaky divny boj , ako sme v tej zatazi , prestava jej chutit jest a napr ked citi v jedle piskoty , rovno kruti odmietavo hlavou
posledne dni tiez prujem .. desim sa testov a este viac vysledkov..
veri29 píše:
Bud rada ze slo jen o cukr…
Ja jela ukazat dceru tchyni do Irska kdyz ji bylo asi pul roku. Nejak ji ta cela navsteva nesedla a rvala a rvala…nemohla usnout.Pak jak kdyz utne a pak se mi baba pochlubila, ze ji namaci dudlika do whiskey!!!!
Malem me smejkloPry se to tam dela bezne…
hustyyyyyyyyyyyyy
ja jsem teda nastinovala nekde v supermatkovsky diskusi, ze asi zalozim (ze srandy) diskusi, jestli je lepsi pivo nebo hranolky. Za sebe muzu rict, ze zatimco sladkosti, mastnotu ci sul nepovazuji pro deti za vhodne, nicmene vyjimecne ne nebezpecne, pivo by u me teda neproslo ani nahodou a ani malinko. byla jsem strachy bez sebe, kdyz o vanocicch sezvejkal svestku macenou v rumu. dudlik ve whisky !!!!!!!!!!! by me slehlo
Pata takovy uspech jsem mela se Smectou - stacilo dat cokoliv kontaminovaneho do pusinky a brecel ![]()
snad bude lip
ale jestli je ji zretelne blbe, tak toi je snad duvod tu expozici ukoncit, nakonec muze mit i prostou alergii na psenici
Pudloslava píše:
Pata takovy uspech jsem mela se Smectou - stacilo dat cokoliv kontaminovaneho do pusinky a brecel
snad bude lipale jestli je ji zretelne blbe, tak toi je snad duvod tu expozici ukoncit, nakonec muze mit i prostou alergii na psenici
mozne je vsetko , ako maximalny odpor ma ku krupicovej kasi , ale ta nam teda robi pekne problemy …
a ta alergia na psenicu, mozne to je, ale asi pravdepodobnejsia bude celiakia.. ako zdedena zalezitost po mne ..
v kazdom pripade to nenaznacuje ze by ten lepok bol pre nu ok .. takze ma caka hromada tazkych rozhovorov s manzelovou rodinou, kopa nepochopenia a z mojej strany dokazovanie ze si nevymyslam ![]()
tak dětskou včera málem kleplo,sama ho prohlížela jestli mu ncěco není,promačkávala bříško an nicnepříšla ( byli jsme na preventiví prohlídce a měl mít očkování) nenaočkovala mi ho teda…malej včera nejedl nepil a dneska rán si dal 150ml UM a 30 ml vody,ak snad to bue dobrý
ahoj mabit, tak jsem dočetla tvoji včerejší diskusi. super, že se malý rozjedl. už bude určitě fajn. a tvojí tchýni bych nepřála ani nepříteli… ach jo, ona je nepoučitelná, co? tak pevné nervy ![]()
mabit píše:
tak dětskou včera málem kleplo,sama ho prohlížela jestli mu ncěco není,promačkávala bříško an nicnepříšla ( byli jsme na preventiví prohlídce a měl mít očkování) nenaočkovala mi ho teda…malej včera nejedl nepil a dneska rán si dal 150ml UM a 30 ml vody,ak snad to bue dobrý
Tak aspon pekne postras tchyni,aspon si to do priste zapamatuje. A byt tebou,tak ji upozornim na med,kterej nesmej mimca cca do roku. At ji nenapadne misto cukru prilepsit medem ![]()
jo ty tchyně, není to divný, že jsou všechny skoro stejný? ![]()
ta moje by namáčela dudel do cukru, zásadně nevozila dítě v autosedačce (prej zbytečně vyhozený prachy), nenechávala ho furt „válet po zemi“, do čaje přidávala cukr, na přilepšenou by půlročnímu vrazila čokoládku - ať má taky nějakou radost ze života…apod
že by v nejbližší době sama hlídala, to nehrozí…mám osypky i když jsem u toho, jak ho furt nosí v náručí
RyBANA píše:
jo ty tchyně, není to divný, že jsou všechny skoro stejný?![]()
ta moje by namáčela dudel do cukru, zásadně nevozila dítě v autosedačce (prej zbytečně vyhozený prachy), nenechávala ho furt „válet po zemi“, do čaje přidávala cukr, na přilepšenou by půlročnímu vrazila čokoládku - ať má taky nějakou radost ze života…apod
že by v nejbližší době sama hlídala, to nehrozí…mám osypky i když jsem u toho, jak ho furt nosí v náručí
![]()
By me zajimalo jestli budu taky jednou takova
tchyne ![]()
no, ale jen tak na odlehčení. oni souriozenci těch mimin nejsou lepší. minulý týden jsem zabrzdila klárku, která se chtěla s Viktorem podělit o svoje gumové medvídky ![]()
já teda zase na obranu tchýní a babiček musím říct, že ty moje jsou obě úžasné. tchýně je naučená od neteře, která má atopický ekzém, že se musí dávat na jídlo velikánský pozor a mamka se taky dopředu ptá, jak se to dělá teď ![]()
nozu tak to moooooc gratuluji a važ si toho, jsou to výjimky ![]()
taky mě děsí, že z koho, že takové tchýně vlastně vzniknou? no z bývalých mamin.....já taková být nechci, no uvidíme uvidíme
jinak v neděli na jedničce byl český film taky o tchýni, pokud jste viděli
jj, nejhorší je, že když jsme se dostali do nemocnice, tak tam bylo normální pít slazený čaj, teda přeslazený. A vůbec to nikomu nepřipadalo divný. A to malýmu dáváme čaje neslazené…
Mirii píše:RyBANA píše:
jo ty tchyně, není to divný, že jsou všechny skoro stejný?![]()
že by v nejbližší době sama hlídala, to nehrozí…mám osypky i když jsem u toho, jak ho furt nosí v náručí![]()
![]()
By me zajimalo jestli budu taky jednou takovatchyne
já sem si právě říkala, že si jako musím tohle všechno pamatovat, abych byla jiná
![]()
tak doufám, že to vyjde ![]()
Korál-ka píše:
jj, nejhorší je, že když jsme se dostali do nemocnice, tak tam bylo normální pít slazený čaj, teda přeslazený. A vůbec to nikomu nepřipadalo divný. A to malýmu dáváme čaje neslazené…
Mě se v dětské nemocnici ptali, jestli chcu pro syna slazený nebo neslazený ![]()
to jsem taky slyšela
že prej zas do rumu, když rostou zoubky… ale to už je fakt moc! Jinak Jani díky za objasnění, já si tím vážně nebyla jistá. Tak snad to nebyl nějakej driák typu Earl Grey…