Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Nikoltea
11.10.11 08:54

Akorát jsem se ted podívala.Měly bychom a co nejdřív! :pocitac: :-) Když si přítelovi stěžuju co dělá tak mě říká že si to vymýšlím,že hledám problémy tam kde nejsou :-( a že už mu s tím mám dát pokoj :-( :zed:

• Upravit
5974
11.10.11 09:15

ach jo holky, vy jste chudáci. Já mám teď klidné období s mojí tchýni, asi to bude tím, že jsme se minulý týden vůbec neviděli.. :-)

• načítám...
Nikoltea
11.10.11 09:54

jiti88-nu to máš ještě dobré,já i když jeho mamku nevidím i 2 týdny tak je to stejné.Už si říkám že ted nemůe nic vymyslet ale vždy mě něčím překvapí. :cert:

• Upravit
44
11.10.11 13:58

No chtělo by to hromadnou jízdenku já taky přemýšlím,kam zavřít tu přítelovu :).
Jinak sem se taky včera přítele ptala jestli si myslí,že si vymýšlím to co mu říkám,a řekl mi,že pokud to tak cítím,že to tak asi bude a ohledně toho příjmení jak několikrát řekla,že nebude jejich tak na to podotknul,že jemu to nikdy neřekla.Ale jinak to vypadá,že asi ani neví,že jsme na té matrice byly což je super tak snad to výjde dle mého plánu a jí v porodnici spadne brada a já se jí budu moct konečně zeptat na to co chci už dlouho.
Zítra valím na první ultrazvuk do porodnice a na kontrolu tak sem zvědavá co mi řeknou jestli už se dozvím datum,kdy půjdu na císaře. :)
Už si musím o víkendu připravit konečně tašku :)

• načítám...
Nikoltea
11.10.11 22:06

Draková-tak hodně štěstí a at je to zdravé:-) :kytka: Ty se máš na to ti odpověděl,tohle ale už slyším co můj mě odpoví když se ho zeptám zda si myslí že si vymýšlím,odpoví:já nevím.

• Upravit
Nikoltea
12.10.11 22:18

Dnes jsem se taky zeptala přítele jestli si myslí že si vymíšlím to co jsem mu říkala o mamce.Jeho odpověd nebyla:jestli to tak cítíš tak to asi tak bude.Ale odpověd byla:v některých věcech jo.Tak jsem se ho zeptala:takže ty mi nevěříš?Odpověděl:v některých věcech ne.Takže jeho mamka něco udělá a on si myslí že si vymýšlím. :zed:

• Upravit
Nikoltea
12.10.11 22:19

Vymýšlím-oprava

• Upravit
3429
13.10.11 07:42

On ti nevěří v určitých věcech? A to jako ve kterých? Proš by sis vymýšlela, jak se k tobě tchýně chová? Copak nemá oči? No, vlastně maminky jsou vždycky nejlepší, prostě mazánek.

Draková-v kolikátém týdnu jsi? Holčička nebo chlapeček? Omlouvám se, jestli sjem to někde přehlídla.

• načítám...
Nikoltea
13.10.11 10:13

Foxinka,vidiš to by mě též zajímalo za jak dlouho se to narodí a co to bude.
Ne,to mi včera řekl to tel.To nevím ve kterých,na to se jej ještě zeptám.Ale já mu řekla ve všem právdu,já opravdu nekecala.to mám nosit sebou diktafon a foták? Řekl v některých věcech a v některých věcech mamku zná,ale prý s ní nic neudělá,že už ju nezmění.Tak to má pravdu,64-letou ženskou změnit nejde.Ale jde změnit to aby klepala,prostě zamkne dveře.Řekla jsem mu,aby jsem si tedy nevymýšlela,tak k nim přestanu jezdit a on že tak on mě zase přestane volat na to jsem mu odpověděla,vidiš aspon ušetříš mamku starostí aby vždy něco nepotřebovala zrovna když si voláme.

• Upravit
3429
13.10.11 15:28
  • načítám...
44
13.10.11 16:26

Ahoj holky-tak měla by to být holčička jméno vybral přítel-Eliška a já pro kluka-Šimon,ale vyhrál pravděpodobně přítel,ale nevadí hlavně,když bude vše v pohodě.Jsem v 36tt a prý v 39tt už pomašíruju na Sc datum přesně ještě neznám,ale už bych docela uvítala vědět jak to bude a trochu se na to připravit.Zítra asi ještě s přítelem pojedeme dokoupit zbytek věcí a já si o víkendu nachystám tašku ať se tím už nemusím zabývat a mám klid.Chci tu ještě pouklízet takový ten předvánoční úklid tak si to musím rozdělit do dní.Jinak sem teda z nemocnice trochu rozčarovaná,ale snad to bude v pořádku.
Nikoltea-to by mě teda od přítele vážně mrzelo,kdyby mi řekl,že mi v některých věcech nevěří asi bych mu řekla ať si tedy užije sňatek s maminkou,že ta mu určitě splní veškerá přání,ale rozhodně by mě to hodně rozhodilo a taky mrzelo a moc.To ten můj je aspoň trochu diplomat,i když vím,že pravidla si určím já,ale co už v podstatě už nemám co ztratit,když sem v nemilosti :-D .Jinak sem dneska čekala,že dojde skoro tchýně vyzvídat jak bylo včera,ale kupodivu nedorazila,ale má štěstí sem docela podrážděná a tak bych jí asi docela setřela,ale zase bych měla klid možná :lol: .

• načítám...
44
13.10.11 16:30

No tak ten článek to naprosto vystihuje trefili se uplně,jsme teda zvědavá jak to dopadne u nás teda radši ani moc,ale pokud nenastane radikální změna nechci to pak vidět. :-(

• načítám...
Nikoltea
13.10.11 18:36

Eliška,Éliška:-) to je pěkné jméno.Z princezna ze mlejna:-)36tt to ještě nevím co znamená.jo hlavně at máš vše v pohodě:-) Držím pěstičky aby vše bylo tak jak má být.Přeji ti aby tchýně byla normální,změnilo se vše k lepšímu a přítel bud.manžel nedal na tebe dopustit.
Mrzí mě to že mi v některých věcech nevěří,proto jsem řekla že tam nebudu jezdit abych si tedy nevymýšlela.Chci se ho zeptat ve kterých věcech konkrétně mi nevěří.Třeba něco opravdu přeháním,nevim,nevim ale co.

• Upravit
3429
14.10.11 09:48

Tak to už máš za pár. A za chvilku budeš tu princeznu držet v náručí. Hlavně ať všechno dobře dopadne, ať jste obě zdravé. Já měla tašku zabalenou v 34.tt, jak mi doporučil dr. a pak ji chodila 1*týdně vždy kontrolovat, jestli jsem něco nezapomněla. No, nakonec jsem nic nezapomněla, ale stejně mi museli ještě pár věcí donést.
Třeba ale ještě budeš překvapená, a bude to šimon :)

• načítám...
3429
14.10.11 09:50

Jinak bych tě rád uklidnila, že až se miminko narodí, že budeš mít klid a dá vám pokoj. No, u nás to bylo právě naopak, o to víc se nám stará do život, v podtstě přesně to, co bylo napsané v tom článku. Snaží se nás vychovávat, do všeho kecat, rýpat atd. ale třeba opravdu budeš mít klid.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová