Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3429
6.12.11 10:39

Jak se máte holky? Co nového? U mě nic, jen jsem tak naštvaná a znechucená, že přemýšlím, že zruším tento svůj profil.

• načítám...
Qwentin
6.12.11 10:53

Ahoj Foxinko, profil si neruš. Člověk,kterého se to týká a kvůli kterému to chceš udělat, toho nedocílí. Víš, o kom mluvím…

• Upravit
3429
6.12.11 11:01

No každopádně aspoň jsem se poučila.

• načítám...
Qwentin
6.12.11 11:06

Taky jsem se poučila. Vidím, že už sis změnila fotku na profilu. Nedivím se Ti…

• Upravit
3429
6.12.11 11:10

Jj změnila. A ještě udělám spoustu jiných bezpečnostních prvků.

• načítám...
3429
6.12.11 11:14

Nevíte, zda se dá zamknout tato místnost?

• načítám...
Qwentin
6.12.11 11:21

To by nebylo špatné.....Jestli to náhodou nedělá administrátorka…

• Upravit
25123
6.12.11 11:25

Ahojte, omlouvám se, že vám do toho vstupuju, narazila sem na tohle téma náhodou ..zaujal mě ten nadpis, s tchýní sem si taky užila svý, po narození prvního syna se cpala absolutně do všeho :roll: ale ted´ momentálně po těch letech je klid, máme nastavené hranice, které až na občasné výstřelky, které už toleruju dodržujeme ........

taky mě zarazilo, že se do vás cpal někdo s nickem Nikoltea 8o s dotyčnou sem si psala v soukromé poště a přišla mi docela v pohodě, tak nevim zda nejde jen o shodu nicků :think:

• načítám...
3429
6.12.11 11:25

Ani nevím, kdo to je :nevim:

• načítám...
3429
6.12.11 11:28
brumdinka píše:
Ahojte, omlouvám se, že vám do toho vstupuju, narazila sem na tohle téma náhodou ..zaujal mě ten nadpis, s tchýní sem si taky užila svý, po narození prvního syna se cpala absolutně do všeho :roll: ale ted´ momentálně po těch letech je klid, máme nastavené hranice, které až na občasné výstřelky, které už toleruju dodržujeme ........taky mě zarazilo, že se do vás cpal někdo s nickem Nikoltea 8o s dotyčnou sem si psala v soukromé poště a přišla mi docela v pohodě, tak nevim zda nejde jen o shodu nicků :think:

Vůbec se nemusíte omlouvat, je to o tchýních a každej názor mě zajímá nebo příběh. Je dobře, že to máte s tchýní vyřešené a že vás nechává žít.
:palec:

A jak jste na ni narazila?

• načítám...
Qwentin
6.12.11 11:32

Také smekám před všemi, kteří to s tchyněmi mají vyřešené. To tedy gratuluji :-)),samozřejmě budeme rádi, když nám svůj příběh povíte. Každá rada nad zlato, jak se říká. Pěkný den :-))

• Upravit
7887
6.12.11 15:13

ahoj Andrejko, Foxinko, poslala jsem Vam do sz info… jinak dnes je mi pekne :poblion:

• načítám...
7887
6.12.11 15:26

Brundinko, a muzes nam dat nejakou radu, jak vyresit spory s tchyni, u nas je to jako na houpacce a jednou je jak med a jednou boda jak smyslu zbavena…

• načítám...
7887
6.12.11 15:27

Foxinko nerus profil, zamkni ho jako ja a dej ho k dispozici pratelum… jako to mam ja…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová