Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak se máte holky? Co nového? U mě nic, jen jsem tak naštvaná a znechucená, že přemýšlím, že zruším tento svůj profil.
Ahoj Foxinko, profil si neruš. Člověk,kterého se to týká a kvůli kterému to chceš udělat, toho nedocílí. Víš, o kom mluvím…
Taky jsem se poučila. Vidím, že už sis změnila fotku na profilu. Nedivím se Ti…
Ahojte, omlouvám se, že vám do toho vstupuju, narazila sem na tohle téma náhodou ..zaujal mě ten nadpis, s tchýní sem si taky užila svý, po narození prvního syna se cpala absolutně do všeho
ale ted´ momentálně po těch letech je klid, máme nastavené hranice, které až na občasné výstřelky, které už toleruju dodržujeme ........
taky mě zarazilo, že se do vás cpal někdo s nickem Nikoltea
s dotyčnou sem si psala v soukromé poště a přišla mi docela v pohodě, tak nevim zda nejde jen o shodu nicků ![]()
brumdinka píše:
Ahojte, omlouvám se, že vám do toho vstupuju, narazila sem na tohle téma náhodou ..zaujal mě ten nadpis, s tchýní sem si taky užila svý, po narození prvního syna se cpala absolutně do všehoale ted´ momentálně po těch letech je klid, máme nastavené hranice, které až na občasné výstřelky, které už toleruju dodržujeme ........taky mě zarazilo, že se do vás cpal někdo s nickem Nikoltea
s dotyčnou sem si psala v soukromé poště a přišla mi docela v pohodě, tak nevim zda nejde jen o shodu nicků
Vůbec se nemusíte omlouvat, je to o tchýních a každej názor mě zajímá nebo příběh. Je dobře, že to máte s tchýní vyřešené a že vás nechává žít.
![]()
A jak jste na ni narazila?
Také smekám před všemi, kteří to s tchyněmi mají vyřešené. To tedy gratuluji
,samozřejmě budeme rádi, když nám svůj příběh povíte. Každá rada nad zlato, jak se říká. Pěkný den ![]()
ahoj Andrejko, Foxinko, poslala jsem Vam do sz info… jinak dnes je mi pekne ![]()
Brundinko, a muzes nam dat nejakou radu, jak vyresit spory s tchyni, u nas je to jako na houpacce a jednou je jak med a jednou boda jak smyslu zbavena…
Foxinko nerus profil, zamkni ho jako ja a dej ho k dispozici pratelum… jako to mam ja…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat