Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Foxinko, ja jsem odhadla ze megane a freumannova je jedna a tataz osoba, ale o nikolet a susanne to jsem netusila, jen jsem nepochopila, ze se vydavala za mladou holku a pak za zenskou, ktere je 57let…
Foxinka píše:
Nechce se mi věřit, že by Nikča byla megany… vždyť tu psala o příteli, tchýni…jak na to adminka přišla?
Všechny zmíněné nicky psaly z jedné IP adresy z jednoho PC, všechny přispívaly jen do několika diskusí, kde se ve všech řešily tchýně ![]()
Tereza
No tak nás dokázala celkem slušně obelstít. Je schopná hrát různé role…já bych nezvládla vyjadřování 60leté a pak mladé 30
Susan jsme neznala a její příspěvky si nepamatuji.
admin píše:Foxinka píše:
Nechce se mi věřit, že by Nikča byla megany… vždyť tu psala o příteli, tchýni…jak na to adminka přišla?Všechny zmíněné nicky psaly z jedné IP adresy z jednoho PC, všechny přispívaly jen do několika diskusí, kde se ve všech řešily tchýně
Tereza
Děkuji moc. Toto je naprostá pravda, i v jiných takto zaměřených diskusích jsem se s ní potkala.
janik73 píše:
Foxinko, ja jsem odhadla ze megane a freumannova je jedna a tataz osoba, ale o nikolet a susanne to jsem netusila, jen jsem nepochopila, ze se vydavala za mladou holku a pak za zenskou, ktere je 57let…
Tak to jsi dobrá,že jsi to odhadla…,taky nechápu, proč ze sebe dělala jednou mladou holku a potom starší ženskou? Rozdvojená osobnost?
Foxinko, to je divne, hrat tricitku a pak zenskou v duchodu, to me hlava nebere…
Terezka mi potvrdila, že Nikola je Megany…a přitom se mi svěřovala, tvářila se jako „kamarádka“..já jsem fakt naivní slepice ![]()
Foxinko, nejsi slepice, to se muze stat kazdemu. Ja jsem rada, ze jsem se nedala, kdyby porad nemlela svou, tak bych se nedokopala nahlasit ji, ale tak me nastvala jak se obula do tebe, no a jak nebylo po jejim, tak mi zacala sz posilat hnus, ale Freumanovou a Megane jsem poznala podle stylu a take vety ze s nami konci diskuzy… proto jsem si dala praci, abych procetla celou diskuz a tim jsem se dopracovala k vysledku, problem je v tom, ze kazda osoba ma svuj styl psani a pokud se nekdo vydava za dve osoby nekde se sekne… je pravda ze v diskus o mile tchyni hrala neco podobneho…
Ale je zajímavé, že přišla a začala rýpat jen do tebe a psát kraviny! To se cítila nikola nedoceněná, že se dostatečně nevěnuješ jejím problémům s tchýní nebo žes jí neporadila…Nebo si snad myslela, že ji v její nepřítomnosti pomluvíme. ![]()
Mohla zůstat pod jednou identitou a vyřídit si to s námi nebo slušně odejít do jiné diskuse.
prave Foxinko, zacala do me rypat a osocovat moji osobu, asi podle ni nemam zadny problem s tchyni… to jsem ji asi vytocila, navic nejvic jsem ji tocila s tim, ze jsem chtela, aby mi vykala, to si myslim, ze ji bralo dech…
Tak jsem si dala práci a také jsem pročítala diskusi od začátku,Nikoltea, Megane, Freumannová, no je mi z toho doopravdy nanic. Nechápu o co jí jde? Já jsem se jí také hodně svěřovala i ona mne, absolutně tomu nerozumím, o co jí jde?
Ano Andrejko, tak ja jsem si taky vylejvala tricko, no a pani Freumannova uz tehdy byl pripad a taky neodpovidala na me otazky, no a to same megany..
janik73 píše:
Ano Andrejko, tak ja jsem si taky vylejvala tricko, no a pani Freumannova uz tehdy byl pripad a taky neodpovidala na me otazky, no a to same megany..
Jani, já se sice pořád opakuji,ale absolutně nechápu, psala mi i dlouhé mejly,SZ…,proč to dělala? Přijde mi to jako rozdvojená osobnost. Asi je teď pěkně naštvaná,určitě nás čte jako anonym…Nejdříve s někým soucítit a potom ho ponižovat a urážet…No já z toho dneska snad neusnu. Raději už jdu spát. Mějte se tu hezky Jani a Foxinko
,to teda bylo dnes odhalení… ![]()
Andrejko, tak si to tak neber,ja neventiluji sve sz, ale to co si poslala Ty nebo Foxinka, tak nedavam k volnemu cteni. Dobrou noc, snad bude lip. Drzim palec, at Ti vse vyjde jak si prejes. papa
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat