Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
480
26.11.11 13:26

Ahoj holky,
jsem pravidelnou čtenářkou. A musím říci, že bych s Vašima tchýněma byla dost hotová, ty by mě nenáviděly jako moje tchýně :pankac: Několik let jsem si nechala srát na hlavu s prominutím, i můj manžel, několik let to neviděl jak se jeho matka chová, byli jsme i na rozvod. Asi 2× jsem se nervově složila, to nejspíš stačilo, aby se vzpamatoval. Nakonec mu otevřela oči jeho švagrová a bylo to. I mé švagrové se otevřeli oči, do té doby jsem byla pro ní svině a poslouchala tchýni, která se na mě pořád stěžovala. A nakonec přišla na to, že to není tak jak říká tchýně, ale jak říkám já. Základem úspěchu je to, aby partner stál za Vámi. To je to nejdůležitější. Já jsem tomu svému řekla, že bych s ním nebyla pokud by se nevzpamatoval. Život mám jen jeden a nehodlám ho přežít. Vím, že několik z Vás je nyní v situace, že máte děti a nemáte kam jít apod. Holky moc Vám všem držím palce, aby jste to ve zdraví ustáli.Vím sama za sebe, že je to opravdu veliký nápor.

• načítám...
480
26.11.11 13:33

Kdysi jsem v jedné velice staré diskuzi četla, že se s tchýněmi tohoto typu (manipulátorkami, vyděračkami apod.) má jednat jako s psychopaty. Tady kládám odkaz
http://elyna.wz.cz/jak_jednat.htm
Drsné, ale jinak skvělé počtení.

• načítám...
Nikoltea
26.11.11 21:27

Včera jsem byla s přítelem,mluvili jsme spolu osobně,nedokážu ho opustit,miluju ho.Jak jsme byli u nich,měl jet k nám,tak jak jsme se tem chvíli zdrželi tak před ním v pohodě,dělá v práci uklizečku a ted si ji volají do skladu na výpomoc,takže má z tama nějaké potraviny doma,co jí dají.Tak mě včera dávala,jak jsem si brala což jsem pak pochopila že byla chyba tak jak se přítel nedíval tak na mě hodila škaredý pohled.Seděla jsem si an vedení.
Pak na chvili odešel a stihla na mě vychrlit jedovaté poznámky,tak jak jsem jí slušně odpovídala v tom přicházel přítel a jak se najednou změnila a byla chápavá,herečka a muchomůrka v jedné osobě,jen ty puntíky na hlavě jí chyběli.
Tak jsem to přítelovi říkala,prvně mě připadalo jak kdyby ji hájil,ale pak se mě zeptal co mě přesně řekla tak jsem mu vše dopodrobna řekla,uznal že to přehnala.Ale řekl:že jedním uchem tam druhým ven,že ona je taková a vždy taková byla,on se to naučil přehlížet a neregaovat nad to,prostě se nad to povznést.Neposlouchat ju.A řekl nějaký ten rok musíme počkat než budeme mět klid.Nemyslí věci špatně,ale neuvědomuje si že to její chovaní a řeči se nikomu nelíbí.Že si s ní promluví atd,ale že na něj nemám tlačit,že to nebude hned.

• Upravit
Nikoltea
26.11.11 21:29

Akorát čtu ten odkaz,jak kdyby věděli že jsem si to kolikrát řekla"co s ní"

• Upravit
Nikoltea
26.11.11 21:48

Četla jsem celý odkzaz,jak kdyby psali o jeho mamce.Ty jsi tlustá,měla bys zhubnout,nenosíš takové trička jak bys měla nosit.A tohle nepijt to není zdravé.V časopisu Tina zhubla 35kg.nechceš recept?S úsměvem.a včera její jedovatá poznámka.Měla jsem po náladě.Na ni ten článek fakt sedí.

• Upravit
7887
26.11.11 21:50
edevira píše:
Kdysi jsem v jedné velice staré diskuzi četla, že se s tchýněmi tohoto typu (manipulátorkami, vyděračkami apod.) má jednat jako s psychopaty. Tady kládám odkaz
http://elyna.wz.cz/jak_jednat.htm
Drsné, ale jinak skvělé počtení.

tak ted jsem si to precetla, fakt drsne, to bych se mela poucit

• načítám...
3429
26.11.11 21:52

Tchýně mi taky říká, že jsem tlustá, ale kvůli ní teda rozhodně hubnout nebudu. Před těhotenství si mě pořád dobírala, že jako jestli nejsem těhotná, protože jsem jak bečka :zed: A pak vyperlila, že nechápe, jak se můžu přítelovi líbit v posteli :cert: :cert: :cert:

• načítám...
7887
26.11.11 21:57
Foxinka píše:
Tchýně mi taky říká, že jsem tlustá, ale kvůli ní teda rozhodně hubnout nebudu. Před těhotenství si mě pořád dobírala, že jako jestli nejsem těhotná, protože jsem jak bečka :zed: A pak vyperlila, že nechápe, jak se můžu přítelovi líbit v posteli :cert: :cert: :cert:

Foxi, moje tchyne je tucna a hlavne ma tucnej mozek, jinak ja jsem po porodu taky mela 6 kilo nahore, ted kdyz jsem znova tehotna, tak nikdo nepozna, ze jsem tehotna, nebot mam 6kilo dole, navic me rika, ze jsem zhubla nejak moc ne, vykasli se na ni, mas krasnou holcicku… jinak ja jsem se rozhodla ze dostane v obalce fotku z ultrazvuku a at si to baba prebere sama

• načítám...
3429
26.11.11 22:01
janik73 píše:
Foxinka píše:
Tchýně mi taky říká, že jsem tlustá, ale kvůli ní teda rozhodně hubnout nebudu. Před těhotenství si mě pořád dobírala, že jako jestli nejsem těhotná, protože jsem jak bečka :zed: A pak vyperlila, že nechápe, jak se můžu přítelovi líbit v posteli :cert: :cert: :cert:
Foxi, moje tchyne je tucna a hlavne ma tucnej mozek, jinak ja jsem po porodu taky mela 6 kilo nahore, ted kdyz jsem znova tehotna, tak nikdo nepozna, ze jsem tehotna, nebot mam 6kilo dole, navic me rika, ze jsem zhubla nejak moc ne, vykasli se na ni, mas krasnou holcicku… jinak ja jsem se rozhodla ze dostane v obalce fotku z ultrazvuku a at si to baba prebere sama

V tomto na ni seru, jen mě zaráží, co o mě prohlašuje v rodině a že jí není blbý mi toto říkat…no není :zed: Tchýně je sice taky tlustá ale má na to věk a anvíc ona se o sebe ani nestará. Avšak já to nikde nekomentuji a nevytahuji, protože je mi to jedno. A komu se nelíbím, ať na mě nečumí :pankac:

Dobře děláš s obálkou :pankac:

• načítám...
7887
26.11.11 22:12

Foxi tak az to pujde tak zhubnes, jinak rici mi tohle tak bych ji rekla a jak je spokojeny v posteli s tchyni ten kdo s ni spi…

• načítám...
Nikoltea
26.11.11 22:12

Souhlasím s Foxinkou,dobře děláš s obálkou.
Souhlasím s Janík73 málá je opravdu moc hezká.

• Upravit
7887
26.11.11 22:19
Nikoltea píše:
Souhlasím s Foxinkou,dobře děláš s obálkou.
Souhlasím s Janík73 málá je opravdu moc hezká.

Nikolteo, to bude baba cumet, ona totiz kdyz dostane obalku tak si mysli, ze je tam balik penez ktere bude moci rozfofrovat…

• načítám...
480
26.11.11 22:24

Niki já jsem Ti to už psala jak to vidím. Pokud se přítel za vás nepostaví a nenastaví hranice co nejdříve tak i za pár let to bude ještě horší. Jeho matka Tě nikdy neuzná jako partnerku a vždy se bohužel bude snažit, aby jen ona byla na prvním místě a ovládala svého syna. A to se netýká jen Tebe, ale i dalších potencionálních přítelkyň. Je to hodně smutné a moc dobře chápu, že ho miluješ a je velice těžké ho pustit.

Foxinko vůbec se nench od tchýně nějak vytočit … to je jejím cílem. Aby Tě rozhodila. Kdyby mě moje tchýně řekla jak se mohu manželovi v posteli líbit tak bych jí poslala do tmy. Řekla bych jí, že ať se honem rychle uklidní, že si tohle nesmí dovolit, že když ještě jednou se o něco podobného pokusí tak bude takovej řev, že se bude divit. A to, že je tlustá a má na to věk to není omluva ani důvod se o sebe nestarat. Moje maminka je také silnější a jak se o sebe stará a pečuje. Já jsem hrozně horká hlava 8)

janik73 teda to je dobrý nápad ta fotka v obálce. Tchýně nechce další vnoučátko?

• načítám...
7887
26.11.11 22:28

ano Edeviro, tchyne je proti tomu, abychom meli dalsi dite, manzel se na nase druhe mimi tesi a navic ja si myslim, ze je lepsi, kdyz jsou deti dve nez jeden rozmazleny jedinacek jako ma muj svagr, to je totiz preferovany zmetek me tchyne…

• načítám...
480
26.11.11 22:33

Jinak jsem včera zjistila, že tchýně uklidila altán na zahradě, bydlíme spoelčně v RD, každý svůj byt, ale společný vchod. Měla jsem tam připavené hračky ve velikém pytli k odnešení a také cykloodrážedla … a další hračky, najedou jsem zjistila, že jsou pryč. Hned jsem byla vzteklá jako prase. Takže, když jsem šla s klukama ven, tak jsem se jí ptala jestli uklízela altán, prý ano, tak jsem jí řekla, že jsem si všimla, že jsou pryč hračky, ona že prý je dala do sklepa. Tak jsem se nadechla a oznámila jí, že ty věci jsou naše (mé a manžela) a my se rozhodneme co s nimi uděláme, kdy je uklidíme, koukala na mě jako puk, dále jsem jí řekla, že ona si to opět rozhodla sama a bez nás a že tohle tedy ne a že ty věci jsou moje (to jsem už dala na to ještě větší důraz) a já si rozhodnu kam je dám … zavřela jsem dveře, zamkla (opět se tchýně vyprdelila na chodbu, když jsem oblékala kluky na ven) a odešla. A dnes jsem se ptala manžela jestli si náhodou nestěžovala a manža mi řekl, že prý joooo, že to prý myslela dobře, aby ta odrážedla nerezla (ha ha ha) a že je tedy uklidila, že nevěděla co s tím a že dostala vynadáno. Manža jí doporučil, ať an to příště nesaha, že to jsou naše věci a my si rozhodneme kdy a kam to uklidíme. Moooc jsem ho pochválila a poděkovala :srdce: :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová