Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Foxi, ja si taky myslim, ze me bude bolet hlava az zacne povidat
Tetmo, ja jsem se do prace musela vratit po 5ti mesicich materske, tchyne z toho udelala takovou scenu, ze jsem myslela, ze ji jednu vrazim, upozornuji Te, ze me hlida maleho moje mamca nebo moje teta, jeste mam obcas vypomoc od sestrenice, ani jedna za to nebere penize… takze dost narocne, jestli jsi v situaci, kdy chces pracovat, tak zkus najit nejakou pani na materske a dohodnout nejakou castku a budes mit klid a chod do prace, protoze tvoje carodejnice ti az pujdes do prace ve 3ch letech prcka praci nesezene… je to taky echt carodejnice… ![]()
Andrejko, tak to je super, ze Radecek je takovej malej broucek…
tetma píše:
jé holky jdu se k vám přidat, ta moje taky stojí za to..tchán je pohodář,ale hold je očkovaný od báby .. mám syna 14 měsíců -když jsem byla doma na MD byla sjem líná a chudák syn její musel moc pracovat,teď už makám hold hlídá bába , strašně jsme se s chlapem kvůli tomu pohádali a teď jsme zase špatná a zlá a že chodím do práce a nevěnuji se dítěti,jak je malej zaostalejuž chodí úplně sám .. nejhorší je že tchýně je nepřející svině, pomlouvačná mrcha co se jen usmívá,ale za zády bodne
nenechá na mě nit suchou ..na malýho mluví je ty si se vyhalaLA
na můj argument že je to kluk hodí oči v sloup.. syn má problémy s nožikama musí mít doopravdy kvalitní botičky - koupila sjem mu těď na zimu od FAre za 900 kč a to bylo keců,chodí po známých a půjčuje věci pro malýho,že prej mu nemám z čehou koupit,dělá ze mě secku a špínu… nejvíc mě nasrala minulej tejden,přišla s tím ať vyberu dárek pro malýho za 1000 kč,že mi to pak zaplatí -koupila jsem tedy mluvící vrtačku za 500 kč a krásnej baťužek za 400 kč a když jí to tak chlap donesl,tak co že jsem to prej koupila takovou hrůzu a proč tak drahý,že ona sice múřekla 1000,ale myslela že to bude míň a že já a chlap už od nich nic nedostanem ( ne že bych o to stála) .. mě pak řekla že sjem hrozně na prachy a proto chodím do práce a že ona mi syna teda vychová..poslala jsem jí do prd. a malýho si do práce vzala a pak si pro něj přijel chlap....... nejhorší je že ze mě v okolí dělá něco strašnýho a myslí že se to nedozvím, k nám domů dostala zákaz ,od ledna hold zůstávámm doma bez práce,protože prostě bába mylýmu říká furt dokola jakou má strašnou mámu, co jsou za hrůzu … jo holky nejhorší je že já jí dala znova šanci,tím že mže hlídat a ona to otočí proti mě.. teď zas furt nadáví jak je unavená a jak tam kluka furt dávám..tak nevím co chce jí nejde o to aby hlídala celý léto malýho neviděla jí jde o to aby vypadala jako ta největší chudinka, vždyť když ona hlídá malýho tak já mu tam z domova vezu i rohlík z lučinou,protože ona ho prej živit nebude a pak jde a vykládá kolik toho malej sní,přitom mu nekoupí ani banán a když mu ho koupí tak přinese lísteček s proplacením
Tak si říkám, díky bohu za mou tchýni, už si asi přestanu stěžovat, pač jak tak koukám, mohla jsem dopadnout stokrát hůř.
Máš to teda boj, kašli na tu suku lakomou, ta už lepší nebude, to je v člověku… Drž se ![]()
tetma píše:
jé holky jdu se k vám přidat, ta moje taky stojí za to..tchán je pohodář,ale hold je očkovaný od báby .. mám syna 14 měsíců -když jsem byla doma na MD byla sjem líná a chudák syn její musel moc pracovat,teď už makám hold hlídá bába , strašně jsme se s chlapem kvůli tomu pohádali a teď jsme zase špatná a zlá a že chodím do práce a nevěnuji se dítěti,jak je malej zaostalejuž chodí úplně sám .. nejhorší je že tchýně je nepřející svině, pomlouvačná mrcha co se jen usmívá,ale za zády bodne
nenechá na mě nit suchou ..na malýho mluví je ty si se vyhalaLA
na můj argument že je to kluk hodí oči v sloup.. syn má problémy s nožikama musí mít doopravdy kvalitní botičky - koupila sjem mu těď na zimu od FAre za 900 kč a to bylo keců,chodí po známých a půjčuje věci pro malýho,že prej mu nemám z čehou koupit,dělá ze mě secku a špínu… nejvíc mě nasrala minulej tejden,přišla s tím ať vyberu dárek pro malýho za 1000 kč,že mi to pak zaplatí -koupila jsem tedy mluvící vrtačku za 500 kč a krásnej baťužek za 400 kč a když jí to tak chlap donesl,tak co že jsem to prej koupila takovou hrůzu a proč tak drahý,že ona sice múřekla 1000,ale myslela že to bude míň a že já a chlap už od nich nic nedostanem ( ne že bych o to stála) .. mě pak řekla že sjem hrozně na prachy a proto chodím do práce a že ona mi syna teda vychová..poslala jsem jí do prd. a malýho si do práce vzala a pak si pro něj přijel chlap....... nejhorší je že ze mě v okolí dělá něco strašnýho a myslí že se to nedozvím, k nám domů dostala zákaz ,od ledna hold zůstávámm doma bez práce,protože prostě bába mylýmu říká furt dokola jakou má strašnou mámu, co jsou za hrůzu … jo holky nejhorší je že já jí dala znova šanci,tím že mže hlídat a ona to otočí proti mě.. teď zas furt nadáví jak je unavená a jak tam kluka furt dávám..tak nevím co chce jí nejde o to aby hlídala celý léto malýho neviděla jí jde o to aby vypadala jako ta největší chudinka, vždyť když ona hlídá malýho tak já mu tam z domova vezu i rohlík z lučinou,protože ona ho prej živit nebude a pak jde a vykládá kolik toho malej sní,přitom mu nekoupí ani banán a když mu ho koupí tak přinese lísteček s proplacením
tetma: to je strašná, závistivá,nepřejícná a ulhaná ženská. Nemůžete se z jejího dosahu odstěhovat? Asi by to pro všechny bylo nejlepší.Podle toho,co píšeš, nemá ráda nikoho, jen sebe. Vždyť už to, co říká její snacha a vnučka svědčí, že to opravdu není dobrá babička.Promiň, to je ale chrtka. Moje tchyně je něco podobného. Malému koupí ve slevě kalhoty a pak řekne, že stály čtyři stovky, vytahuje se, jako že ona mu koupí to nejlepší a že na ni nemám.Přitom by ho oblékla nejraději styl monterky. Pro svého čokla koupí žrádlo za padesát korun a řekne že to stálo dvě stovky a podobně. Je ulhaná, nedá se jí věřit.Hlavně ji nenechej vychovávat Tvého synka, nebo si ho převychová podle svého a bude ho poštvávat proti Tobě.Dělá i podrazy, pryč od ní…Přece Ti za banán nebude dávat paragon k proplacení…,promiň .Pryč od ní…
Příspěvek upraven 24.11.11 v 16:04
janik73 píše:
Andrejko, tak to je super, ze Radecek je takovej malej broucek…
Jani, děkuji
,Tvůj Kubíček je taky takový krásný fešáček. Moc mu to sluší na té fotce
.
Ahoj holky, musím se zase svěřit. Čokl od tchyně dnes jel na stříhání se svou paničkou. Musel si sednout do toho nejlepšího auta, tchyně šla namyšlenou chůzí rádoby dáma, i když pochybuji, že má jiné vzdělání než základní. Samozřejmě že ji vezl přítel. Místo ,aby byl doma s rodinou(i když už jsem tu psala, jak to mezi námi je a co se chystá), tak ho obtěžuje tchyně, která si nikdy neudělala řidičák a má manžela, který se jí má věnovat.Nevím,jak všechno dopadne,ale doufám,že co nejdříve budu moci pryč. Protože takové sobectví je nesnesitelné.
Foxinka píše:
Ona ho má jako svoje druhý dítě
Foxinka+Janík
- kdybyste viděly a slyšely moji tchyni,tak by se Vám otevírala kudla v kapse. Je to bohužel tak, že ten čokl, já ho nazývám čokl ( přesně tak jako ho pojmenovala naše sousedka která tchyni nemá ráda) z důvodu, že láska mé tchyně k němu je za hranicemi normálu a raději nechci vědět, co s ním celou dobu dole ve sklepě dělá.Jinak psy mám ráda a nazývám je normálně psama,ale tohle je pro mě čokl. Je tím čoklem úplně posedlá a nedá se s ní bavit o ničem jiném než o psech. A to ještě ve smyslu, že ten její je nejlepší, nejkrásnější, má výstavní předky, nejchytřejší a nevím co ještě. Ten čokl se má lépe než člověk, má denně 2× teplé jídlo a tchyně se s ním furt muchluje. Chápu, že za tu dobu (31 let), kdy nevylezla ven, se psi stali jejími nejlepšími společníky, protože jí všechno odkývou a neprotestují.Když jsem jí nabízela, že jí vezmu na kávu, nebo někam do restaurace nebo jen tak si povyrazit, nemá zájem. Já se jí vnucovat nebudu. Když je jí čokl milejší než člověk,tak ať si s ním je. Největší sranda je, když žrádlo , které běžně stojí 50,–Kč ,oceňuje na 150,– až 200,–,aby se ukázalo, jak do psa investuje.Navíc jsem předevčírem zjistila, že taky lže, tak já ji už ignoruji úplně. Byla tu za mnou kamarádka a ona samozřejmě musela vykouknout ze dveří,aby zjistila, kdo to ke mně jde na návštěvu.Tak jsem se na ni blbě podívala a ona zavřela. Tak jsem to řekla příteli, že zase tchyně porušuje pravidla, tak se jí šel ptát a ona mu řekla, že mi dávala dopis. No větší kravinu si vymyslet nemohla.Ještě u toho byla kamarádka, takže mám svědka.No prostě je to tady všechno komedie. Holky, važte si toho, že máte vlastní rodiče a rodiny, které Vás podpoří, a přítel nebo tchyně si na Vás nemůžou tolik dovolit. Držím Vám pěsti v těžkém boji s tchyněmi
.
Andrejko, ten konec zněl, jakoby ses loučila. Já jsem ráda, že aspoň tady si můžu svobodně o svých problémech s přítelem a jeho matkou promluvit a že jsou tu lidé, kteří mě chápou, což se o mé „drahé“ polovičce říci nedá.
Andrisku, předpokládám, že i toho psa denně koupe, češe, oblíká aby se jí ten čistokrevnej a papírovej s předkama vyválel někde u popelnice nebo si užíval s pouliční směskou
![]()
Víš jak to tak čtu, je mi tě hrozně líto a zároveň tě obdivuji. Já bych v cizím prostředí s takovýma lidma nevydržela ani minutu. Tím myslím tchýni, ale i tvého přítele. Hledala bych co nejrychleji únikovou cestu. Musíš na tom být psychicky hodně bledě, co? ![]()
Foxinka píše:
Andrejko, ten konec zněl, jakoby ses loučila. Já jsem ráda, že aspoň tady si můžu svobodně o svých problémech s přítelem a jeho matkou promluvit a že jsou tu lidé, kteří mě chápou, což se o mé „drahé“ polovičce říci nedá.Andrisku, předpokládám, že i toho psa denně koupe, češe, oblíká aby se jí ten čistokrevnej a papírovej s předkama vyválel někde u popelnice nebo si užíval s pouliční směskou![]()
Foxinko, já se neloučím, já jen povzbuzuji, protože se nesmíme vzdát, aby boj neměly vyhraný. U mne ho bude mít vyhraný, až odejdu a ona bude mít mé dítě ve vlastní péči,anebo její syn ve vlastní péči. Bohužel v této zemi se soudům nedá věřit.Tady je odkaz ne novinky:
http://www.novinky.cz/…-soudce.html
Sice tam píšou o rozvádějících se matkách, ale podobné psíkusy dělají i otcové, kteří chtějí dítě mít pro sebe.
Taky jsem ráda, že si tady můžu svobodně, přesně jak píšeš, popovídat o tchyních a problémech a nikdo, až na výjimky, mě nebude odsuzovat.Život je někdy záludný a kdybychom věděly na začátku vztahu, co je teď, tak bychom do něj nešly. To by pak nebyly rozvody ani rozchody, ale i žádné děti.
Jinak ještě co se týká psa tchyně - není to žádný papírový pes. Měl snad papírového jen otce, ale tchyně to prožívá takovým způsobem, že z něj papíráka dělá.Samozřejmě, kdyby si to užila(je to fena) s nějakou pouliční směsí nebo se někde vyválela, tak by to byla pohroma, která by se tu řešila nejméně měsíc.
Já jsem tady někde narazila na diskusi, kde chtěla jedna mamina věedět, zda jí může manžel sebrat při rozvodu dítě. A kdosi jí odpovídal, že vesměs soudy přidělují dítě matce, ale musí prokázat, že má kde bydlet, že má dítě koutek a že se o něj bude starat…to samé platí i o druhé straně…tudíž by přítel musel prokázat, kde bydlí a jak, zda má dítě svůj koutek/pokoj a jak by se o něj celodenně staral. Ale víc už nevím, pak už jsem tu diskusi nečetla.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat