Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Qwentin
23.11.11 14:08
janik73 píše:
Andrejko, prosim Te, jak takova carodejnice muze mit invalidni duchod kdyz se ji proste nechce makat, jakto ze na to neprisla socialka, tvuj pritel je trosku exot promin, a pokud budete bydlet u tchyne tak bude porad pruser jako ma vubec mozek a soudnost… ja osobne mam alergii na psi chlupy tak bych rozhodne nesla k Tve tchyni. No a bolest u porodu, ja mela komplikace jak prase, 2 roky jsem nesmela otehotnet, jinak by byl pruser, no a ted to taky je hodne komplikovane, ale druhe dite chci a uz nemuzu cekat, prvni se nam dlouho nedarilo tak jsem stara matka… bude mi za dva roky 40let…

Jani, oni dělali všechno proto, aby do práce nemusela. Je to heslo celé jejich familie, „Musíš mít na všechno známé“,takže se všemu dá pomoct, i když to nemusí zrovna být čestně. Ten právník to prostě tak zařídil, aby to nezajímalo ani sociálku, protože se to stalo už za minulého režimu.Můj přítel se po porodu začal paktovat s jeho máti a vymýšlí různé taktiky, jak mi malého vzít. Chce mě odsud vyhodit a malý ,aby byl u jeho matky. Já se kvůli němu vzdala bytu, nemám kam jít. Tak si to představuje.Mám zato, že to měl naplánované, do porodu nic a zhruba 14 dnů po porodu mi začal dělat peklo a mluvil jen o jeho máti, že se bude o malého starat. Přitom, já bych tak jako skoro každá matka pro malého zemřela, aby měl všechno a byl šťastný, měl šťastné dětství.
Držím Ti pěsti,ať se Vám podaří další miminko, to je to nejkrásnější,co v životě může být, vůbec nejsi stará, takto nemluv. Podívej se na Sarkozyovou, ta otěhotněla podruhé ve 43 letech a nedá se o ní říct, že by byla stará. Je to vždy jen v hlavě. Má tchyně má něco málo přes padesát a vypadá na sedmdesát i myšlenkama je už na sedmdesát.

• Upravit
Qwentin
23.11.11 14:12
Hlaváčci píše:
Soud je obvykle na straně matky, pokud to její situace a chování k dítěti dovolují. Podle mě, kdybyste se s přítelem nedohodli sami, určil by, kdy si bude malého brát, ale nemyslím jako střídavou péči. Ta je totiž na ho*no. :roll:

Hlaváčci:přesně tak, střídavá péče je to nejhorší,co se může dítěti udělat.On ho chce do vlastní péče nebo do péče jeho matky, a když to nevyjde, tak chce střídavou.

• Upravit
3429
23.11.11 14:19

Andry, ten tvůj je fakt taky exot. Nechápu, proč by ti měl brát malého, idiot. :cert: Co si to vůbec dovoluje. :zed:
Kde vůbec se tento nápad v něm zrodil? To mu vnukla tchýně?

• načítám...
Nikoltea
23.11.11 14:20

Andrejko-co jsi napsala o tvém se mi tzv.otvírá kudla v kapsi,jak se říká.S omluvou vyčůůůranec!!!!!!!!!Na to at zapomene,ty jsi matka a dítko patří rodičům zvlást matce,takže at zapomene! :cert:

• Upravit
7887
23.11.11 14:37

Holky, ja jdu v patek na NT screening, takze pokud bude vse ok, tak koncem kvetna bude druhe mimi a ta moje carodejnice se mi muze tak akorat starat o zdravi.....
jinak Andrejko, ty jsi se vzdala bytu, pronajala jsi ho nebo jsi ho prodala…

• načítám...
3429
23.11.11 14:42

Jani, ať vše dobře dopadne. :palec: Ta moje čertice má dnes 9.měsíců a zdá se to jako včera, kdy jsem ji čekala…strašně to letí :(

• načítám...
7887
23.11.11 14:44

Foxi, tak Kubikovi bude 25 mesicu v sobotu, je to silene, a tchyne ho videla 5 krat dobre co?

• načítám...
Nikoltea
23.11.11 15:03

Gratuluju všem které čekáte další miminko :) :kytka:

• Upravit
3429
23.11.11 15:10
janik73 píše:
Foxi, tak Kubikovi bude 25 mesicu v sobotu, je to silene, a tchyne ho videla 5 krat dobre co?

Jj prostě ukázková babička. :zed:

• načítám...
Freumannova
23.11.11 15:18

Milé dámy,
zajímalo by mě,proč si pořizujete další dítě když vám tolik vadí vaše tchýně?Si myslíte že se kvůli vám tchýně změní?Bude vám vadit nanovo,protože bude zvědavá i na druhé vnouče.Asi zase tak špatná tchýně nebude.
S přáním pěkného dne.

• Upravit
Nikoltea
23.11.11 15:22

Milá Freumanová-to je jejich věc.

• Upravit
7887
23.11.11 15:39

A pani chytra Freumannova, do dnesniho dne mi neodpovedela na me dotazy, ale je to prechytrala pani, kterou bych za tchyni nechtela…

• načítám...
7887
23.11.11 15:40

Proc si porizujeme druhe deti, protoze je to nase vec a Vam do toho nic neni…Rozhodne, zenska vaseho typu, ktera neni moc inteligentni a vidi vse jen po sve linii me je krajne neprijemna :cert: :cert: :cert:

• načítám...
7887
23.11.11 15:42
Foxinka píše:
janik73 píše:
Foxi, tak Kubikovi bude 25 mesicu v sobotu, je to silene, a tchyne ho videla 5 krat dobre co?
Jj prostě ukázková babička. :zed:

Presne tak Foxi, ukazkova babicka jen pro jedno oblibene vnouce, to nase nespada do kategorie oblibenych vnoucat…

• načítám...
JARKAKVETINKA
23.11.11 15:56

Freumannova

Holky, nereagujte na tu Freumannovou - chce nas vsechny popichnout - na muj prispevek taky nereagovala, asi nema argumenty. To druhe dite si klidne poridte, nemate ho kvuli tchyni ale kvuli sobe - jednou byste mohly litovat, ze jste kvuli tchyni nemely druhe dite. Ja budu resit to same. A za svym si stujte ve vsem! Dnes uz to neni jak to bylo drive, ze nekolik generaci bydlelo dohromady a tchyne do vseho kecaly. Jsme prece emancipovane a sebevedome zeny! A tak vychovame i svoje syny, navzdory vsech tchynim!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová