Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
473
17.11.11 19:37

přesně, mám to podobně :roll:

• načítám...
7887
17.11.11 22:47

Jo holky, to melo dohru, kdyz se manzel s Kubou vratil tak mu tchyne volala a zacala si stezovat, brecet do telefonu, tak jsem mu sdelila jestli je zenaty s maminkou nebo se mnou, tak tchyni sdelil, ze misto otravovani mohli mit zarovku vymenenou a on se bude venovat rodine… tchyne je baba non plus ultra

• načítám...
4306
17.11.11 23:00
janik73 píše:
Jo holky, to melo dohru, kdyz se manzel s Kubou vratil tak mu tchyne volala a zacala si stezovat, brecet do telefonu, tak jsem mu sdelila jestli je zenaty s maminkou nebo se mnou, tak tchyni sdelil, ze misto otravovani mohli mit zarovku vymenenou a on se bude venovat rodine… tchyne je baba non plus ultra

Tchýni nakopat a tebe odměnit za pevné nervy :palec: Je dobře, že manžel stojí na tvé straně a chápe, že jeho matka si nezdravě vymýšlí.

• načítám...
7887
17.11.11 23:08

Jani, ale na takovouhle carodejnici aby jsi mela nervy ze zeleza…

• načítám...
4306
17.11.11 23:16
janik73 píše:
Jani, ale na takovouhle carodejnici aby jsi mela nervy ze zeleza…

Opravdu ti věřím. Já mám výhodu protože se svou skoro-tchýní moc vztahy nemám - co by se taky dalo čekat na vzdálenost 100 km při nulovém času na návštěvy :mrgreen: Já mám takové dilema, jak k ní přistupovat - většinou je v pohodě, usměvavá, ale vím, že celé město, kde žije, je jedna velká rodinná drbárna, ale to mi tak nevadí jako její styl výchovy. Když mi vyprávěla, jak své kluky vychovávala, tak jsem myslela, že jí jednu vrazím a přitom jí to připadalo vtipné :think: Jsme naprosto z jiných prostředí, ale protože ji nemám šanci vídat, tak je vždy setkání v naprosté pohodě :mrgreen:

• načítám...
7887
17.11.11 23:30

Jani, moje tchyne je 150km daleko, ale kvuli kravine by mel muj manzel podle ni jezdit kazdy tyden, letos tam byl 2krat…

• načítám...
4306
17.11.11 23:43
janik73 píše:
Jani, moje tchyne je 150km daleko, ale kvuli kravine by mel muj manzel podle ni jezdit kazdy tyden, letos tam byl 2krat…

Můj přítel by se měl chovat asi taky podobně jako tvůj, ale zjistil, že v jiných rodinách to může chodit trochu jinak, u nich to je stylem: „Já vás porodila, musíte se o mě postarat“ (a to může jít taky o blbost - žárovku, kašílek apod.). A proto ho zejména vyděsilo, když zjistil, že moji rodiče mají názor: „Když to bude s námi nesnesitelné (neúnosné), tak se na nás vykašli. Radši žij ty, než nás táhni za sebou s problémy.“ A zjistil, že takové názory vedou k tomu, že si dítě může vybrat, jestli se chce starat nebo ne o rodiče. Takže teď to je tak, že já jsem navázaná na rodiče absolutně (jsem jim opravdu vděčná) a přestože vím, že jsou občas nesnesitelní, tak to přítel akceptuje, ale svou matku už jako boha nebere, protože ona mu volbu nedala.
Když mi vyprávěla jednu historku o příteli tak se mi chtělo brečet a to jsem cynik jak prase. Mimoto jejich cena peněz je pro mě nepochopitelná. Jsem hrozně ráda, že přítel není jako oni, kdyby ale byl, tak bychom spolu nebyli. Za dobu našeho vztahu se opravdu změnil a je na něm vidět, že je mu moc líto, že jeho matka není taková, aby jí mohl být vděčný a běhat jí vyměňovat zářivky.
Trochu nechápu, že tam letos byl 2×8-o , horší by bylo kdyby tam byl za tento týden 2× (nevím jestli ses nepřepsala), myslím, že jednou za 6-8 týdnů se návštěva přežít dá, ale dennodenní otravování by mě dohánělo k šílenství.

• načítám...
7887
17.11.11 23:52

Jani, muj manzel byl u rodicu v tomto roce skutecne jen dvakrat, v kvetnu a v zari a vzdycky prijel tak vynervovany, ze se daval tyden do hromady… tchyne proste jen chce meho manzela vyuzivat a sveho druheho syna protezuje, proto se mi to hnusi. Moji rodice mi vzdy pomahali a take jsem byla rada, kdyz ted chodim do prace, ze babicka hlida maleho, ale proste moji rodice maji sve mouchy, ale rozhodne nedelaji rozdil mezi mnou a mym bratrem ani mezi nasimi protejsky, to o tchyni se neda rici

• načítám...
4306
18.11.11 00:08
janik73 píše:
Jani, muj manzel byl u rodicu v tomto roce skutecne jen dvakrat, v kvetnu a v zari a vzdycky prijel tak vynervovany, ze se daval tyden do hromady… tchyne proste jen chce meho manzela vyuzivat a sveho druheho syna protezuje, proto se mi to hnusi. Moji rodice mi vzdy pomahali a take jsem byla rada, kdyz ted chodim do prace, ze babicka hlida maleho, ale proste moji rodice maji sve mouchy, ale rozhodne nedelaji rozdil mezi mnou a mym bratrem ani mezi nasimi protejsky, to o tchyni se neda rici

A kurňa :think: Když to takto psychicky vyčerpává, tak to průšvih je. Pokud manžel není dostatečně nas..ný, aby poslal matku do patřičných mezí, tak přeji nejen železné nervy, ale přímo diamantové…

• načítám...
7887
18.11.11 07:39

Jani, jakakoliv navsteva tchyne u nas nebo u nich je psychicky vycerpavajici… navic tchyne je takova smudla a vsude ma bordel

• načítám...
473
18.11.11 09:21

Suka jedna stará. Chápala bych, kdyby chtěla se synem být, ale aby ho jen využívali, to je hnus… Teď je výmluva na žárovku ještě absurdnější, jak jsi napsala, že bydlí tak daleko :lol:

• načítám...
7887
18.11.11 09:25
Hlaváčci píše:
Suka jedna stará. Chápala bych, kdyby chtěla se synem být, ale aby ho jen využívali, to je hnus… Teď je výmluva na žárovku ještě absurdnější, jak jsi napsala, že bydlí tak daleko :lol:

jj to je absolutni hnus, ale co nadelam,ze? Babu na mars bez zpatecni letenky neposlu…

• načítám...
3429
18.11.11 09:34
janik73 píše:
Hlaváčci píše:
Suka jedna stará. Chápala bych, kdyby chtěla se synem být, ale aby ho jen využívali, to je hnus… Teď je výmluva na žárovku ještě absurdnější, jak jsi napsala, že bydlí tak daleko :lol:
jj to je absolutni hnus, ale co nadelam,ze? Babu na mars bez zpatecni letenky neposlu…

To je škoda, kdybys věděla, jak, tak ti přibalím i tu moji :mrgreen:

• načítám...
3429
18.11.11 09:35

Obdivuji, jak to tak snášíte a jste v pohodě. Můj hlavní problém je, že bydlí od nás 5 min :cert: :pocitac:

• načítám...
7887
18.11.11 09:59
Foxinka píše:
Obdivuji, jak to tak snášíte a jste v pohodě. Můj hlavní problém je, že bydlí od nás 5 min :cert: :pocitac:

A co mam delat, jeste ze bydli daleko, navic ja jsem tam letos byla jednou, ale me pokazde ten jeji bordel vytoci, ma s prominutim prd na praci, ale kdyz ceka navstevu tak by alespon mohla uklidit… jinak varit taky neumi… uz vim proc muj manzel byl tak hubeny nez si me vzal, ted ma pri mem tehu dobrych 5 kilo nahore

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová