Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska se tu jakoby náhodou stavila tchýně, aby zjistila, zda má přítel oběd
Jo, a půerličkou je že ohlásila svou návštěvu tak, že stála dole, zavolala telfonem, jestli jsme doma a jeslti může přijít, přítel jí řekl jj přijď…a ona : tak mi pojď otevřít ![]()
Foxinka píše:
Dneska se tu jakoby náhodou stavila tchýně, aby zjistila, zda má přítel obědJo, a půerličkou je že ohlásila svou návštěvu tak, že stála dole, zavolala telfonem, jestli jsme doma a jeslti může přijít, přítel jí řekl jj přijď…a ona : tak mi pojď otevřít
tak to jako kontroluje jestli varis a jestli ji das najist, ja teda nikdy neodhadnu porce, vzdy mi teda jedna dve porce zbyde, ale takhle neohlasena navsteva to nesnasim…
No, taky mívám navíc, ale přijít k někomu ve 12h je opravdu pozoruhodné ![]()
Foxinka píše:
No, taky mívám navíc, ale přijít k někomu ve 12h je opravdu pozoruhodné
tak bych rekla ze muze prijit tak za pul hodky to je vrchol drzosti baba jedna
![]()
já přijít k někomu takhle neohlášeně, tak se stydím až na prdeli…ale já bych prostě nepřišla a raději přišla až kolem 13h…ale jí šlo o to, mě zkontrolovat, porýpat, že málá nedělá papá, neřekne jí babi a naplánovat, co bude/me dělat zítra
![]()
Foxinka píše:
Dneska se tu jakoby náhodou stavila tchýně, aby zjistila, zda má přítel obědJo, a půerličkou je že ohlásila svou návštěvu tak, že stála dole, zavolala telfonem, jestli jsme doma a jeslti může přijít, přítel jí řekl jj přijď…a ona : tak mi pojď otevřít
no to je škoda, že ji musíš pouštět do baráku.Kamarádka se s tchyní pohádala tak, že jí nesmí překročit práh jejího domu už asi 4 roky. Nedávno kamarádce zemřel manžel (33let-měl infarkt) a tchyně navykládala vnoučatům, že zato může má kamarádka, že ho utrápila. No co byste krávě řekli?
Foxinka píše:
to je ale kráva
souhlas, to je pekna carodejnice, chudak deti ![]()
Foxinka,Janik - je to fakt kráva, já si to neumím představit, ale ani ta moje tchyně není o nic lepší…Ve čtvrtek jsem přišla s malým domů (teda ,tam kde teď bydlím, to za domov nepovažuji), a jdu nahoru zanést psa, aby se mi nepletl pod nohy, když vynáším malého. No jak jsem šla pro malého, tak mi ujely nohy a spadla jsem celou vahou na záda a hlavně ledviny, tchyně vytírala zase schody, nevšimla jsem si toho, že usychají,už bylo šero, nedej bože, abych se natáhla, když bych nesla malého. Prostě snad třikrát denně vytírá schody, je to její úchylka , a jak přijedu, hned mi vytírá okolo kočárku, prostě blázen. Ale tentokrát to nemuselo dopadnout dobře. Holky, měla jsem jí něco říct, anebo to nechat jen tak, až s malým sletím doopravdy? Anebo je to má blbost,že jsem to neviděla? Díky moc…
Andrejko taky mas pekne vypecenou tchyni, baba, uz bych to vytkla… navic u nas tchyne si mysli, ze o weekendu prijedeme, bohuzel myli se
janik73 píše:
Andrejko taky mas pekne vypecenou tchyni, baba, uz bych to vytkla… navic u nas tchyne si mysli, ze o weekendu prijedeme, bohuzel myli se
Jani, ony to ty tchyně berou všechno jako samozřejmost, u tebe například, že k nim přijedete, myslí si všechny, že se okolo nich točí svět. Dnes za mnou přijela kamarádka, tchyně otevřela dveře, aby se podívala, kdo to je a zavřela…,v neděli jsem zde taky měla kamarádku ,její tchyně ji radí, že musí jejího syna - kamarádčina manžela - česat na patku a že mu musí kupovat pěkné oblečení a další věci. No nezbláznil by se z nich člověk?
Andrejko, vsechny tyhle baby bych zavrela do klece a vzala klic
janik73 píše:
Jani, ja taky, spolu by si rozumněly a štěkaly na sebe ![]()
Andrejka81 píše:janik73 píše:Jani, ja taky, spolu by si rozumněly a štěkaly na sebe
Andrej, presne tak, nechapu jak je mozne, ze ty baby jsou takove stekny, hlavne bych mela klid… jinak baba nam naplanovala vanoce, vubec ji jako nezajima, ze jsme rodina a podle ni ja na stedry den mam jet k nim do toho bordelu, uklidit tam a uvarit, no 26.muzu jet domu, tak jsem jim oznamila, ze z duvodu meho zdravotniho stavu nikam nejedeme a budeme doma… malem ji kleplo, pry kdo bude varit, a co chudak manzeluv bratr, kdyz ma takovou fuchtly a neumi varit… nezajima me to at si jidlo objednaji v restauraci
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat