Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4306
22.11.11 22:34
Nikoltea píše:
JanaK88-to je pravda.

Ale to neznamená, že bych občas vlastní mamku neměla chuť uškrtit :mrgreen:

• načítám...
7887
22.11.11 22:40
JanaK88 píše:
Nikoltea píše:
JanaK88-to je pravda.
Ale to neznamená, že bych občas vlastní mamku neměla chuť uškrtit :mrgreen:

jo souhlas, ale rozhodne si vyjdeme vstric, tchyne mi nevyjde vstric nikdy, takze tu zavrit do klece :cert:

• načítám...
Nikoltea
22.11.11 22:41

To chápu :D ale zas se mamka bere jinak než tchýně.

• Upravit
4306
22.11.11 22:41
janik73 píše:
JanaK88 píše:
Nikoltea píše:
JanaK88-to je pravda.
Ale to neznamená, že bych občas vlastní mamku neměla chuť uškrtit :mrgreen:
jo souhlas, ale rozhodne si vyjdeme vstric, tchyne mi nevyjde vstric nikdy, takze tu zavrit do klece :cert:
:potlesk: :lol:
  • načítám...
Nikoltea
22.11.11 22:51

S oběma souhlasím.A od té klece ještě ztratit klíč.

• Upravit
7887
22.11.11 22:52
Nikoltea píše:
S oběma souhlasím.A od té klece ještě ztratit klíč.

presne tak :pankac: :pankac:

• načítám...
Qwentin
23.11.11 12:18
Nikoltea píše:
mamma-napsala jsi to správně. Jenže když je bud.tchýně vdova a má syna jedináčka,pořád bude bojovat za první místo u něj.Že ona je ta hlavní a o všem může rozhodovat.Jenže když by tohle manželka jejího syna řekla že by manželka měla být na prvním místě,nebo přítelkyně,tu tchýni to zajímat nebude.Jsou tchýně které to pochopí a některé ne.Měly by to tchýně uznat,ale člověk by jim to mohl říkat 24h.denně a ony si stejně udělají podle svého a pořád budou chtít být na tom prvním místě a ty hlavní.Od bývalého s jeho mamkou kdysi jak jsem s ním chodila jsem vycházela dobře,ale tady ta co jsem ji poznala je pravý opak.

Jo a máš pravdu a ještě strašnější je ,když je tchyně jedináček a syn jedináček jako v mém případě. Celou dobu mi sliboval, že chce mít aspoň dvě děti a po poradách s tchyní dospěl k závěru, že mu stačí jedno dítě. Tak jsem mu řekla, že mě podvedl a malému stejně sourozence pořídím. Jedináčci, to je to nejhorší, co může být. Navíc tchyně si furt vynucuje, že chce malého vidět. Když jsem jí řekla, že může s tchánem kdykoliv přijít a podívat se, tak nemají zájem, ale stěžují si, že ho nevidí, je to jejich problém, když se na něj nechtějí jít podívat. Navíc tchyně zase špehuje, teď tu byla kamarádka a ona okamžitě otevřela dveře, aby se podívala, kdo ke mně přišel.

• Upravit
7887
23.11.11 12:35

Andrejko, tak to me taky vnucovali, ze jedno dite staci, vidim to takze jsou to rozmazleni nevychovani s prominutim spratci, mam priklad v okoli… Tak my budeme mit dve deti, v cervnu nam pribude dalsi broucek… takze tchyne at si trhne lopatkou a ta tvoje je navic pekne lina na krok, hlavne ze se muchluje s coklem…

• načítám...
Qwentin
23.11.11 12:53
janik73 píše:
Andrejko, tak to me taky vnucovali, ze jedno dite staci, vidim to takze jsou to rozmazleni nevychovani s prominutim spratci, mam priklad v okoli… Tak my budeme mit dve deti, v cervnu nam pribude dalsi broucek… takze tchyne at si trhne lopatkou a ta tvoje je navic pekne lina na krok, hlavne ze se muchluje s coklem…

Jo ,jo Jani, máš pravdu, je to obrovský příklad sobectví a neschopnosti uskromnit se, tchyně se bála bolesti při porodu,tak druhé dítě už nechtěla. Navíc přítel se po porodu úplně změnil, rozhodl se, že mi malého vezme a dá ho do vlastní péče anebo péče jeho matky, nebo střídavé péče,jestli už zažádal soud, nevím, ale kdyby to soud povolil, tak bych skončila s mašlí na nejbližším stromě. Protože je to přesně jak píšeš, tchyně se muchluje s čoklem,malý ji nezajímá, ještě ani jednou od porodu se na něj nahoře nebyla podívat a chtěla by ho do vlastní péče - invalidní důchodkyně, která 31 let nebyla v práci, ale ona normálně funguje, není na ní nic invalidního, byli akorát s manželem požádat právníka, aby jí ten invalidní důchod zařídil, aby nemusela do práce. Znám lidi, kteří jsou na tom opravdu špatně a pracují. Ona se totiž s nikým nesnese ,nikdo za ní celou dobu nebyl, co jsem u nich (cca od února) a ona mezi lidi nevyleze. To by byl malý chudák, kdyby ho dostala do vlastní péče. Navíc má příšerný uječený hysterický hlas, jak ji slyším, tak se mi svírá žaludek.

• Upravit
473
23.11.11 12:56

Jedno dítě je akorát tak na strach. Navíc si myslím, že to je bezohledné i vůči samotnému dítěti, které určitě, tak jako většina, bude časem toužit po sourozenci. To má paní pěkně pitomý názor, ať se jde vycpat! :poblion:

• načítám...
7887
23.11.11 13:07

Andrejko, prosim Te, jak takova carodejnice muze mit invalidni duchod kdyz se ji proste nechce makat, jakto ze na to neprisla socialka, tvuj pritel je trosku exot promin, a pokud budete bydlet u tchyne tak bude porad pruser jako ma vubec mozek a soudnost… ja osobne mam alergii na psi chlupy tak bych rozhodne nesla k Tve tchyni. No a bolest u porodu, ja mela komplikace jak prase, 2 roky jsem nesmela otehotnet, jinak by byl pruser, no a ted to taky je hodne komplikovane, ale druhe dite chci a uz nemuzu cekat, prvni se nam dlouho nedarilo tak jsem stara matka… bude mi za dva roky 40let…

• načítám...
7887
23.11.11 13:08
Hlaváčci píše:
Jedno dítě je akorát tak na strach. Navíc si myslím, že to je bezohledné i vůči samotnému dítěti, které určitě, tak jako většina, bude časem toužit po sourozenci. To má paní pěkně pitomý názor, ať se jde vycpat! :poblion:

to mas pravdu, jsou rodiny, kdy skutecne jedno dite je vymodlene, ale to je jiny pripad… vetsinou chteji deti sourozence…

• načítám...
473
23.11.11 13:09

Soud je obvykle na straně matky, pokud to její situace a chování k dítěti dovolují. Podle mě, kdybyste se s přítelem nedohodli sami, určil by, kdy si bude malého brát, ale nemyslím jako střídavou péči. Ta je totiž na ho*no. :roll:

• načítám...
473
23.11.11 13:13

Jasně, takoví jsou vděční, že se aspoň jedno povedlo. Nebo třeba někomu zdravotní stav více dětí nedovolí. Ale u normálních zdravých párů to moc nechápu :nevim: Ale tak je to každého věc, já si u porodu taky slibovala, že je první a poslední :mrgreen:

• načítám...
473
23.11.11 13:16
janik73 píše:
Andrejko, prosim Te, jak takova carodejnice muze mit invalidni duchod kdyz se ji proste nechce makat, jakto ze na to neprisla socialka, tvuj pritel je trosku exot promin, a pokud budete bydlet u tchyne tak bude porad pruser jako ma vubec mozek a soudnost… ja osobne mam alergii na psi chlupy tak bych rozhodne nesla k Tve tchyni. No a bolest u porodu, ja mela komplikace jak prase, 2 roky jsem nesmela otehotnet, jinak by byl pruser, no a ted to taky je hodne komplikovane, ale druhe dite chci a uz nemuzu cekat, prvni se nam dlouho nedarilo tak jsem stara matka… bude mi za dva roky 40let…

Prý stará matka :lol: Každému je přece tolik, na kolik se cítí ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová