Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Qwentin
24.11.11 21:53
Foxinka píše:
Já jsem tady někde narazila na diskusi, kde chtěla jedna mamina věedět, zda jí může manžel sebrat při rozvodu dítě. A kdosi jí odpovídal, že vesměs soudy přidělují dítě matce, ale musí prokázat, že má kde bydlet, že má dítě koutek a že se o něj bude starat…to samé platí i o druhé straně…tudíž by přítel musel prokázat, kde bydlí a jak, zda má dítě svůj koutek/pokoj a jak by se o něj celodenně staral. Ale víc už nevím, pak už jsem tu diskusi nečetla.

No to mohla být zajímavá diskuse. Taky mi jedna známá tvrdila, že dítě vesměs přidělují matkám, ale o prokázání ,že má dítě vlastní koutek, jsem neslyšela, no nebylo by na škodu se na tu diskusi podívat. Jinak můj přítel je na koni, má vilu, bydlí si dobře, dítě by tu mělo obrovský pokoj. Už ale nevím, jak by to bylo s tou celodenní péčí, protože je buď v práci, anebo v trapu. Takže by zřejmě dítě do vlastní péče dostala tchyně. Aspoň by si rodičákem přilepšila k invalidnímu důchodu :mrgreen: .

• Upravit
3429
24.11.11 21:58

To by musela prokázat, že nejsi schopná se o dítě postarat. Kouknu po tom a najdu ti to.

• načítám...
Qwentin
24.11.11 22:05
Foxinka píše:
To by musela prokázat, že nejsi schopná se o dítě postarat. Kouknu po tom a najdu ti to.

TAk děkuju moc :D

• Upravit
3429
24.11.11 22:20

Zkus si pročíst tyto diskuse:
Svěření dítěte do péče matky – jaké úkony?
Svěření dítěte do péče matky
Jak získat děti do své péče? - manželství je peklo na zemi

• načítám...
7887
25.11.11 17:55

Ahoj holky, tak jsme po nt screeningu v poradku, bude to s nejvetsi pravdepodobnosti kluk :srdce:

• načítám...
Qwentin
25.11.11 18:59
janik73 píše:
Ahoj holky, tak jsme po nt screeningu v poradku, bude to s nejvetsi pravdepodobnosti kluk :srdce:

Jani, blahopřeji, tak to je výborná zpráva :potlesk: ,hlavně ať je chlapeček :andel: v pořádku. Držím pěsti :palec:

• Upravit
3429
25.11.11 19:11
janik73 píše:
Ahoj holky, tak jsme po nt screeningu v poradku, bude to s nejvetsi pravdepodobnosti kluk :srdce:
:potlesk: hlavně ať je zdravej :hug:
  • načítám...
7887
25.11.11 21:19

Holky diky, prala jsem si holcicku, ale na to bych si asi musela najit jineho umelce… no ale hlavni je aby mimi bylo zdrave a usetrim si dohady a papirovani na matrice

• načítám...
3429
25.11.11 21:21

Přeci víš, že 100% to budeš vědět, až vykoukne na svět. Takže můžeš pořád doufat. ;) O jménech už jste přemýšleli?

• načítám...
7887
25.11.11 21:25

ano mame jasno Marketka nebo Martinek

• načítám...
3429
25.11.11 21:41
janik73 píše:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
Qwentin
25.11.11 22:44
janik73 píše:

jj, to jsou hezká jména. Jinak jakou kupujete výbavičku? Neutrál a modrou ńebo semtam i něco růžového?

• Upravit
7887
25.11.11 22:59

tak po Kubim mi zbylo hodne veci, nektere i nove, takze dokupuji ve svetle modre… ale mam jedny ruzove saticky

• načítám...
3429
26.11.11 09:48

To je už opravdu na palici. Odskočím od radostných zpráv. Přítel se se svojí matkou před 2 dny dohodli, že pojedou na chatu, původně na noc ale pak se rozhodli, že jen na otočku vypnout vodu a tak. A včera se mě přítel zeptal: pojedeš taky? Na čež jsem mu odvětila, že jestli bychom tam taky jednou v životě mohli jet sami a on mě setřel, jak mokrou podlahu: já přece nemůžu za to, že chce jet s námi. Tak proč jí neřekneš, že jedeme jen my dva. Protože nám nedá klíče a co jako mám dělat. Prostě buď pojedeš nebo ne, každopádně my jedeme, nazdar. :zed: Pak jsem se ještě snažila pár argumenty mu vysvětlit, že se mi 2h autem do zimy na chatu, kde 1/2 roku nikdo nebyl, kde ačkoliv teče aspoň studená voda, tak se stejně nesmí používat, prostě nebral :cert:

• načítám...
4441
26.11.11 13:14

Holky já vás lituju… :( :hug:
Moje tchýně si našla novou zábavu. Ráno nám kouká do oken, v kolik hodin roztahuju žaluzie a jestli svítím nebo ne. Malej je teď nemocnej, tak spí dýl (což ona ví moc dobře). Včera večer přišla s tim, že jsme ještě o půl 8 měli zataženo, tak že už na nás chtěla jít zvonit. Jestli se prej malýmu něco nestalo a já to nezaspala! :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová