Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Qwentin
2.12.11 11:21

Ahoj holky, už jsem tu delší dobu nebyla, pořád zvažuji, jak řešit situaci - trojúhelník :tchyně, můj přítel a já. Včera jsme byli s přítelem v té manželské poradně a psycholožka řekla, že náš vztah nemá budoucnost.Že ho nemůžeme stavět na dítěti, že to nikdy nedopadne dobře. Máme ho prý vytvořit na vzájemném respektu,což se v našem případě prostě nedá. Byla z nás docela smutná. Zeptala se přítele: „Vy jste jedináček? Jste ochotný se odstěhovat?“ Načež můj přítel úplně zkameněl a naštvaný je v tomto případě slabé slovo k vyjádření, jak vypadal.Pozvala si nás každého zvlášť - nevím, co řekla jemu. Ale mně řekla, že se v zájmu duševního zdraví mám okamžitě odstěhovat, dokonce mi nabízela i nějaké prášky na uklidnění, ale to nechci, protože on by pak mohl říct, že beru léky, a proto malý musí být s ním potažmo s jeho matkou. On se stěhovat nebude a bude v tomto baráku plného chladu sám se svojí máti, to mu vyhovuje. Dneska už si ho zase objednala, že musí odvézt na krev její máti. Je ustavičně pryč, dokonce to přiznal i před psycholožkou.Ona tomuto ,co už se nedá ani nazývat vztah,nedává žádnou šanci, ale ještě jsme se objednali na 21.12.Bohužel ještě včera, po návštěvě psycholožky mi stihl říkat hodně vulgárními výrazy, když přijde domů, pozdraví psa,malého, mně neřekne nic.Prostě jeho matka je pro něj ta nejdůležitější v životě a jí kladu vinu zato, jak ho vychovala a zničila nám vztah.Já se s ní teď vůbec nebavím, ona za mnou naštěstí nechodí, pochopila, že jsem příměří utla v okamžiku, kdy nám v pět ráno vlezla do bytu a začala budit svého syna…Ale je to přesně tak, jak napsala Nikoltea, že se dá z tchyně skončit v blázinci, a to já nechci.

• Upravit
7887
2.12.11 15:59

Ahoj Andrejko, tak to je docela prekerni situace, ja vim, ze odejit s ditetem je docela tezke, ale pokud se Tvuj pritel neodstehuje od maminky tak to bude asi tezke, ze pujdes sama s ditkem, mozna je lepsi odejit drive nez pritel zacne trojcit.. nevim neporadim, vzdycky jsem odchazela od mamanka bez ditete neb deti jsem si poridila az se svym manzelem

• načítám...
Qwentin
2.12.11 16:36
janik73 píše:
Ahoj Andrejko, tak to je docela prekerni situace, ja vim, ze odejit s ditetem je docela tezke, ale pokud se Tvuj pritel neodstehuje od maminky tak to bude asi tezke, ze pujdes sama s ditkem, mozna je lepsi odejit drive nez pritel zacne trojcit.. nevim neporadim, vzdycky jsem odchazela od mamanka bez ditete neb deti jsem si poridila az se svym manzelem

Ahoj Jani :-), já vím, že jsem to pohnojila, měli jsme se více znát a taky jsem neměla chodit do tohoto prokletého domu, neposlechla jsem svůj šestý smysl. Já teď s malým musím obejít doktory, má ještě očkování ,kyčle a potom se chystám odjet s malým na Moravu ke kamarádce, která mi slíbila pomoc. Právě proto, že nevím, kdy přítel začne trojčit, tak chci jít pryč. Psycholožka mi také řekla, že mi chybí zásadní věc,kterou každý člověk potřebuje - to je pocit opory a bezpečí, proto nejsem v klidu. Není se co divit, když přítel každou chvíli vyhrožuje, že mi malého vezme a bude ho vychovávat jeho máti. To by asi nechtěl nikdo.
Jinak je dobře, že jsi tchyni řekla, že se Ti nemá plést do výchovy, z toho mám velkou radost :potlesk: :kytka: už jen za sebe, protože já bych jí to nebyla schopna říct.Mně se tak sevře žaludek a hlasivky, když jí vidím, že úplně zcepením.
PS: Pěkná adventní fotka - Kubíčkovi to moc sluší :palec:

• Upravit
3429
2.12.11 20:40

Andrejko, přeji ti moc štěstíčka a síly odejít :hug: Bude ti lépe a najdeš si někoho jiného, co bude o vás stát!

• načítám...
3429
2.12.11 21:15

Jo a dlouho jí ta ignorace mé osoby nevydržela, dneska byla jak nejlepší kamarádka :zed: nesnáším takové lidi :cert: Zase volala mobilem, že je dole a jeslti může jít nahoru…jsem z toho už na nervy :pocitac:

• načítám...
7887
2.12.11 22:56

Andrejko, drzim palce at se vse v dobre obrati, je spatne, ze jsi se vzdala vseho to se holt stava, najdes si nekoho lepsiho kdo bude mit rad tveho broucka

• načítám...
7887
2.12.11 22:57

Foxinko, me bohuzel v mem stavu tak vse sere, nejvice kdyz mi nekdo kdo ma maslo na hlave dava rady to vrazdim pohledem…

• načítám...
Nikoltea
3.12.11 07:45

Janík73-směkám klobouk že jsi dokázala odejít od mamánka,mě to nejde,nemám odvahu.Je v tom strach ze samoty-se přiznám.
Andrejko-tak držím pěstičky,ještě jednou,at se všče k dobrému obrátí a jsi štastná.
Foxinko-herečka-tchýně.Aspon mohla zavolat když byla doma,jestli jo nebo ne.Škoda že byl manžel doma,kdyby nebyl,tak když by ti volala tak jsi mohla říct že nejsi doma.A měla by to.

• Upravit
3429
3.12.11 08:33
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
Nikoltea píše:
Janík73-směkám klobouk že jsi dokázala odejít od mamánka,mě to nejde,nemám odvahu.Je v tom strach ze samoty-se přiznám.
Andrejko-tak držím pěstičky,ještě jednou,at se všče k dobrému obrátí a jsi štastná.
Foxinko-herečka-tchýně.Aspon mohla zavolat když byla doma,jestli jo nebo ne.Škoda že byl manžel doma,kdyby nebyl,tak když by ti volala tak jsi mohla říct že nejsi doma.A měla by to.

jj herečka a ještě měla připito :cert: ne ona mi nevolá, vždycky si to domluví s přítelem, že přijde a on mi to suše oznámí :zed: :cert:

• načítám...
Nikoltea
3.12.11 10:00

Ta hrubka-oprava-smekám :oops:
Foxiko-ještě připito,tak být manželem bych ju nepustila.Tak to má brát ohled i na tvůj názor,vy dva jste malé rodiče,ne jen on.

• Upravit
3429
3.12.11 12:43

To víš, je to jeho maminka, nesnáším mamánky :pocitac:

• načítám...
7887
3.12.11 19:01
Foxinka píše:
To víš, je to jeho maminka, nesnáším mamánky :pocitac:

ja take ne, proto jsem odesla, nebot jsem nevidela budoucnost, navic mi bylo lip samotne, uzivala jsem si a pak kdyz jsem to nejmin cekala jsem si nasla manzela… ale proste je to o povaze, ja zrovna nejsem clovek, ktery se necha do neceho vrtat…

• načítám...
Qwentin
4.12.11 12:22

Ahoj Jani,Foxinko, Niky :hug: ,moc Vás zdravím a děkuji za krásné přáníčka. Hodně to potěší na duši, když je člověk v boji proti tchyni sám.Včera jsem udělala rázný krok, který jsem nechtěla, ale okolnosti mě přinutily. Domluvila jsem si schůzku s bývalou od přítele. Dneska mi volala a zjistila jsem ,že důvod odchodu byl stejný jako můj. Přítel ji nutil mít dítě a když se občas pohádali, tak jí řekl, že by jí vyhodil, ale dítě by si nechal a vychovávala by ho jeho matka. Tak jsem pochopila, že to se mnou měl naplánované, čistá vypočítavost. Jeho neobviňuji,ale jeho matku, on je produktem její výchovy. Taky mi bývalá řekla, že ji tchyně neustále otravovala, lozila k nim do bytu, vařila jejímu synovi,aby on pak odmítal jídlo od jeho přítelkyně, neustále do ní rýpala. Nutila její návštěvu, aby si zula boty, když měla operaci kyčle a nemohla se ani ohnout.Neustále ji buzerovala. Skončilo to tak, že bývalá kvůli ní začala brát prášky na nervy a měla těžké deprese. Nakonec se odstěhovala, udělala to nejlepší,co mohla, aby si zachránila duševní zdraví a snad i holý život. Žádná nebude pro moji tchyni nebude dost dobrá. Je to nepřejícný a sobecký člověk, jen nechápu, kde se to v těch tchyních bere. Neměl by pro to někdo vysvětlení. Nejsou všechny špatné, třeba můj děda s babičkou z obou stran se nikdy do našich nepletli. Byli od sebe každá rodina 200km a já se na ně tak těšila, nebyly nikdy problémy. Ale co je tady, nechápu. Asi jsem naivní nebo co…

• Upravit
7887
4.12.11 18:22

ahoj Andrejko. tak to je prekerni situace, doporucuji co nejdriv odejit. drzim palec aby jsi si zaridila lepsi zivot

• načítám...
3429
4.12.11 19:11

Možná někomu pomáhá vzdálenost nebo jsou jiné povahy a mladým se zásadně do jejich věcí nepletou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová