Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Qwentin
4.12.11 19:13
janik73 píše:
ahoj Andrejko. tak to je prekerni situace, doporucuji co nejdriv odejit. drzim palec aby jsi si zaridila lepsi zivot

Jani,děkuji moc :mavam: ,snažím se na tom pracovat, dala jsem si schůzku i s bývalkou, chtěla jsem vědět, jestli je chyba ve mně. Tchyně mého přítele je příkladem, jak snachu dostat k braní prášků na nervy a pak do blázince. Jsem zvědavá, co mi bývalá přítele o matce přítele řekne…

• Upravit
7887
5.12.11 04:56

Andrejko, ja byt tebou sezenu si bydleni, pozadam o svereni do trvale pece a hotovo, vim, je to tezke, ale ja mam tu vyhodu, ze ja pracuji a pokud by mi tohle manzel chtel udelat, tak ho vyhodim nebot bydlime u me doma, jeste bych ho patricne oskubala… ale ja si nemuzu stezovat na manzela, ja mam akorat tchyni carodejnici… ktera s nami nemluvi… dost dobre…alespon mame klid

• načítám...
3429
5.12.11 08:46

Jani, máš to dobře zařízené a perličkou je že s vámi čarodějnice nemluví. To kdyby už jednou konečně ta má dostála svým kecům a nechala nás na pokoji. Ale ona něco plácne a druhý den pomalu nejlepší kámoška :pocitac:

• načítám...
Qwentin
5.12.11 10:11
janik73 píše:
Andrejko, ja byt tebou sezenu si bydleni, pozadam o svereni do trvale pece a hotovo, vim, je to tezke, ale ja mam tu vyhodu, ze ja pracuji a pokud by mi tohle manzel chtel udelat, tak ho vyhodim nebot bydlime u me doma, jeste bych ho patricne oskubala… ale ja si nemuzu stezovat na manzela, ja mam akorat tchyni carodejnici… ktera s nami nemluvi… dost dobre…alespon mame klid

Ahoj Jani,tak to máš dobře zařízené :) :palec: ,já měla být holt chytřejší ,ale naletěla jsem řečem o lásce a já hned každému uvěřím…,o svěření do vlastní péče raději žádat nebudu ,protože on má všechny devizi v kapse, já kulové, navíc pokud bych to prohrála, budu platit i soudní výlohy.Buď ráda, že máš tchyni ,která s Vámi nemluví, vždyť to je to nejlepší v tomto případě,jaká je, co může být. Kubík má aspoň maminku z Tvé strany, která je hodná a myslí na něj.

• Upravit
Qwentin
5.12.11 10:12
Foxinka píše:
Jani, máš to dobře zařízené a perličkou je že s vámi čarodějnice nemluví. To kdyby už jednou konečně ta má dostála svým kecům a nechala nás na pokoji. Ale ona něco plácne a druhý den pomalu nejlepší kámoška :pocitac:

Foxinko, to je těžké,taková tchyně…,to je jak můj přítel - pošle mě někam a za pět minut se chce bavit, to je čistá bezcharakternost.

• Upravit
3429
5.12.11 10:17
Andrejka81 píše:
Foxinka píše:
Jani, máš to dobře zařízené a perličkou je že s vámi čarodějnice nemluví. To kdyby už jednou konečně ta má dostála svým kecům a nechala nás na pokoji. Ale ona něco plácne a druhý den pomalu nejlepší kámoška :pocitac:
Foxinko, to je těžké,taková tchyně…,to je jak můj přítel - pošle mě někam a za pět minut se chce bavit, to je čistá bezcharakternost.

Přesně tak! Kdy se máš sejít s tou bývalou přítelkyní?
Já bych si Andrejko nejdříve sehnala nové bydlení, zařídila ho a pak požádala o svěření. Pokud budeš mít, kde bydlet, tak ti Radečka nevezmou. Prioritně se dává přednost matce při výchově, pokud je schopná se o něj postarat.

• načítám...
7887
5.12.11 10:55

Andrejko, Foxinko, to ze se moje tchyne urazila a nemluvi s nami je docasne, nebot dva dny pred vanoci bude jako med a bude chtit nas zlomit podle obrazu sveho je to tako baba ktera patri do pece blazince…

• načítám...
Qwentin
5.12.11 11:01
janik73 píše:
Andrejko, Foxinko, to ze se moje tchyne urazila a nemluvi s nami je docasne, nebot dva dny pred vanoci bude jako med a bude chtit nas zlomit podle obrazu sveho je to tako baba ktera patri do pece blazince…

Jani, tak se připravte a buďte odolní, nenechte si zkazit Vánoce. Přece ji tam nebudete dělat sluhy. Má ruce a nohy, tak ať si uklidí ,ať si navaří a připraví vánoční stromeček. Proč by jiné měla využívat? Vy máte vlastní rodinu, tak ať to pochopí. Má tchyně se taky nebaví a pak najednou ze sebe začne dělat miliuse.Mého přítele si naobjedná na práci a povozy na měsíc dopředu, on si kvůli ní bere dovolenou, ale že by se obětoval kvůli vlastnímu dítěti, které teď má jít na očkování a kyčle, to s ním nehne. Kvůli tchyni vyčerpal všechnu dovolenou, aby byl s ní. Tak si ho omotala kolem sebe. Ať se Vám to nestane. Držte se.

• Upravit
Qwentin
5.12.11 11:03
Foxinka píše:
Andrejka81 píše:
Foxinka píše:
Přesně tak! Kdy se máš sejít s tou bývalou přítelkyní?
Já bych si Andrejko nejdříve sehnala nové bydlení, zařídila ho a pak požádala o svěření. Pokud budeš mít, kde bydlet, tak ti Radečka nevezmou. Prioritně se dává přednost matce při výchově, pokud je schopná se o něj postarat.

Foxinko,sháním si nové bydlení…,ale zažádat si o dítě do péče, to se doopravdy bojím. On je bezcharakterní jako jeho matka. Jemu vinu nekladu, ale jeho matce, on je pouze produkt její sobecké výchovy. On říká,že mi malého vezmou, má všechno. Masíruje mě těmi řečmi už 4 měsíce, tak není divu, že už si vůbec nevěřím. Ale jak říkám, snažím se něco sehnat. S jeho bývalkou se mám sejít ve středu.

• Upravit
7887
5.12.11 11:09

Andrejko, tak to je spatne, ja treba jsem si vzdy vzala auto a jela jsem s Kubikem, nebo jel manzel po porodu bylo hodne tezke neco zvedat natoz sedacku do auta, muj manzel si dovolenou vybira vyhradne pro nas, ted si ji setri, ze si uzije Kubiska o vanocich, navic se nechce nikam extremne smrdlat… navic nad mou osobou stale visi hospitalizace v nemocnici a to neni nic extra…jako Tvuj pritel si vyplaca celou dovolenou a kdyz o neco pujde s malym tak ty si docela nahrana, to je pekne sobecke a dost pruserove…

• načítám...
3429
5.12.11 11:52
janik73 píše:

jj to znám. Akorát té mé to nebavení se vydrželo 1 den :zed:

• načítám...
3429
5.12.11 11:58

Andrejko, proč by ti měli vzít syna? Ona jako tchýně těžko…to by se muselo něco stát tobě i příteli a stejně potom by o tom rozhodoval opatrovnickej soud. Já nevím, asi jsem hodně naivní ale myslím si, že pokud je matka matkou a je schopna se postarat o své dítě, tak soud upředností matku, i kdyby přítel byl mesiáš. Ale asi jsem zaspala dobu, možná má vlvní přátele a soud se dá ovlivnit, nejsem z této branže a dneska už bych se ničemu nedivila :nevim: Mimochodem jestli se nepletu, tak si můžeš požádat i o alimenty na sebe jaktože ženu na RD…ale nevím, jeslti to platí jen u sezdaných párů? :think:

• načítám...
20845
5.12.11 19:50

Uživatelce Megany blokuji přístup na stránky z důvodu vážného porušení pravidel - používání více nicků v diskusi.

Tereza

• načítám...
7887
5.12.11 19:52

dekujeme Terezce admin

• načítám...
3429
5.12.11 19:56

Děkujeme. Stejně jsme nepochopila, o co jí šlo :?:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie