Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jj napsala jsi mu to správně, otázka je jesti to pochopí…chlapi neradi slyší, že jsou mamánci - z vlastní zkušenosti. Ale že by proti tomu něco dělali to ne, raději budou říkat, že v tom vidíš ty problém, že je to normální a takové kecy ![]()
Foxinko to jsem taky zvědavá.Ale je to chlap,tak uvidím.Právě aby to nemuseli řešit. ![]()
Nikoltea-no já Ti nevím koho podle ní bude,ale jako nahrála mi na super smeč
Přítel bohužel říkal,že jemu to nikdy neřekla což mě štve,ale uvidíme jak bude reagovat v porodnici
Příteli si to napsala dobře,ale záleží jak to bude chtít řešit,snad tak,aby jste si to mezi sebou urovnali a začali od začátku plánovat Vaše společné bydlení jen sami bez tchýně nebo Vás rozeštve což se jí zatím bohužel úspěšně daří,ale patřilo by takovým nakopat,omlouvám se,ale takhle to cítím.
Draková-Tím líp že ti nahrála:-) ted mluví tak a ža bude maličké na světě tak bude mluvit myslim jinak. Tak nevím o co jí šlo když přítelovi to neřekla.Ale aspon jí to můžeš říct že když není její vnouče tak že jí ji nemuséš tak dávat.
Jo,nepochopil to,večer jsme si spolu volali,což jsem říkala že mu to nezvednu,ale byla jsem zvědavá.Tak mě řekl že píšu blbosti a že vůbec nevím o co jde. No tak když mě nic neřekne tak jak to mám vědět?Ale jedno vím jistě,velikost kuchyně opět podle maminky.a když jsem to s ním chtěla řešit tak bouchl do stolu a řekl naštvaně:zase začínáš?Mám ti ten telefon položit?A bylo hnd vyřešené a řekni mu že chceš začít od začátku znovu a jinak.Vůbec se neomlouvej,na ni slova nešetři,ona taky nešetří s drzostí.Celkem mě tím od něj odrazuje.
Nikoltea-to nevypadá dobře. Tchýně se vás krásně snaží rozeštvat a on nic nevidí. Bude si muset najít chvíli a promluvit si, jinak mu řekni, že když tam bude maminka, tak tam nepojedeš.
Foxinko-on vše ignoruje,nechce to řešit.Já sama s tím nic neudělám.Nebo nevím co mám říct jeho mace.Jemu to můžu říkat horem pádem a ignoruje to. ![]()
Nikoltea píše:
Foxinko-on vše ignoruje,nechce to řešit.Já sama s tím nic neudělám.Nebo nevím co mám říct jeho mace.Jemu to můžu říkat horem pádem a ignoruje to.
Anonymní-napsala jsem mu že si s ní potřebuju opravdu vážně promluvit.S ní bych si mohla promluvit,ale dělala by blbou.Jak nás nechce rozdělit atd..
Nikoltea-teda taky to nevidím nějak dobře on to prostě řešit nehodlá,ale měl by si uvědomit,že to Váš vztah ničí a nedej bože,aby nezničil úplně.Držím palce ať se to nějak otočí a příteli dojde konečně co se děje.
Já sem se dneska dozvěděla,že budoucí tchýni vadí,že se s ní neradím,ale nedokáže pochopit,že moje mamča je mi prostě bližší o mnoho víc než ona,která je prolezlá faleší a pomluvami co o mě říká.Asi si usmyslela,že jí každej musí lézt do zadku a bude se s ní chodit radit o to já nestojím mamča mi třebas poradí,ale stejně si udělám to co uznám za vhodné,ale tchýni se s tím svěřovat nebudu je to moje a přítelova věc jak věci děláme a dělat budeme ![]()
Draková-bojim se že to nepochopí,je to jeho maminka.Pak bych u řekla že tím pádem ten vztah nemá cenu.
Proč by ses měla radit s ní,od toho máš svou mamku,s ní se může radit tvůj přítel a uznat sám za vhodné. a když je falešná a pomluvačná tak máš důvod se s ní neradit.Jo ty se s ní budeš radit a ona tě bide pomlouvat.tůůdle. ![]()
Devcata me napadla jeste jedna vec jak na tchyne. Rict pritelum ze s tchyni poradite o jedne veci o ktere pritel bude vedet a hlavne aby to byla vec kterou dokazi otocit proti vam a tchynim to rict ze v tom chcete poradit a pockala bych si az budou volat synackum a ztrapnovat vas. A pak bych zautocila. Na svini stejne jak ona namne tak ja nani. Tco oni delaj tak to otocit proti nim. Jinak me uz nic nenapada jak sundat svinim svatozar. A pamatovat si MAMINKA NENI BUH A ANI PREZIDENTKA SVATA ABY ROZHODOVALA ZA OSTATNI
draková - naprosto stejná situace. Neradím se s ní, neposlouchám její rady, jen je ignoruji, málo se s ní vídám (podotýkám málo je 3-4*týdně), dělám všechno špatně…kdy už bude konec ![]()
Anonymní-jenže mě nenapadá co si vymyslet ![]()
Foxinko,Draková-smekám před vama s tou trpělivostí.
Už jsem se dozvěděla proč ta jeho mamka do bydlení mluví.
Jeho otec nechal ten barák napsat na přítele půlku a půlku na jeho mamku.Tak a já můžu sklapnout.Takže když budeme s přítelem spolu bydlet ona si tam klidně může být každý den,je to bohužel napsáno i na ni.Když se mi něco nebude líbit já budu ta která si může dát odchod. ![]()
Nikoltea píše:
Anonymní-jenže mě nenapadá co si vymyslet
Foxinko,Draková-smekám před vama s tou trpělivostí.
Už jsem se dozvěděla proč ta jeho mamka do bydlení mluví.
Jeho otec nechal ten barák napsat na přítele půlku a půlku na jeho mamku.Tak a já můžu sklapnout.Takže když budeme s přítelem spolu bydlet ona si tam klidně může být každý den,je to bohužel napsáno i na ni.Když se mi něco nebude líbit já budu ta která si může dát odchod.
Je to jen jeden barák.Já bych tam měla jenpřechodné bydliště.Což trvalé nechci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat