Tchýně a řeči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
3.10.18 15:49

No - trošku mi přijde, že si představujete divoké věci, které tak babička vašeho dítěte nemyslí.

Pokud má zájem trávit víc času s vnučkou, tak se normálně domluvte na nějakém pravidelném čase- nečekejte že najednou jen tak bude volata nabízet hlídání. Zejména když vy si zakládáte na tom, že vy se staráte o svoje dítě a nikomu ji nepůjčíte.

Přestaňte fantazírovat jak je proti vám a psát o tom na internet a začněte s ní komunikovat jako dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
3.10.18 16:06

@Bábrdl mně i z dalších diskuzí přijde, že si to hrozně vztahujes na sebe. Podle vseho asi vztahy nebudou úplně ok a půjčování dítěte je jen vyvrcholení. Zase netřeba vsem predhazovat scénáře, jak matky synů jednou umřou samy jako „ty druhé.“ tchýni bych dítě svěřila bez problémů, své matce nikdy. A to má tchýně syna ;)

• Citovat
  • Upravit
26747
3.10.18 17:57
@Anonymní píše:, no nejradši by me videla v praci a ona by převzala vychovu a peci.Ona prostě chce at já,, vypadnu

Na to si proboha přišla jak??? :roll: Do toho meleš o tom, že nikdy nehlídá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.10.18 17:59
@Anonymní píše:
@Bábrdl povozeni nabidnuto bylo, její odpověď byla at ji malou dovezu do práce a já si jdu kam chci ????

A kde by měla hlídat? U vás doma, abys mohla založit diskuzi, že ti kouká do šuplíků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.10.18 18:04
@Bábrdl píše:
Takže mají tvého syna rádi. To je strašný zločin…

Protože ty „cítíš“, že tě chtějí odstrčit.

Ještě, že jsou tu tvoji úžasní rodiče, kteří nesislaji, nemykaji a nestojí mu furt za zadkem aby se nehodou pro hračku nemusel natáhnout sám.

Jenom smůla, že ty budeš jako matka syna ta druhá babička, ta, co dělá všechno špatně :D
:P hi hi, to jo no :palec:

PS:kdokoliv, kdo to přebalování vezme aspoň na jedno odpoledne za mě je velice vítán :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.10.18 18:35
@Anonymní píše:
U nás teda tchánovi měli kecy už v porodnici jak k nim malej bude jezdit a oni hlídat. Prd. Jejich dcera má tříletý dítě a nebylo tam nikdy ani půl dne samo, takže nechápu co chtějí za vyjádření od ženský den po porodu, která je plná hormonů.. když tam jedu, tak s nechutí. Vadí mi i když chtějí chovat malého, protože z nich úplně cítím jak by mě od něj nejradši odstrkali a nejradši nedali ani na kojení. Hned se chlubili že můžou prwbalovat a koupat, že to dělali u malýho když tam byl se švagrovou, na to jsem.jen řekla Hmm (asi jako na většinu poznámek) a dal.si tyhle věci děláme s mužem sami. Místo ho na procházce nechat v kočáře vyspat, tak ho tahali ven a dělali si fotky, což jsem zjistila až náhodou když mi ukazovali nějaký fotky v mobilu a vyskočily i tyto. Ani se mi radši ‚nepchlubili‘. Takze než trochu odroste, tak mají smulu. Moji rodiče už hlídali, protože neprudi. Malého mají neméně rádi, jenom na něj nesislaji, nemykaji a nestojí mu furt za zadkem aby se nehodou pro hračku nemusel natáhnout sám

To jsou strašný lidi, když se zajímají o svoje vnouče a navíc si ho bez dovolení MATKY klidně vyfotí ! Kriminálku na ně !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.18 19:22

@Bábrdl holt jsem super matka, která vše zvládá sama a nepodstrkuju všem děcko aby se starali ostatní. když ti někdo bere kočár pod rukou a ani se nezeptá, tak mi to fakt vadí. nikdy jsem neřekla, že je zločin mít rád své vnouče, jenom je jejich chování spíš jako rodiče a to mi vadí protože moje dítě rodiče už má. Kdyz jim vlastní dcera dítě nesvěří, tak to taky o něčem svědčí @overlord A když ti vrátí uřvané přetažene dítě jenom proto, že si museli dělat fotky místo toho aby ho uspali, tak ani to mi není lhostejné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.18 13:54
@K92 píše:
Moje tchýně si pochvalovala, jak to bylo super s miminkama od švagrové. Ona totiž nekojila a děti už v šestinedělí půjčovala na celý den. Dala jen UM a nazdar… Já bych to nezvládla, kojim a jsem asi pořád pod palbou svých vlastních hormonů. Když jsem bez dítěte (10m) déle jak 4 hodiny, začnu být nervózní. Myslím, že se tim kojením vytváří větší pouto, jinak si to neumím vysvětlit.

tím to nebude, já kojila jen 4 měsíce( a to byl ještě celou dobu boj s cévkou a následným dokrmem). teď má malá 20 měsíců a taky se na déle než 3 hodiny nevzdaluju

• Citovat
  • Upravit
27.11.18 18:49

Spaní u tchyně

Dobrý podvečer mám dotaz nevím zda už jste se stim některá setkala. Ale jsem už 2 a půl roku rozvedena. Nemam problém dceru dávat bývalé tchýni. Nikdy jsem jim styk nezakazovala, ale teď poslední měsíc co tam dcera o víkendech spala se mi v noci budí a je neskutečně drzá. Tak sem bývalému řekla ze nechci aby tam dcera spala po tady tom. Ať tam chodí s tím problém nemam ale ať spi u nej. A dneska mi tchyně psala ze jak ji to nedovolím bude to řešit jinak a jinde. Má nějakou šanci se něčeho domoci ???dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
27.11.18 18:53

@Klára1701 podle mě nemá. Má právo na styk s vnoučetem, ale nikdo neříká, že to musí být zrovna spaní u ní doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
27.11.18 18:56

@Klára1701 I prarodiče mají právo na vnoučata a kdyby to chtěla dát k soudu, vyhraje. Proč se dcery nezeptáš co se u babičky stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36178
27.11.18 18:57
@Klára1701 píše:
Dobrý podvečer mám dotaz nevím zda už jste se stim některá setkala. Ale jsem už 2 a půl roku rozvedena. Nemam problém dceru dávat bývalé tchýni. Nikdy jsem jim styk nezakazovala, ale teď poslední měsíc co tam dcera o víkendech spala se mi v noci budí a je neskutečně drzá. Tak sem bývalému řekla ze nechci aby tam dcera spala po tady tom. Ať tam chodí s tím problém nemam ale ať spi u nej. A dneska mi tchyně psala ze jak ji to nedovolím bude to řešit jinak a jinde. Má nějakou šanci se něčeho domoci ???dekuji

Tak otázka je, jak často tam teď spí, jestli jí tam odkládáš každý víkend, jinak si neumím představit že by občasná návštěva měla nějaký vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
27.11.18 18:58

@Klára1701 co vim,tak kdyz doslo az na soud,tak se styk urcil treba na jedno odpoledne v tydnu :nevim: pripadne zalezi na tom jak casto ma dceru otec ..

• Citovat
  • Upravit
27.11.18 19:02

Já sem ji sama od sebe o hlídání nikdy neřekla. Když si chtela vzít vždy to bylo když nemohl bývalý. K němu dcera chodí každý víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.11.18 19:15

Tak hlavně, tobě není nic do toho, kde dítě spí, když ho má v péči otec, pokud to není pod mostem. jestli spí u něj nebo u babočky, do toho ty nemáš co mluvit. Divím se, že tě otec nepošle do patřičných mezí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová