Tchýně a řeči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
28.11.18 19:21

@inkakřivák Coooo??já ale na tohle vůbec nereagovala . :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.11.18 19:27

@Annabela11 A proč by měla mít nárok vědět, kde je, když jí má otec? To je snad jeho věc,ne? Ona se mu taky určitě nezpovídá, co s dítětem dělá, když je u ní. A nárok to vědět určitě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.11.18 19:28
@Annabela11 píše:
@terinka4444 Rozhodně má nárok vědět kde dítě je když není u ní…Psát že ji do toho nic není je hovadina.

dítě je u otce. Tečka. To je jediné, na co má nárok vědět. Otec není zbaven rodičovských práv, tudíž stejně tak jako oan nehlásí otci, a nemusí mu hlásit, kde je a co dělá s dítětem a komu ho dává hlídat a jestli dítě spí u jejích rodičů, tak to stejné platí pro otce v jeho době. Dokonce, půjdeme-li dál do soudních sporů, kdy jdou rodiče skutečně do boje, což jí důrazně nedoporoučuju, tak nemá matka nebo otec v době, kdy ho má druhý rodič ani nárok na to dítě kontaktovat telefonem, je na to dost rozsudků. Takže prostě jsi mimo, tvrdit jí opak je úplně mimo. Nijak to nesouvisí s tím, jestli se to mně líbí nebo nelíbí, jestli s tím souhlasím nebo nesouhlasím, píšu fakta. A je úplně jedno, jestli se tobě ta fakta líbí nebo nelíbí. Aktuálně kamarádka má děti ve střídavé péči, nedobrovolně, myslíš, že jí to bylo něco platné, že ona je ta maminka a kdo je víc? Nebylo, a jdeme dál, otec úplně nepečuje, děti mladšího školního věku v jeho týdnu chodily za ní do práce, že mají hlad, ona jim dávala jíst, a hádej co, nesmí. Nesmí se s nimi stýkat, nesmí jim dávat jídlo, nesmí jim volat. Natož aby snad určovala, co budou dělat a kde budou spát. Takže znovu, tenhle boj zakladatelka nechce, pokud jde jen o spaní přes víkend šestiletého dítěte u babičky, je naprosto nesmyslné pouště se do boje, protože se jí to mlže pěkně nevyplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.18 20:00

@Monchichik Když se zeptá co dělají a kde třeba jsou?tak ji otec nemá odpovědět nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.18 20:01

@terinka4444 Jáj taková délka…to si přečtu až zítra.Preji krásný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.11.18 20:03

@Annabela11 A jako kdy se zeptá? Může se třeba zeptat při předání dítěte, co dělali a kde byli, ale je to jeho dobrá vůle jí to říct. Když si to vezmeš obráceně, ona mu taky nehlásí co kdy, kde a proč. Nevím, proč by to musela vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.18 22:19

Pokud je dítě u obou rodičů v pohodě, tak druhého nemusí zajímat, co se tam děje, ale pokud se vrátí s nějakým problémem, v nepohodě, vystresované, prostě jiné, tak at je to matka, nebo otec, MAJÍ právo na to vědět, co se s dítětem děje, kde s ním ten druhý je a co tam dělá a oba by měli potlačit to, co poškozuje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
28.11.18 23:16

S tchýní bych si především promluvila hned další den potom, co se problém vyskytl. Vysvětlila slušně a v klidu co se stalo a opět se slušně a v klidu zeptala zda netuší, čím to může být. Je to v podstatě malichernost která mi nepřijde jako důvod proto, hned vyžadovat aby tam malá nespala. Každopádně se též úplně neztotožnuji s tvrzením; je u otce, jeho věc co dělají a kde jsou. Rozejít se (nedej Bůh) s partnerem tak mám jistotu, že bude naprosto chápat, že jsem máma, mám o malého strach a zajímá mě, jak se má a co kde dělá tudíž by mě informoval kdykoliv bych se ozvala-stejně tak bych ho informovala klidně já. Ale zase jak píše Teri; to chce harmonické nebo alespoň slušné vztahy. Možná byste si mohla zkusit s tchýní i ex partnerem promluvit. Případné války prohraje akorát chudák dítě, které bude všem vrbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.11.18 06:25

@muffin98 Přesně tak! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.11.18 06:28

@terinka4444 Já s tebou prostě nesouhlasím …Tak to v životě prostě chodi.Vic lidi víc názoru. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.11.18 10:04

@Annabela11 Klidně může otec říci jsme u babičky a hotovo. A ona s tím nenadělá absolutně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.11.18 10:34
@Annabela11 píše:
@terinka4444 Já s tebou prostě nesouhlasím …Tak to v životě prostě chodi.Vic lidi víc názoru. :mavam:

Ale tk jiste, to nemudis souhlasit. Ja s tim, jak je ro nastaveno take nesouhlasim, to nicmene absolutne nic nemeni na faktu, ze otec nema povinnost infkrmovat matku, matka nema jak ho donutit. A opacne. Pokud nebude fungovat dobrovolna kominikace, pravni narok na to neni. Tvoje nrsouhlasim ji je na nic, ja tsky nesouhlasim. Kdyz bude prudit, nebude mozna dohoda, otec to prozene pres soud, vyhraje otec. A rikat ji nemusi vubec nic.a nechat si neco zakszovat uz tuplem ne. Navzdory tvemu nesouhlasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.11.18 10:36

@terinka4444 :lol: :lol: Ty jsi se do toho pořádně opřela teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.11.18 11:12

@Annabela11 protože jí podsouváš nesmysly. A protože pokud bude tchyně s otcem bojovat, vyhrají a ona spláče nad výdělkem. A nějaké Annabella říkala, že ale já jsme matka a já mám právo vědět a rozhodovat jí bude k ničemu. Hlavně, že se bavíš. O tvoje dítě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.11.18 11:15

@terinka4444 Nebuď tak urputná…měj se krásně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie