Tchyně a tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
5.7.16 18:45

@cajkp Neřešila bych to. Ty víš, jaká je pravda, a oni ať si srovnají svoje ulhané svědomí sami… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.16 18:46

@cajkp
Já bych tak malé dítě třeba na týden s tchánovci nedala. Stýskalo by se mi. A jaký je tchán řidič?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.7.16 18:46

Přítel má ještě dva syny, kteří už za dědou a babičkou nejezdí, protože neposlouchali nic jiného než všechny možné výhrady na jejich mámu…u toho jsem mnohokrát byla. Přestali jezdit z vlastní vůle. Jen nechci aby to tak probíhalo i se třetím vnoučetem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
5.7.16 18:47

@cajkp Tak neni nic snazsiho, aby partner zvedl telefon a zeptal se jich, zda s tim tedy mate pocitat, ze xxx rikala, ze jste jim to zakazali a vy ted nevite, na cem jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
5.7.16 18:48

Spíš teda koukám, že bys pustila dvouročního bez tebe do zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.7.16 18:49

@Russet Řidič je asi dobrý ale taky už mu bylo 60. Špatně se může udělat i mladším ale ta pravděpodobnost je tam větší. Není zrovna zdravotně stoprocentní, je v invalidním důchodu kvůli záduše (snad se to tak jmenuje) a A tchýně neřídí vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.7.16 18:53

@Whiskin Když ho mají na víkend, tak se o něj starají dobře, myslím si že by to s ním zvládli…nebyla jsem z toho unešená proto jsme chtěli navrhnout ty čechy…ale asi nic co uděláme nebude nikdy spránvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.16 18:58

@cajkp
Já bych je samotné s ním prostě nepustila. A jelikož se moc nemusíte, společně to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.7.16 19:09

@Russet no společně by to opravdu nešlo. Prostě mě mrzí to jejich chování…já taky dědu s babičkou před malým nepomlouvám. Přitom ze začátku jsme měli vztah moc dobrý, ve chvíli kdy jsem otěhotněla to začalo jít z kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
5.7.16 19:12

@cajkp Tak netvrdím, že se starají špatně, kdyby ano, asi vůbec neuvažuješ o dovče. Zdá se mi to prostě hrozně brzy je pustit do zahraničí. A teda před tebou klobouček- nemáš je ráda, ale nemáš problém jim dítě dát. To se tady moc nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.7.16 19:14

@Kobliha51 Ráda je určitě nemám po tom všem co nám udělali, ale to že je nemám ráda já mě neovlivňuje v jednání týkající se malého. Více méně nás vyštvali…přitom byt v patře si vybudoval přítel ze svých peněz (a také pomocí úvěru, který stále splácíme, přesto že jsme byli nuceni si postavit bydlení jinde. Dům je ale napsaný na tchána, takže jsme si vyslechli i to, že tam s malým nejsme a nikdy nebudeme doma.
A bylo toho mnohem více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
5.7.16 19:15
@Anonymní píše:
Rodiče jsou spolu. Prarodiče nedokážou tolerovat rozhodnutí rodičů (rodiče) když se jim ten názor nelíbí nebo s ním nesouhlasí.

Tolerovat nebo respektovat? To je rozdil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.7.16 19:18

@Whiskin Nechtěla jsem aby se naše rozepře dotkly malého i když několikrát to vzniklo vlastně i kvůli synovy. Na stýskání moc nejsem, byla jsem teď půl roku v práci. Fakticky je totiž na mateřské přítel a tak mi to asi proto tolik nepřijde, že by měl být týden malý pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
5.7.16 19:25
@zuza123 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Můj tchán a tchýně jsou u nás doma každý volno, každou dovolenou, každou sobotu a neděli. Je to neúnosný. Já jsme na rodičáku a chodím při tom do práce. Můj muž taky chodí do práce na 3směnný provoz, takže se střídáme o malýho a nevidíme se skoro celý pracovní týden a o víkendu jsou u nás tchán s tchýní od rána až do 23.hod večera. Je to k zbláznění. a ještě to jejich co by se mělo udělat (rady a MUSÍ UDĚLAT - jinak se naštvou) a rady jak mám vychovávat svýho syna , kdy mu mám dát najíst a kdy pít a kdy ho mám přebalit. Chtěla bych být taky se svým manželem a snašim synem sama, jako normální rodina a užívat si víkendu a výletů a dovolených, ale nemůžu jsou u nás nakýblovaný jeho rodiče s jejich radami. Chápu, že mu moc pomáhají s barákem, který jsme si koupili (já a manžel, ale vypadáto, že to patří jeho rodičům a jemu). Ať mu pomáhají, ale s mírou. Ať si tam jezdí třeba jednou týdně a jsou tam až do večera nebo víckrát, ale na kratší dobu. Né každý volno aby tam byli a radili co mám dělat. Kdy mám zametat, kdy mám vysávat. Už mě to štve. A když něco řeknu manželovi, že jsem si vzala jeho a né jeho rodiče, tak je zle, že by jsme se mohli i rozvádět.

Tak makat a platit by mohli, ale radit ne :-) ty mas problem, proc se neseberete s muzem a nejedete na tu dovolenou. :-)

Vy mlady chcete vsechno hned a ted a niuc za to :-) alespon nejaky respekt ke starslim a zkusenym :-) ja vim nekdy je to na :pocitac: ale kdo vam brani si zivot udelat po svym a za svy… Jenze na to nemate love ani rozum ani trpelivost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.7.16 19:29

@Roker Odpovídáte na 6let staré dotazy, já jsem diskuzi obnovovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie