Tchýně a úklid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
2.11.14 11:29

Ja to mam skoro totez. Bydlime v rodinnem domku s muzem nahore a dole tchyne.Ona si tu privedla sveho pritele (je to muzuv stryc).Protoze ona pry nechce byt sama.Ja se potykam s tim problemem, ze ji se nelibi, ze nedelam na zahrade nic a nebavim se s ni.Vsak taky o cem? Za muzem chodi, ze je treba udelat to a tamto. A ten jeji pritel sedi na zadku v kresle a nechava se obskakovat. Neudela absolutne nic. Vzdycky, kdyz si chce tchyne poztezovat, tak si zavola muze dolu a potichu mu rekne, ze neudelam na zahrade nic. Barak je napsany na muze, jenze si tu nemuze nic udelat podle sveho. Protoze pry nicime jeji celozivotni dilo na zahrade.Ja jsem podle ni spatna zenska a muzovi rekla, ze se vubec nepotatil.
Ja bych klidne na zahrade delala.Ale nebudu delat neco, co chce ona.Ja si nemuzu udelat bylinkovou zahradku, ja si nemuzu koupit bazen, tak co ja tam budu delat.
Kdyz se s chlapem pohadali a muz ji rekl, ze dela svemu priteli "ku.vu pro vsechno, tak ona to pochopila, ze ji rekl, ze je ku.va.No a muzi o me rekla, ze jsem ku.va,ze jsem se prestehovala k muzi po dvou mesicich, co jsme byli spolu. Takze taky peklo s tchyni :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
2.11.14 11:36

@lenusek11111 Musíte to vyřešit tak, že každý bude mít na zahradě svůj prostor. My máme každý svoje, nic nemáme společně.

• Citovat
  • Upravit
1575
2.11.14 11:56
@šmoulinka71 píše:
@lenusek11111 Musíte to vyřešit tak, že každý bude mít na zahradě svůj prostor. My máme každý svoje, nic nemáme společně.

To nepůjde. Protože když jsme si chtěli udělat své posezení, tak přišla s tím, že tam to nepůjde, protože tam je dobrá hlína na výsadbu.
Nakonec to došlo do takového extrému, že mu řekla, že zajde za právníkem a že bude chtít barák i se zahradou zpátky. Ale co jsme do toho vrazili, to už jaksik je mimo.
Takže s ní vůbec nekomunikuji. Nemá to smysl.Pro mě zbytečná ztráta energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.11.14 11:58

Holky k tomu uklidu, my sice nebydlime spolecne s tchyni, ale s pritelovou babickou(my s pritelem a ja tehotna nahore a babicka dole-spolecna socialka a kuchyn) a kazdy vikedn, kdyz prijedou rodice od pritele na navstrvu(nejradsi bych odjela nekam hodne daleko)mi rika tchyne co a jak si neumime uklidit-kdyz treba nejsem doma(jedu jen na nakup)tak mi nahore v obyvaku uklidi..kdyz jsem jeste chodila do prace tak mi i vyprala a obleceni ulozila do skrine! pripada mi to jako naruseni soukromi, ale pritel rika, ze muzu byt rada, ze mi pomuze:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
2.11.14 11:58
@lenusek11111 píše:
To nepůjde. Protože když jsme si chtěli udělat své posezení, tak přišla s tím, že tam to nepůjde, protože tam je dobrá hlína na výsadbu.
Nakonec to došlo do takového extrému, že mu řekla, že zajde za právníkem a že bude chtít barák i se zahradou zpátky. Ale co jsme do toho vrazili, to už jaksik je mimo.
Takže s ní vůbec nekomunikuji. Nemá to smysl.Pro mě zbytečná ztráta energie.

tak to neřeš ty, tohle ať si vyřídí manžel. A jestli není přístupná soukromí, tak bych ji řekla nazdar.

• Citovat
  • Upravit
1575
2.11.14 12:30
@šmoulinka71 píše:
tak to neřeš ty, tohle ať si vyřídí manžel. A jestli není přístupná soukromí, tak bych ji řekla nazdar.

Ja to neresim.Ale rikam muzi, at si to vyridi sam.On to resi tim, ze se pohadaji, ale stejne se nic nezmeni. Proste ja jsem ku.va a muz je blbecek. Protoze tohle z nej delaji. Proste jsem prestala komunikovat.
A vanoce pry bude s nami, protoze jeji pritel jede za svou rodinou.Ja mam tuseni, ze to v sobe neudrzim a reknu, ze s ku.vou prece nemuze travit vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
2.11.14 12:33
@kvetinova píše:
Holky k tomu uklidu, my sice nebydlime spolecne s tchyni, ale s pritelovou babickou(my s pritelem a ja tehotna nahore a babicka dole-spolecna socialka a kuchyn) a kazdy vikedn, kdyz prijedou rodice od pritele na navstrvu(nejradsi bych odjela nekam hodne daleko)mi rika tchyne co a jak si neumime uklidit-kdyz treba nejsem doma(jedu jen na nakup)tak mi nahore v obyvaku uklidi..kdyz jsem jeste chodila do prace tak mi i vyprala a obleceni ulozila do skrine! pripada mi to jako naruseni soukromi, ale pritel rika, ze muzu byt rada, ze mi pomuze:(

To kdyby mi prisla jeste delat poradky do me domacnosti, to bych se uz asi neudrzela.To ma odvahu. A ty si to nechas libit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
2.11.14 12:34

@kvetinova Tak to taky tak ber, přestaň si to brát osobně a že ty jsi neschopná a udělej z toho přednost. A´t si nakonec říká, co chce ne?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
2.11.14 12:36
@lenusek11111 píše:
Ja to neresim.Ale rikam muzi, at si to vyridi sam.On to resi tim, ze se pohadaji, ale stejne se nic nezmeni. Proste ja jsem ku.va a muz je blbecek. Protoze tohle z nej delaji. Proste jsem prestala komunikovat.
A vanoce pry bude s nami, protoze jeji pritel jede za svou rodinou.Ja mam tuseni, ze to v sobe neudrzim a reknu, ze s ku.vou prece nemuze travit vanoce.

Hele mluvením ničeho nedocílíš. Nikdo tě tam nedržía pokud ti to nevyhovuje, tak tam nebuď.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
2.11.14 12:37
@lenusek11111 píše:
To kdyby mi prisla jeste delat poradky do me domacnosti, to bych se uz asi neudrzela.To ma odvahu. A ty si to nechas libit?

A co je na tom špatného, že ti někdo pomůže?

• Citovat
  • Upravit
298
2.11.14 12:37

@kvetinova ano ano tahle to je u nas, když jsem byla dřív v práci šmejdila a uklízela, já pak kolikrát hledala kde mám věci do kuchyně… No prostě je to fakt někdy těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
2.11.14 12:39

Matka mojí matky byla schopná přijet z jiného města, mé matce vyžehlit a přerovnat skříně. Pamatuji si z dětství, jak se zhádaly, babičce rodiče sebrali klíče od bytu. Jako moje matka je fakt bordelářka, moje děcka to asi mají po ní, ale až budou fuč, rozhodně k nim nepolezu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
2.11.14 12:42
@šmoulinka71 píše:
A co je na tom špatného, že ti někdo pomůže?

Beru, kdyz pomuze.Ale ne, kdyz leze vsude mozne bez toho, anoz by ji o to uzivatelka pozadala.To ji rovnou muze prijit neco udelat, jak budou s manzelem v tom nejlepsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.14 12:43

Jinak je velmi těžké bejt ledově klidná a pouštět to druhým uchem ven, Holky ona dole furt uklízí, meje okna, dokonce zametala silnici před domem, pač traktor udělal bordel. Ŕíkám si v duchu že je maniak na uklízení, no stále se se mnou nebaví, ráno jsem jí dala vánočku ani nepoděkovala, nechci tu mít doma napětí, tak jsem se snažila, jako příměří. Tak na ní kašlu.

• Citovat
  • Upravit
1575
2.11.14 12:45
@šmoulinka71 píše:
Hele mluvením ničeho nedocílíš. Nikdo tě tam nedržía pokud ti to nevyhovuje, tak tam nebuď.

Jasne, ze me tam nikdo nedrzi. Nicmene kdyz je to ma domacnost, pak si v ni budu taky rozhodovat.Aby mi vyrvala kdovi co a pak delala jako ze se nic nedeje…Clovek nezapomina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová