Tea tree oil u ročního dítěte

292
4.7.15 19:56

Tea tree oil u ročního dítěte

Používal jste někdo Tea tree oil (na kůži) i u dětí mladších 3 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
4.7.15 20:19

@Terunka Ne, leptá to i jemnější kůži dospěláků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.7.15 20:27

@Terunka ja som malej Tea Tree mastickou vyliecila opar ked mala rok. Opakoval sa jej dovtedy docela casto. Uz rok ziadny nemala :dance: Vlastne som pouzila aj olej ale nakvapkala som ho na vatovu tycinku a malej tym opar potrela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.7.15 20:32

@kotyk @Mäuschen Hmm, tak uvidíme jaká bude noc..malýmu jsem to namazala na stroupky po neštovicích (ale moc jich neměl), vůbec mě nenapadlo, že není vhodný pro prcky.. :nevim: Asi se mi zapařil mozek z toho horka :zed: Až pak jsem na tuhle informaci náhodou narazila.
Jaká je kdyžtak „první pomoc“ v případě alergické reakce? Napadá mě opláchnout ho vodou a fenstil kapky.. Ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.7.15 20:56

Když bude mít alergickou reakci, pofrčíš do nemocnice. Ale vzhledem k tomu, že alergické reakce nastávají celkem rychle, tak už bys touhle dobou řešila opuchlého potomka ;) Pokud to bylo jemně a na zatažené stroupky, nejspíš se nic nestane. Je to mrtvá hmota a zase tak děsně žíravé to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
4.7.15 21:00

Já si tuhle info přečetla až když byly malý 2,5,od nějakých 10měs sem používala na oděrky místo desinfekce a žije. reakci nikdy neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.7.15 22:19

@kotyk Malej je v pohodě, tak snad to bude ok..jj bylo to jen do stroupků a vždycky trošku..
@mattule Snad bude prcek taky bez reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.7.15 22:38

Používala jsem u takhle malých dětí zředěný a nikdy jim kůže nereagovala špatně. Dávám ho i na prsa při kašli a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.7.15 23:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.7.15 23:30

Já bych se bála to použít u menšího dítěte. Vyzkoušela bych třeba na prst, nebo na malou část kůže, co to udělá, ale spíš bych se zeptala u lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.7.15 00:26

Normalne jsem davala, na mista, ktera nemohla oliznout. Vubec me nenapadlo, ze by to bylo spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek