Těhotenské cvičení Teplice

1357
16.11.11 19:43

Těhotenské cvičení Teplice

Teplické těhulky,
dneska jsem byla poprvé na těhu cvičení. (http://www.sarayawellness.cz/)
Předcvičuje tam moc přijemná paní, ale nikdo tam nechodí. Byla jsem tam tedy sama a příjde mi to škoda…Nechcete se některá připojit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3605
16.11.11 20:53

Munki,já vím,že hodně holek chodí do „domu plnýho pohybu“,potkávala jsem je tam před cvičením.

Mě osobně ty lidi(majitelé) neseděj. :nevim: Nevím,proč.Měla jsem z nich takový divný pocit,jako kdyby to byla sekta. :lol: :oops:
To jen příspěvek za mě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
17.11.11 10:57

Honey83 Je fakt, že ten chlápek, co to tam vede, je hodně divnej :-) Ale paní, co se mnou cvičila byla fakt moc fajn…Já jsem právě na netu hledala, kde jinde se dá ještě chodit na těhu cvčení a nic jsem nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
19.11.11 20:31

Munki,jak jsem psala a kam bych chtěla chodit i já,tak je „dům plný pohybu“,naproti divadlu.Nebo respektive trochen níže.Tak je to tuším každý pátek.Vždycky když jsem čekala na hodinu,tak se ze sálu vynořila skupinka těhotných. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
21.11.11 10:32

Honey Tak jsem to našla a mají tam cvičení od 15:30…manžel chodí z práce později, takže na tu dobu nemám hlídání…no škada, taky bych raději chodila tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
3.12.11 09:07

Munki,v týdnu jsem se potkala s kamarádkou,a bavili jsme se o těhotenských cvičeních,a prý je taky,jak je lékárna u soudu,vedle hned kadeřnictví Fresh,tak v tom vchodě nad nimi…Tak kdybys náhodou chtěla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.3.12 14:29

Zdravim, taky bych ráda chodila na nějaké těhu cvičení v Teplicích, ale nemam hlídani. Jsem na nemocenské, takže zase musím brát ohledy na vycházky. Nemají v domě plným pohybu dětský koutek? Nikdy jsem tam nebyla a na jejich stránkach jsem nic nezjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marlin83
13.9.12 14:49

těhu cvičení Teplice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat