Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je tu někdo kdo chodí na nějaké cvičení pro těhotné v Trutnově? Přímo v porodnici by mělo být cvičení zdarma, ale nevím jestli to ještě funguje. Na maily mi neodpovídají. Díky
Tak tam zkus zajít. Ty chceš rodit v Trutnově? Já bych šla do Vrchlabí příjde mi to nebe a dudy pokud máš tu možnost a tam určitě něco budou mít. Nebo se ti můžu zeptat kamarádek.
Na mě je asi Vrchlabí až moc alternativní a hlavně bydlíme na horách, rodit budu na přelomu ledna a února a do Trutnova to máme podstatně blíž než do Vrchlabí. Představa, že se v noci za chumelení a na ledovce v půlce noci ženem těma serpentýnama do Vrchlabí mě dost děsí. Porodit musím a myslím, že v Trutnově to zvládnu uplně stejně jako ve Vrchlabí. Na každotýdení cvičení je Vrchlabí daleko:( jinak bych tam klidně jezdila.
To cvičení je každou středu od 13 do 15 hod. v tělocvičně v suterénu porodnice. To je zadarmo, vede je PA, takže se můžeš i zeptat, na co potřebuješ.
Jsou tam taky jednou za měsíc předporodní kurzy pro páry za 200.- a je v tom proškolení, nějaký video a prohlídka porodnice.
Kdybys chtěla bližší info, zkus volat na 499866472 nebo 499866465, tam by ti měli říct víc.
@PETka72 píše:
Na mě je asi Vrchlabí až moc alternativní a hlavně bydlíme na horách, rodit budu na přelomu ledna a února a do Trutnova to máme podstatně blíž než do Vrchlabí. Představa, že se v noci za chumelení a na ledovce v půlce noci ženem těma serpentýnama do Vrchlabí mě dost děsí. Porodit musím a myslím, že v Trutnově to zvládnu uplně stejně jako ve Vrchlabí. Na každotýdení cvičení je Vrchlabí daleko:( jinak bych tam klidně jezdila.
Tak to jo. Já jen, že jsem slyšela jak je to ve Vrchlabí super a i recenze jsou jen kladne. Já z minula nemám k Trutnovské nemocnici důvěru ale nerodila jsem tam.
@Jaruše píše:
To cvičení je každou středu od 13 do 15 hod. v tělocvičně v suterénu porodnice. To je zadarmo, vede je PA, takže se můžeš i zeptat, na co potřebuješ.
Jsou tam taky jednou za měsíc předporodní kurzy pro páry za 200.- a je v tom proškolení, nějaký video a prohlídka porodnice.
Kdybys chtěla bližší info, zkus volat na 499866472 nebo 499866465, tam by ti měli říct víc.
Díky moc za informace. Pojedu se tam podívat.
@helbell píše:
Tak to jo. Já jen, že jsem slyšela jak je to ve Vrchlabí super a i recenze jsou jen kladne. Já z minula nemám k Trutnovské nemocnici důvěru ale nerodila jsem tam.
Slyšel jsem pár odrazujících věcí na Trutnov, ale na Vrchlabí taky tak stejně nevím. Na blbého doktora můžeš narazit všude tak budu jen doufat, že to všechno proběhne v pohodě. Poslední dobou se i množí velice pozitivní recenze na Trutnov tak uvidíme:)
@PETka72 píše:
Slyšel jsem pár odrazujících věcí na Trutnov, ale na Vrchlabí taky tak stejně nevím. Na blbého doktora můžeš narazit všude tak budu jen doufat, že to všechno proběhne v pohodě. Poslední dobou se i množí velice pozitivní recenze na Trutnov tak uvidíme:)
Určitě. Přeju ať je to super a ať jsou na tebe hodní. ![]()
Tedy to je zajimave hodne holek (veskere z meho okoli) co jsou z Vrchlabi jedou radeji rodit do Jilemnice, na Vrchlabi je leta spatna recenze ale i Trutnov neni bez problemu pred tremi lety se tu narodilo mrtve dite a nejaky doktor byl kuli tomu i u soudu. Ale taky jsem z Trutnova ale pochazim z VRchlabi tak ze slycham jek pro tak proti objema porodnicim. NEjlepe jit tam kde to mas nejblis, nejake trmaceni kor v zime je blbost, budes rada treba ze ujedes 15km. Cvicit se chodi jak je zde jiz zmineno od 13h do suterenu porodnice. Sebou staci pohodlne obleceni treba teplaky a cvici se jen v ponozkach, nebo nekdo bosky. N.eni to narocne a cvicitelka ti pripadne dotazy ohledne tehu, nebo nejakych otazek zotpovi.