Těhotenské kalhoty
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Začala jsem někdy kolem 24.tt, koupila jsem si v CA, zrovna jsem se strefila do víkendové akce 25% sleva na všechny kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ammisha Tak HM máme taky a těhotenskou modu taky
tak tam asi zítra zajdu. Dress code nemáme. Nosím normálně rifle. Nevím, jestli bych tu někde našla nějaký služný bazar. @gabriela82 No, kdybych měla termín takhle, tak to vyřeším šatama, sukněma, legínama - ale ty je bohužel zima a já ještě nějakou chvíli potřebuju chodit ven a tak.. @Janeet Já se sice vejdu, ale fakt to pak tlačí.. ![]()
tak děkuju za cenné rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ja koupila kalhoty tehotenske na aukru za 100kc a luxusni!!!cerne-klasika!!!super!!zkus tam mrknout!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti gatě jsou ještě větší a nechceš na tu chvíli kupovat menší, tak doporučuju gumičku na knoflík u gatí a nějaké delší tričko či blůzu, aby to nebylo vidět ![]()
Ale jinak není žádná hranice, od kdy by se měli nosit, poprvé jsem je nosila cca od konce prvního trimestru, podruhé snad od 6.tt, byla jsem nafouklá jak pumlíč, potřetí až po půlce těhotenství, celkem dlouho jsem si právě u bokovek vystačila právě s tou gumičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
second hand
Já našla super těhu kalhoty v sekáči.. s nízkým pasem a přišitým pásem přes břicho, prostě takové ty moderní (lacláče jsem nechtěla)..
Pokud se ti nechce utrácet a nevadí ti obnošené oblečení, pak doporučuji porozhlídnout se právě tam, s trochou štěstí narazíš na kousek akorát na tebe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys gumičku mám právě teď
celkem to funguje, ale i tak už to začíná být nepohodlné. Zkusím ten bazárek nějaký.
Projíždím teď mimibazar, ale jsou tam takové nic moc.. dole strašně široký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tůmička - Ty co jsem kupovala já nebyly až tak drahé - cca 800 Kč. Některé rifle byly ještě levnější, některé dražší. Ty budeš postavově asi jako já - a já měla problém sehnat něco v mé velikosti (všechno těhu-oblečení bylo dost velké). Já třeba kalhoty svojí původní velikosti stále dopnu, ale problém nastává, když se ohýbám nebo sedím - jsou nepříjemné. Mám v plánu si pak koupit ještě jedny kalhoty s tím úpletem na prostřídání, třeba manžestráky. Já jinak v práci chodím v bílém (jsem lékárnice) a kalhoty mám na gumu, tak doufám, že v nich ještě chvíli vydržím
Zatím je nosím pod bříškem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tůmička tak se mi povedlo najít ty rifle http://aukro.cz/…1902156.html přesně takové mám a fakt jsou super
jinak další už jsem si vyhlídla, půjdu asi do těch http://www.tehotne.cz/…ve-5175.html
- Citovat
- Upravit
@Tůmička píše:
Líbí se mi tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tak takový jsem měla do 8 měsíce, pak mi ta guma sjížděla a tak jsem si na poslední 2 měsíce koupila tyhle http://inzer.cz/…m-13776.html ůplně ty samé, sice jsem vypadala jako krtek ale byly pohodlný a když bylo horko, nosi¨la jsem sukni zapnutou pod pupkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janeet Jo, ale ty jsou velké
mám velikost S. Zkusím se mrknout někam do toho krámu no. Ale chci už zítra. @ammisha já taky dopnu krásně, nemám problém, ale jak sedím v té práci, tak to je za trest. Za hodinu mám křeče jak blázen a to tam sedím 10 hodin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klido si kup tehotensky, ja nosila snad od 9tt, bylo mi strasne zle a nesnesla jsem nic upnutyho pres bricho, takze jsem mela o
normalne tehotensky kalhoty s tim vysokym pasem pres brisko, pres to tricko, byla jsem jak v bavlnce. Ted jsem v 8tt a zatim nosim jenom pyzamo, pac neopoustim postel kv. silenym nevolnostem, ale mam v planu nakoupit tehotensky leginy a budu nosit pleteny saty, co jsem si nakoupila jeste pred otehotnenim. Jinak super veci maji v h&m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju všem za rady, tak jsem si nakonec dnes koupila zateplené legíny u čongů a jedny těhu kalhoty do začátku v HM za 200,–
mají vzadu zvýšenou gumu, aby drželi a ve předu jakoby ta guma se kříží a jde do špičky, aby mohlo vykukovat bříško. Čili nemají tu gumu přes břicho. A jsou super. Jsem v nich jak v tepláčkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tůmička jenom za 200? a jsou to těhu kalhoty? no musím se tam taky dojít podívat
- Citovat
- Upravit