Těhotenské kalhoty (ne džíny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@josslyn.n já mám černé kalhoty zrovna z CA, ale jsou už hodně staré. Jinak, že mě padají těhotenské kalhoty i ve velikosti, co mám mít, sjíždí mi neskutečně dolů. Nejlepší pro mě jsou legíny a přes ně šaty, v létě jen punčochy. Dělají i těhotenské sukně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já nosím těhotenské leginy, z HM, mam velikost S, sehnala sem na eshopu. Ale být tebou počkám, ve 3 měsíci nemůžeš mít takové bříško
já je kupovala v 5. a ještě sem v nich trochu plavala, teď sem v zatáčku 7. a teprv mi padnou jak mají
navíc za chvíli už bude teplo a v klasických kalhotech se brzo upeces, potom od května když už je horko je stejně pohodlnější mít třeba šaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajdi do specializovaného obchodu pro těhotenské oblečení. Vždyť v CA, HM a kolikrát třeba i v Marks and Spencer je těžké vybrat i normálně. Oblečení z Asie a ještě pro baby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jó, ve třetím měsíci (a to mi břicho vylezlo fakt brzo a do normál kalhot jsem se nevešla), ze mě taky všecko padlo
Nejlíp mi sedly právě HM, ony jsou to teda taky džíny, ale černočerný skinny, takže navzdory dresscode (džíny zákaz) jsem v tom do práce těhotenství odchodila, k tomu pěknej vršek. Ale nejradši jsem nosila šaty, to bylo pohodlný, rostlo to se mnou a dresscode to splňovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč sis zkoušela M, když máš S? Já HMmama měla hodně ráda, měla jsem odtud hodně věcí…ale celou dobu jsem měla moje XS nebo S…nosila jsem již od konce 3. měsíce, bylo mi to příjemnější než moje kalhoty.
A když bydlíš v Praze, já prostě v té době oběhla vždy všechna HMka, kde tu kolekci měli. Později už jsem mohla objednávat přes net, věděla jsem, co mi sedne.
Z CA a spol. mi bylo vše veliké celou dobu… Kamarádky ještě docela dost objednávají aktuálně z Bonprixu, ale s tím nemám zkušenost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně speciálka pro těhotné, žádný hm ca a tak. Sice vyšší cena, ale lepší výběr a kvalitnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@josslyn.n Já něco koupila v Lidlu a nosila k tomu šaty. Ty jsem kupovala u Jožánka a mají tam i halenky. Jinak jsem těhotenské oblečení kupovala ve stejné velikosti jako normální. A jinak jsem něco málo pokoupila přímo v obchodu s kojeneckými věcmi, tam měli i stojan pro maminky. A souhlasím, že ty ze speciálky byly i hezčí a na lepší příležitosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendi86 Protože S ani nebylo. Nevím, zda to bylo nějaké přebrané..? Ale v žádném obchodě jsem zatím na S nenarazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Kdepak bříško ještě skoro nemám, ale v průběhu dne, jak jím, se mi zvětší a pak mě klacické kancelářské kalhoty tlačí. Je to teď takové hloupé mezidobí, kdy normální oblečení není komfortní, ale na těhotenské ještě „nemám nárok“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@josslyn.n píše:
@Kriss Tina Kdepak bříško ještě skoro nemám, ale v průběhu dne, jak jím, se mi zvětší a pak mě klacické kancelářské kalhoty tlačí. Je to teď takové hloupé mezidobí, kdy normální oblečení není komfortní, ale na těhotenské ještě „nemám nárok“
Já to vyřešila legínama. Taky jsem to měla stejně jako ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla dvoje značky Esprit a super. Čistě bavlněné a fakt seděly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@josslyn.n já to znám, já bohužel musela nosit i nepohodlné, protože sme měli uniformy
možná by bylo lepší si koupit punčochy (i ty dělají kdyztak tehotenske) a šaty, ono ty těhotenské kalhoty mají ty břicha docela velké a když člověk ještě žádné nemá vypadá v tom komicky
u prvního sem nosila volné harémky, ale to nebude splňovat dresscode no
teď ty leginy, ale ze začátku jenom obyčejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda vetsinu tehotenstvi vydrzim s normalnima kalhotama, jen maji nizsi pas a jsou stretchove, mam je proste pod brichem. I ty tehotenske mam s nizkym pasem a jsou proste pod brichem jeste kratsi, jak to bricho klesne uz dolu…Mela jsem jedny klasicke tehotenske nachystane, ale nejak na ne nedoslo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal Taky mě napadlo koupit „bokovky“, ale nejsem si jistá, zda se vůbec ještě v obchodech vyskytují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@josslyn.n píše:
@Lenka_Hal Taky mě napadlo koupit „bokovky“, ale nejsem si jistá, zda se vůbec ještě v obchodech vyskytují
Ja normalne zadne jine nenosim, je mi totiz vsechno volne v pase. ALe kde je v CR sehnat neporadim, neziju tam
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit