Těhotenský test - 1. den zpoždění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
21.9.21 20:48

@kikinulka1010 sorry, zkušenosti s tímto testem bych řekla, že jsou zbytečné. Pokud máš 1 den vynechanou MS a máš takovýto test, tak je nanejvýš pravděpodobný, že těhotná jsi. Zítra si kup test jiné značky a uvidíš sama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
21.9.21 22:19

@kikinulka1010 vidím tam 2 čárky, za 2 dny bych testovala zase :palec: tento test znám a přišel mi ok, správně by měl být za 2 dny jasné pozitivní. Schovávala jsem si testy s datumem na porovnání čárky. Digitální mne zklamal…za dva dny se vypne a duch na proužku mi zdělí víc než nic neříkající stáří plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.9.21 22:34
@Kaktusanda píše:
Vzhledem k tomu že by se mělo testovat až když je 7 dní zpoždění, tam máš pěknou čárku, myslím že to konečně vyšlo

7 dní? Testovat se může už první den od vynechání ;) po 7 dnech by mi u mimoděložního praskl vejcovod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
21.9.21 23:04

@Skaiqy a jak ti pomůže, když se otestujes hned, jak menstruace vynechá? To hned druhý den běžíš na gyndu, kde nic nezjistí? Stejně půjdeš na prohlídku nejdřív tak za čtrnáct dní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.9.21 23:50
@darekp píše:
@Skaiqy a jak ti pomůže, když se otestujes hned, jak menstruace vynechá? To hned druhý den běžíš na gyndu, kde nic nezjistí? Stejně půjdeš na prohlídku nejdřív tak za čtrnáct dní, ne?

vzhledem k předchozímu mimoděložnímu a autoimunitní nemoci jsem donucena k okamžitému sledování, upravení léků a diety ;) takže nepanikarim hned po sexu ale testovala jsem první den po vynechání :) nehodlám totiž ohrozit život svého dítěte..ne každá z nás je úplně zdravá a hned se úspěšně povede na první šupu..howgh, domluvila jsem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.9.21 06:45

Gratuluji, je to jasně pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
22.9.21 06:48
@Skaiqy píše:
vzhledem k předchozímu mimoděložnímu a autoimunitní nemoci jsem donucena k okamžitému sledování, upravení léků a diety ;) takže nepanikarim hned po sexu ale testovala jsem první den po vynechání :) nehodlám totiž ohrozit život svého dítěte..ne každá z nás je úplně zdravá a hned se úspěšně povede na první šupu..howgh, domluvila jsem.. ;)

No tak to samozřejmě chápu, že v takovým případě jsi mnohem více sledovaná, ale to nemůžeš srovnávat s obecným doporučením prece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4356
23.9.21 11:05

@kikinulka1010 já bych tedy řekla, že těhotná jsi. Pěkná čárka, ještě když ses testovala odpoledne :) mě jak na gyndě, tak i v CAR řekli, ať testuji první den od vynechání MS a samozřejmě potom test zopakuji. Zkušenost s tímto testem nemám, já kupuji DrMaxe a nebo clearblue :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.21 16:36

Zdravím vás! Už mám za sebou 5 testů jiné značky a všechny vyšly pozitivně. Dokonce čárka dost zesílila. Menstruaci jsem stále nedostala, takže příští týden volam ns gynekologii a snad to dopadne tak, jak si celý rok přejeme! :srdce: :srdce: mockrát děkuji za Vaše odpovědi.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.21 16:38

Zdravím vás! Už mám za sebou 5 testů jiné značky a všechny vyšly pozitivně. Dokonce čárka dost zesílila. Menstruaci jsem stále nedostala, takže příští týden volam ns gynekologii a snad to dopadne tak, jak si celý rok přejeme! :srdce: :srdce: mockrát děkuji za Vaše odpovědi.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
23.9.21 16:40

@kikinulka1010 krásný čárky, gratulace a držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4356
24.9.21 08:18

@kikinulka1010 veliká gratulace! :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.21 16:03

Dobrý den dámy, ted jedu od doktora a jsem 7+5.!!! Sen se nám splnil:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.10.21 20:33

Moc gratuluji! :srdce: přeji ať se vše vydaří co nejlépe a hodně štěstí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4356
21.10.21 07:25

@kikinulka1010 to je krásné :hug: moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí