Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, snažíme se s přítelem o dítě. Mám teď po měsíci dobraný clostillbegyt. Dneska mám 1 den zpoždění. Jela jsem do lékárny a odpoledne jsem udělala těhotenský test a tohle ukázal.. jedná se o značku galmed. Máte s nim někdo zkušenosti? A myslíte si, že to vypadá nadějně?
Nemůžu tomu věřit. Snažíme se už rok.. ![]()
Děkuji mockrát. ![]()
Vzhledem k tomu že by se mělo testovat až když je 7 dní zpoždění, tam máš pěknou čárku, myslím že to konečně vyšlo
No jéjej, to je pěkná čárečka! Hlavně, ať vše dopadne přesně tak, jak si přeješ! ![]()
Jsi jedna z mála, která testovala tak, jak měla a vyplatilo se.
Ať všechno vyjde!
@Kaktusanda píše:
Vzhledem k tomu že by se mělo testovat až když je 7 dní zpoždění, tam máš pěknou čárku, myslím že to konečně vyšlo
Tak to slyším prvně, že by se mělo testovat až poslední dnech zpoždění..
@darekp píše:
Tak to slyším prvně, že by se mělo testovat až poslední dnech zpoždění..
Tipuju že ti to blbě opravil mobil. Jojo říkal mi to gynekolog, už ani nevim jak jsme se k tomu dostali. Prý je to lepší, že je větší jistota že ms nepřijde a tím pádem je vyloučeno biochemické. O tom testování po 7 dnech píšou skoro v každé diskuzi o těhu testech tady.
@Kaktusanda jo,pardon, mobil opravil a já ve spěchu nezkontrolovala
právě že diskuzi tady čtu milion a všude kladou na srdce testovat po vynechání menses, ale že by se mělo čekat týden, tak to vůbec… Jako jasný, že čím později, tím líp, aspoň je to jasný a nevzniknou nějaký zbytečný nadeje, ale většinou je úspěch, když ženský vydrží do termínu MS ![]()
@kikinulka1010 píše:
Dobrý den, snažíme se s přítelem o dítě. Mám teď po měsíci dobraný clostillbegyt. Dneska mám 1 den zpoždění. Jela jsem do lékárny a odpoledne jsem udělala těhotenský test a tohle ukázal.. jedná se o značku galmed. Máte s nim někdo zkušenosti? A myslíte si, že to vypadá nadějně?
Nemůžu tomu věřit. Snažíme se už rok..
Děkuji mockrát.
Gratuluji, jsi těhotná ![]()
V příbalovém letáku jsou vysvětlivky, jak má test vypadat
jestli to dopadne dobře nebo ne ti tu nikdo neřekne… gratuluju ![]()
@darekp píše:
@Kaktusanda jo,pardon, mobil opravil a já ve spěchu nezkontrolovalaprávě že diskuzi tady čtu milion a všude kladou na srdce testovat po vynechání menses, ale že by se mělo čekat týden, tak to vůbec… Jako jasný, že čím později, tím líp, aspoň je to jasný a nevzniknou nějaký zbytečný nadeje, ale většinou je úspěch, když ženský vydrží do termínu MS
Tady jako jono to máš pravdu, většinou je to honění duchů ![]()