Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj všem.
Je mi 38 let.
Nikdy jsem nebyla na gyndě. Nějak nebyl důvod…. Dlouhá léta jsem byla sama, bez partnera….
S partnerem jsme pak používali kondom.
Asi dva roky zpět jsme se přestali chránit.
Teď jsem asi v 7 tt.
Vím, že teď už k doktorovi musím.
Najít chlapa/nebo ženskou?
Jak prosím probíhá první vyšetření…?
Strašně moc se stydím a taky bojím….Doufám, že mi dodáte trochu kuráže, a že nedostanu jen čočku…..
Děkuju
Já osobně preferuju chlapa. Ve svém životě jsem narazila pouze na 2 gynekoložky, které byly super. Zvývajících asi 5 bylo hrozný
Proč bys měla dostávat čočku. Je to tvůj život. A jestli Ti nepřijdou preventivní prohlídky na gynekologii jako důležité, pak je čistě jen tvá věc.
Jinak, asi očekávej od budoucího lékaře otázku, proč si nikdy nikam nechodila a podivení, ale neboj, to snad přetrpíš, hlavu ti neutrhne.
Jinak jestli chlapa nebo ženu, to záleží na tobě. Pokud je lékař dobrý, na pohlaví nezáleží, dle mě.
Jak nebyl důvod? Minimálně kvuli stěru z děložního čípku by měla každá žena jednou za rok zajit. K zubari se taky chodí na prevenci…jinak je to úplně jedno. Prostě si vyber doktora a zavolej, zda bere ![]()
Nebyl důvod
Jako prevence ti nic neříká? Někomu vyhovuje žena, někomu muž. To si musíš zvolit sama komu se ti bude líp sverovat.
Už 17 let mám jednoho doktora a je to chlap. Myslím, že ti nikdo hlavu neutrhne a vlastně ani nemusíš nic říkat..je to tvoje věc, ale každopádně alespoň 1 ročně na prevneci by měla každá žena..
Poptej se kamaradek, ke komu chodi a koho ti doporuci. Nektere preferuji zeny, jine muze.
Osobne se psychicky pred kazdou kontrolou pripravuji asi 2 tydny ![]()
@cecetka píše:
Poptej se kamaradek, ke komu chodi a koho ti doporuci. Nektere preferuji zeny, jine muze.
Osobne se psychicky pred kazdou kontrolou pripravuji asi 2 tydny
Já v kabince. ![]()
No já tedy myslím, že si moc vybírat nemůžeš
většina gynekologů těhotné přibírat nechce. Budeš ráda, když tě vůbec někdo vezme.
No asi budeš ráda, když tě někdo vezme, vybírat si chlapa/ ženskou asi moc nemůžeš. Moc doktoru těhotné nebere a tuplem, když o tobě nikde nejsou žádné informace. V tomhle věku nikdy nebyt na gynde, to je dost nezodpovědné.
Ahoj, já kdysi vsadila na muže, měl dobré recenze, bohužel jsem tu čočku dostala, takže mám teď,,trauma" a hledám jiného a to už tři roky ![]()
@kavenka já překvapivě nemam problém najít jiného gyn, který by mě jako těhotnou přebral. Dokonce už třetí řekl, ze jo. Ale na bývalé gyn se netvari ![]()
No připrav se minimálně na pozdvihnuté obočí. Ale vynadáno nedostaneš, jsi na to dost stará, abys něco vydržela. A za mě je lepší chlap.
Zkus se poptat kamarádek, s kým mají u Vás v okolí dobrou zkušenost. Já jsem chodila k doktorovi a pak si vzal do ordinace dvě doktorky a chodím jen k nim. Jsou obě super a proti doktorovi je to vyšetření méně nepříjemné. A přijde mi, že díky zkušenostem dokážou i líp poradit. Chlap to nikdy nezažil že. ![]()
Neni pátek, že by si děti hrály
to musí být někdy velmi inteligentní…
Zakladatelko, myslím, že řeči doktor mít bude, ale zase si nemyslím, že by tě nějak dusil, chvilku to vydržíš..ptát se bude
Ahoj všem.
Je mi 38 let.
Nikdy jsem nebyla na gyndě. Nějak nebyl důvod…. Dlouhá léta jsem byla sama, bez partnera….
S partnerem jsme pak používali kondom.
Asi dva roky zpět jsme se přestali chránit.
Teď jsem asi v 7 tt.
Vím, že teď už k doktorovi musím.
Najít chlapa/nebo ženskou?
Jak prosím probíhá první vyšetření…?
Strašně moc se stydím a taky bojím….
Doufám, že mi dodáte trochu kuráže, a že nedostanu jen čočku…..
Děkuju