Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, poraďte mi prosím, jaký máte zkušenosti s těhotenskými testy? Už jsem to měla dostat a nějak mě ty testy zlobí. Jednou neukáže vůbec nic, pak jendu čárku a slaboulinkou druhou a naposledy zase nic ![]()
Ahojky, obávám se když tady pročteš všechny ty diskuse o falešně pozitivních nebo falešně negativních testech, tak budeš zmatená ještě víc. Asi nejlepší by bylo to testnout z krve (teda jestli máš někde blízko možnost si to nechat udělat ) to bude výsledek nejspolehlivější, a jinak jak je v návodu zkusila bych třeba víc značek a radši jen z ranní moči, odpoledne tam nic už být nemusí.
Tak držím palečky, ať ti testík ukáže, co si přeješ ![]()
Ahoj Madli, děkuji za odpověď… No jak právě projíždim celej internet a čtu, začínám z toho být už zoufalá ![]()
Nejhorší, že tenhle týden se k doktorovi už bedostanu, další mám dovču a jestli to nezjistim, asi se picnu
Při představě min 14 dní bez odpovědi lékaře.. Nevíš, prosím, za jak dlouho je výsledek toho krevního testu?
No já byla na krvi ráno a odpoledne jsem si tam už volala. Jestli máš nemocnici s laborkou někde blízko zkus tam brnknout jestli to dělají. Sice si to budeš muset asi zaplatit, ale zas budeš mít jasno.
Jo a ty testy z moči, taky těhu třeba neukazují úplně hned, i dr. ti třeba poradí testovat znova až za pár dnů, ale kdo to má vydržet viď?
Jestli půjdeš na prohlídku, tak se budeš zatím jen zbytečně nervovat, protože se může stát že i když těhotná jsi ale je to takhle brzy, tak to dr. ještě třeba ani neuvidí, takže se budeš trápit dál.
Tak se drž.
For Madla ![]()
No jsou to nervy.. chi
No mě brali krev včera kvůli preventivní prohlídce u obvoďáka, ale to tam asi nezjistí, že? To by asi musel dát ten doktor žádanku, že?
Booože, to jsou muka, ten život si z nás dělá prču.. nechceš jít na čet?
Asi tě zklamu, jestli ti tam obvodní do žádanky nezatrnul, že chce vědět hladinu HCG tak ji měřit nebudou.
Já se teď musím na chvilku odpojit mažu na oběd.
Zatím pá.